11.11.2014
NAISTELE!!!
53, Tampere, Finland

Mees ja naine olid abielus rohkem kui 60 aastat. Nad jagasid kõike. Nad olid rääkinud kõigest. Neil ei olnud teineteise ees saladusi, välja arvatud kingakarp, mida väike vana naine oma kapi ülemisel riiulil hoidis. Ta oli hoiatanud oma abikaasat, et see karpi ei avaks ning naiselt mitte kunagi selle karbi kohta ei küsiks.
Kõik need aastad ei mõelnud mees karbi peale kordagi, aga ühel päeval jäi väike vana naine väga haigeks ning arsti sõnul ei olnud paranemislootust.
Mees võttis kapi ülemiselt riiulilt kingakarbi ning viis selle naise juurde voodisse. Naine oli nõus, et nüüd on abikaasal õige aeg karbi sisu teada. Kui mees karbi avas, leidis ta sealt kaks heegeldatud nukku ja hunniku raha, kokku umbes 95 000 dollarit. Ta küsis naiselt karbi sisu kohta.
"Enne kui me abiellusime," ütles naine, "jagas minu vanaema minuga õnneliku abielu saladust - ära vaidle mitte kunagi. Ta ütles mulle, et millal iganes ma sinu peale vihaseks saan, peaksin ma olema vait ning heegeldama ühe nuku." Vana mees oli väga liigutatud, et pidi pisaraid tagasi hoidma. Karbis oli ainult kaks Hinnalist nukku. Naine oli kõikide nende aastate jooksul mehe peale vaid kaks korda vihane olnud. Mees oli rõõmust pakatamas.
"Kallis," üles mees, "see selgitab nende nukkude olemasolu, aga kogu see raha? Kust see tuli?" "Ah see," vastas naine, "selle raha teenisin ma neid nukke müües."

Mõtteainet ;)

125 views
 
Comments
lola 11.11.2014

Targa naisega kestab elu surivoodini,ja see juurakas arvab ikka,et tema on tegija!

myy01 myy01 11.11.2014

Ju siis tark naine teadis, mis on mehe väärtus ja oli nõus neid nukke müüma ;)
Igakord ei ole asjad must ja valge..on kompromis, mida tänapäeval ei aksepteerita. Olen ise üks neist, kelle ei ole vahepealset varjanti, vaid kas on või ei .....aga vahest võiks olla paindlikum. Ei ole me naised midagi nii lillekesed keda tallatakse. Sama hästi kasutame mehi ära, kui mehed naisi.
Ja kuna ühiskond on soosinud,et naised peavad kõigega hakkama saama, siis me löömegi kergelt käega, et kui selline "siga" on, siis polegi teda vaja. Aga kas me oleme enda käitumist ja olemist hinnanud reaalselt?!?!
Me kõik teeme vigu..miks meie vead peab andeks antama, aga teiste vigu meie andeks ei anna?!?!
;)

lembit00 11.11.2014

paljus oleneb ka sellest...kas kohe lajatame...või enne mõtleme...

myy01 myy01 11.11.2014

Eks ikka kipub asi nii minema, et enne ikka peatäis kätte, hiljem vaata , kas peab mõtlema või ei ;)
Vähesed on need, kes mõtlevad. Lihtsalt selle plärtsumise peale me võime head šansid maha mängida, mida hiljem ei saa tagasi ;)
Aga kes õpib teiste vigadest , see tubli, kes oma .. hea et niigi läits ;)

lembit00 11.11.2014

eks me pea end ikka pühakuiks...

leana 11.11.2014

mulle meeldib naine olla,aga äri vaistu mul pole ja kui suren pole kellelegi midagi jätta,niiet ...pole midagi müüa ka,sest rahumeelse inimesena keegi minuga riidu ei kisu

tihe7 12.11.2014

Jaaa,sellised need elud kord on.

tihe7 11.11.2014

Jaaa,ka sellised on elud.

lola 12.11.2014

Polegi nii palju vaja mõelda kui kui saad aru arukate inimeste käitumisloost,siis võid ülistada ja rõõmutunda,et vaoshoitus ja tagasihoidlikus kaalub üles igasuguse nääklemise.Samuti võib öelda tegusate inimeste elu ja ju siis mees tegi mehetegusi,mis olid väärt heeegeldamist.

onupoeg 12.11.2014

Hea !

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes