Magazin VOGUE napravio od devojcica odrasle zene
36, Kragujevac, Serbia


Kada je u pitanju moda i reklame neki zaista nemaju mere. A najnoviji primer prelaženja granica su fotografije snimljene za potrebe specijalnog božićnog izdanja prestižnog magazina Vogue.



Devojčice koje izgledaju kao da nemaju više od sedam godina našminkane su kao odrasle manekenke, nose ultra visoke potpetice, ženstvenu odeću i dijamante, a u takvom su izdanju pozirale za specijalno božićno izdanje francuskog Voguea – Cadeaux, piše moms.today.com.

Objavljene fotografije izazvale su zgražavanje, a glavna urednica poznatog modnog magazina francuske verzije Carine Roitfeld, ovaj put je izgleda preterala.

Kao gost editorijala navodi se Tom Ford, a fotografije je snimio Sharif Hamza, Melanie Huynh je bila zadužena za styling.

Iako mnoge devojčice vole oblačiti majčinu odeću te eksperimentirati sa šminkom i to njima predstavlja igru, ove fotografije to nimalo nisu.

Sve u svemu, zastrašujuće je videti devojčice u ovakvom izdanju, ali nažalost čini se da u takvim prizorima urednici modnih magazina, a i njihovi roditelji, ne vide ništa loše.


Sve sto sam imala da kazem o ovoj temi, rekla sam u mom prethodnom postu o devojcici koju zloupotrebljavaju na isti nacin.

Ovo je samo najaktuelnija vest... i zalosno je zasto se uopste ne prekine stim, vec se nove vesti u vezi ovoga svakodnevno redjaju...

Za kraj... Dozvolimo deci da budu to sto jesu - samo DECA i nista vise..




124 views
 
Comments
dragomc 26.12.2010

da....u jebenoj americi zbog slikanja u koritu,srpskoj porodici oduzmu decu,a ovi samo sto ne reklamiraju decju pornografiju....i to je ok....legalizovali su pedere....a sta je sledece? pedofilija!?

bacin8 26.12.2010

pic
mrzi me da citam svaciji komentar da bi ja komentarisao nekoga tako i nezelim ni mene neko da komentarise ali cu reci moje misljenje>
svi ama svi bi koji su zeljni para pa da i tu zarade spremni su jebati svoju mater za pare, eto srpski receno,ova deca su nafilovana roditeljima koji su nafilovina gladju za free mony,dok ima ko da kupi i njihova sranja ce se prodavati,nemojte kupovati trac stampu - nece je ni biti. prosto

Bojan Becagovic 26.12.2010

To je veliki i strasan problem danasnjice. Nazalost, mislim da se tu nista ne moze promeniti. Srljamo u sve one stvari koje istovremeno i osudjujemo. Krivicu mozemo naci i nama samima, ako ni zboc cega drugog, a ono zbog toga sto okrecemo glave i kupujemo ono sto nam se servira na taj nacin. Ja sam srecan zbog svog detinjstva i onih pravih i naivnih decjih igara koje smo imali. Treba skretati paznju na ovaj problem. Pozdravljam blog

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes