waadake kõik saate palju naerda:D:D:D:D
39, Tallinn, Estonia

ajawiiteks panin äkki pakub huvi kellegile;)

  Jõehobu mõtles, et ta on kehvas finantsseisus ja otsustas enda litsimaja teha. Litsimaja nimeks sai JÕEHOBU PERSENUSS. Jänes oli esimene klient, oli nussimishoos ja järsku kuulis lõvi urinat uksetaga. Mõtles, et kui lõvile ette jääbi, siis on perses ja otsustas ise vabatahtlikult jõehobu perse minna. Mõeldud tehtud.
Lõvi tuli ja hakkas jõehobu kolmeks nikkuma. Järsku pistis epa perse ja küsis: "Kes seal on kurat?"
Jänes vastas kurjade silmadega(ja läbinussitud perseauguga): "Türa AIDSi ei tunne ära või?"
Lõvi vastast mahedal pedehäälel ja naeratades: "Haha, ma ei põe. Ma joon enda uriini"
Jänes uuris selle kohta natuke rohkem, kui oli lõvi riistaotsas persest välja kukkund otse jõehobu sita sisse peadpidi: "Kuidas see asi käib? Kas kõik mahe jook otse alla või tuleb sellega midagi teha?"
Lõvi vastas: "Algul kuse vastu seina natukene. Siis keskelt võta suurematsorti veinipokaali hea mõdu ja ülejäänud lase kasvõi omaenda perse."
Jänes vastas naerdes: "Lõvi sa oled ärakammind pedofiilpervo, jõehobunussija, pealegi veel negrofiil ja zoofiil. Ja ma nägin kuidas sa seda jahimeest nussisid püsitorru ja tagumisse sumpsi."
Lõvi peeretas korraks ja võttis sitamardika ära enda kõrvast.
Sitamardikas ütles, ta oli sinna pesa teinud ja sitakuulidest lumememmesid voolinud ajaviiteks.
Lõvi astus sitamardika jalapeale ja ütles, et tal on POHHUI kõigest, sest ta epab nüüd koju minema. Väljudes ütles ta, et ta nimi on Leopol. Leopold tähendab minu keeles, et "astud sabale, saad jalaga näkku."
Väljudes nägi ta noort pihkurlooma. Pihkurloomi ta tundis. Nad on salakavalad urgitsejad, kes pidevalt käivad Leopoldi naist kargamas. Täpselt nagu see karvane gorilla Gordilla.
Paavian tuli andis Leopoldile patsu ja Leopold andis paavianile vastu ärajoodud perset ka ühe sõbraliku puudutuse. Paavianil läks seepeale tuletorn küdele ja ta oli valmis minema suslik Susanna juurde, kellel oli ka litsimaja. Dzungel oli suur ja lai nagu mammut Mama perse.. jah umbes samasuur.

Õpetuseks teile noored reidiarmatsejad: "Ärge nussige kõike mis liigub ja kiigub. Kontrollige auku ja vaadatke, et mingi väike pedekas kuskil pole ees."

Jänes sai järgmisel päeval lõvilt peksa kilekoti sees olles ja siis sai peale seda jäneselt peksa. Siil oli tollajal juhtiv neonatsismi levitaja ja tal oli väikestest kobrastest salakaval organisatsioon. Siil on kiilakas ja otsaees sillendas suur ja punane ja helkiv kuldsete äärtega ilus haakrist. Perse ümber oli hobuseraud. Ots läks alla välja, if u know what i mean ;).

Koprad ehitasid risti gorillade jaoks ja gorillad tegid plaane lõvile ära panna otse tema majaees. Ja peale seda lüüa haakristi talle otse vastu värsket ja pehmet perseliha ja skalpi.
Jaanimardikad on dzungli kõike lollim kiht - see töhendab, et nad on töölised, mitte ülelaskjad. Nad töötavad gorillade taskulapides ja magamistubades.
Hüään on huiar ja loll, kirju pull on hüääni elukaaslane ja sama loll ilmselt. Ei teagi kumb lollim on.
Mutt on allmaailma usuline liider. Muti nimi on Ahmed Izmir ja tal on suur habe. Ta kasutab kontaktläätseid aga näeb ikka ainult pimedust.
Mutt pajatas meile ühe temale naljapakkuva loo.

...

Muti eri vol 1.
Mutt läks rahus kodupoole põhjas ja siis järsku avastas ennast istuva tiigri persest. Ta oli ilmselt valesse kohta läinud. Väga huvitav ja hariv jutt.

Muti eri vol 2.
Mutil on lühike aju ja ta on suhteliselt ebainteligentne minuarvates vähemalt. Tal on imelikud käpad ja perse on alatihti kive täis. Väga hariv lugu

Muti eri vol 3.
Mutt ärkas ülesse ebatähtsal kellaajal ja tundis pakitsust kõhus. Ta läks trooni epale ja pritsis kõik mis tuli välja. Sitta purkus välja nagu vulkaanist. See oli midagi erakordset. Surve oli niivõrd suur, et dzunglit koristati mitu nädalat ja lõvi sai endale ilusa sitasünnimärgi otse otsaette. Ta hoidis seda väga hoolitsevalt.
end.


Eemal, umbes paarsada meetrit oli meie iidol Kalev ja tema koer ja poeg. Kalev kogus 100 Peetrit. Peetrid on juhuorjad juhuinimestele. Peeter esimene sealhulgas. Peeter on varemgi elus dzunglis käinud. Ta käis seal turniiril. Turniiri nimi oli "TERVE MUNA VÄLJA SITTUMINE". Peeter ei kommeteeri, kuidas ta võitis. Igaljuhul muna oli lõpuks isegi keedetud.

Kalev haaras järsult kottidest ja viskas need üle õla. Kalevi poeg talitas samamoodi ainult natukene valesti läks vise ja isa sai suurema kotiga silma.
Kalevi poja vend Sulev oskas ka kive lõhkuda ja abiellus vennaga. Sulev tahab lõvi panna aga lõvi tahab hoopis neid karvaseid neegergorillasid.

Kõik olid ünnelikud ja kiimas. a neegergorillad olid väga tusased..

hardcore laste pornostar tiigrikutsu ... ta on nii Staar et tal lausa suur sitatäht otsa ees. Dzunglis puhub suur tuule iil ning jõehobu on jälle kraanid lahti lasknud. Ou , paar aastat hiljem saabus dzunglisse hüääni naeratusega Tsäkson . Loomad olid väga imestunud sellepärast et nad pold enne näind nii kõveraks löönud nina. Tal on katkine kann millest tuli veidike verd kuna lõvi oli ta juba ära märgistand enne kiirelt. Aga juba oli näha tema verest mitme looma dna-d .
Tsäksoni lõunamaised paksud rasvased huuled jäid kõigile kohe silma. Ta asus oma rasvase huulega dzunglisse oma elamist ehitama . "hüppan mööda sitta, ära aja mulle jama, olen noor poiss, mul on kama" karjus Tsäkson Tarzanile. Tarzanil on meessoost sõber, kes oli ta väga lähedane sõber. Tema nimeks oli James.. hellistavalt kutsus ta end Vahel naise nimega Jane-iks.  Nad kolisid Tsäksoni juurde elama. Jamesist sai kodupere abiline. Nad lapsendasid kaks suurt kitseroju, Üks oli paks ja teine oli lihtsalt loll. Ühel neist oli hea sõber, ta oli kaelkirjak. Kaelkirjak tuli Tarzanile külla ükspäev ja toppis lollimale tomati kurku ning väiksemale andis kabjaga vastu kuppu. Tarzanile virutas ühe hoobi ja too kadus.
Lõvi tatoveeris endale saba peale " olen suurlinna parim nussija "  . Ta on kuulus filmitäht hollywoodis - praegu on ta võtetel " karuT*ra" kaasosaline on Teine Krokodill . Tema sai sinna tänu sellele et tal on lame rind ja suur viltune saba, mis meenutab veidikene nokut.
Krokodill tahtis saada paremat osa selles filmis ja uut rinda ette. Krokodill tahtis teha pulli, võttis süstla kelle nimi oli Vassili. Ta torkas selle vajaliku kohta ning tundis end jälle hässti. Peale seda lasti ta lahti.
**
Siis saabus filmile M*nnimutt . Temast sai kohe suur staaar . Ta oli nii väike ja pime ningtal oli savi mis ta tegema peab. Kaks kiilakat aluspükste väel kõrbesid leivas. See film rääkis sellest et üks kiilakas pidi siruli hüppama ja teine pidi talle otse näkku kannaga lööma.
Lõvil viskas peale seda pulli kopa ette, lasi endal rauad hammaste vahele lükata ja pani endale kullast preketid,sest ta oli juba nii võll ja hakkas ikka neutraalset hiphopi kuulama.
lõvi vanasõna -  preketeid kanna kui sul on puserikud hambad või  kui sul kasvavad kikud juba suu laest viltu alla.
Kurikat kanna kui sul on probleeme mutiga või kui sul polegi enam hambaid et neist kahju oleks. 
Mutid otsustasid teha salakavala plaani Dzungli elanike vastu , lasid kobrastel närida suure veekogu sinna. Et NatsHaid saaksid vabamalt liikuda. Hai oli väga õnnelik kui sai endale sealt pastapliiatsi ja kaks karvast muna.
haile meeldis ninaga vastu kookospähklit lüüa mis oli krokodilli kylge kinnituatud. seda ta avastas muidugi hiljem.  Siis läks veids sitasti ...
Teine NatsHai tegi lõvile tünga, Kleepis palja naise pildi endale otsaette ja läks talle tünga tegema. Lõvi läks eriti kiimaliseks ning hüppas kottipidi haile suhu. Läks veids nihu ja jäi oma munanditest ilma. Teine hai oli ka õnnelik nüüd, Sai veids muna järada.
Tarzan märkas seda kui mõistus pähe tuli peale tunniajast peaga vastu seina tagumisest. Tal oli otsaees suur muhk mis oli väga punane. Tsäkson viskas noolega talle otsaette, arvas et see on märklaud.
Pärast metsikut kaost , kõigil oli keha tedretähne täis . Lõpuks viskas kõigil kopa ette ja hakati vaidlema kes saab dzungli valitsejaks. Vaieldi kaua kaua kuni tuli Saatan kelle nimi oli GEORG PÕÕSAS. Ta tegi kõigile puust ja punaselt ette, et tema saab valitsejaks.
Tänu temale surid gorillad välja ja tema taskulampidest põgenesid jaanimardikad välja. Kui vihma sajab siis see tähendab et Jõehobu on jälle hoos ja mingi Pe*senu*ss käib.  Jõehobu avastas et tal on neli muna, ja lõvi sünnitas tänu temale siiami kaksikud, kes olid kokkukasvanud sittari pidi. Seda nähes lendasid krokodilli  rinnad õhku ning ta vajus kooma. Paljud arvasid et krokodillid on surnud ning sidusid nad risti külge kinni. siis visati nad Atlandi ookeani ja nad lõpuks lõpetasid Brasiilias ja hakkasid seal kärpseid jahtima.
**
Hiljem tehti dzunglis ujumis võistlus - 3 km . Esimesel km Haid juhtusud kuid siil sittus neile otse silma, et nad kaotasid orjentatsiooni.  Jänes lasi kõrvad lonti ning vajus põhja ning otsustas, et jääb merepõhja elama. Otsis endale suure merekarbi kuhu ta hakkas sittuma, ning teise kus ta hakkab elama ja peret looma. Jänes otsustas teha uue liigi ning pani enda uueks nimeks AllveeGänkstaJänx. .. võistluse käigus kõik loobusid ja jätsid oma heiteid maha sinna vette. Jänesel oli nii õnnelik päev, ta läks yhele haile kallale, Ta lõi kiviga talle pähe nii et silm viskas pahupidi ja kaotas pildi.
Niisis läks jänesel kõige paremini ja tema oli rahul.. Dzunglis läks elu teistmoodi edasi. Kõigil oli aanuse auk väljavenind ja kaelkirjak oli juba oma pea perse pistnud, tal viskas see loomaaed üle.
***
Lõvi otsustas vanu aegu meenutada ja ennast korralikult karku juua. Ta läks jänksile veealla külla ja peksis alkoholi välja. Täpselt nagu vanast kooliaegadel.
Kõik dzungliloomad ja mutandid teadsid, et lõvi ei tohiks ennast purju juua ja andsid talle enne selle tegemist juba korralikult kerepelae. Ja jõid ise sellepelale ennast samakunnist purju. Ja siis andsid veel umbes kolm korda lõvile korralikult kerepeale. Nalja pärast. Vahepeal lõvi kutsus Hispaaniast kärpseid ka pummeldama. Nende tulek tõi kaasa suure nussimisorgija. Kõik nussisid kõiki. Linnud maandusid ja nussisid üksteist. Suur orgia toimis.. kirjeldamatu. Sitasees mütati, ja lasti mütata.

Peale seda oli dzunglis väike rahuaeg. Kõigil oli häbi ja sitapidamatus. Pärakud jooksid öösiti verd ja tegid palju haiget.

Peale seda teibiti lõvi puuküljest lahti ja peksiti eluvaim sisse. Ta sai isegi kaks plaastrit, sest vaatepilt oli nii kole.

Ärge kunagi külastage kohtasi kus on palju puid.

Lõvi sai Timesi ajakirja kaanele, kui suurim läbipekstud perseauguga pornostaaar, ilma poole riisata.
Jõehobu tegels edasi enda litsimaja ketiga. See levis nii mulla all, peale ja ka õhku.
Teine hai sai sitast silmad puhtaks ja selgus olukorras ja pistis kõik terve jänxi tehtud kuningriigi endale perse, otseses mõttes. Ja soovis head elu neile.
naerge terwiseks:D

6 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes