Orissaare eriinternaatkooli sulgemine rõõmustab Anu Saagimit.
47, Pärnu, Estonia

Meelelahutusportaali elu24.ee peatoimetaja Anu Saagim rõõmustab Saaremaal asuva Orissaare eriinternaatkooli kinnipaneku üle, sest ehk kaovad nii ära ka vargused ja vandalism tema kinnisvara kallal, kuna just erikooli õpilasi kahtlustab Saagim viimase aja rünnetes tema Saaremaa kinnisvara vastu.

Viimati langes vandaalide küüsi Saagimi tühjalt seisev maja Orissaares eriinternaatkooli läheduses. "Eks ma maksan lõivu selle eest, et Saaremaal maamaja oman, kuid selge on ka see, et ma ei saa palgata valvurit terveks aastaks," on Anu Saagim nõutu.

Meedias tuntuks saanud naisterahva nimel on Saaremaal seitse kinnistut, neist kaks Orissaares, kuid talle kuuluvate firmade nimel on aga veel kümneid kinnistuid üle Saaremaa.

Kuressaare politseijaoskonna komissar Hillar Peegel ütleb, et Saagim pole nende poole pöördunud ühegi avaldusega, mis puudutab Orissaares asuvat kinnisvara ning tema sõnul ei kimbuta Orissaaret enam väga ka eriinternaatkooli õpilased, sest nende arv on üsna pea suletavas koolis tunduvalt väiksemaks jäänud.

4 views
 
Comments
kuldar 16.01.2012

Oli karm kool aga kui pole süüdistust esitanud ,siis pole ka mõtet hämada .
Vähesed kes sealt koolist tulid on leidnud oma õige tee elus.
Vähemalt need kes olid seal ,siis kui veel Vene sõdurid valvasid saare piire.

kuldar kuldar 17.04.2012

karm.

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes