Concurs-Tema 3 - 5 motive pentru care il/o iubesc!!!!!
55, Pascani, Rumania

Of,dragii mei...Oare v-ati spus vreodata ca internetul iti poate aduce in viata voastra persoane deosebite,persoane ce rar iti este dat sa intalnesti?!...Mie,mi s-a intamplat:ei da,internetul mai poate face si astfel de minuni.Povestea pe care am sa v-o spun acum, s-a petrecut acum 4 ani,la inceput aceasta relatie a fost una de amicitie obisnuita si,nu stateam prea mult sa ma gandesc la ea,si nu o luam in serios,dar mai ales sa ajunga in stadiul in care e acum:cand,fiecare dintre noi aveam vietile noastre si,le urmam cursul.
Dar timpul tacea si mergea inainte,facandu-si planuri cu noi si mai ales pt noi,lasandu-ne sa ne vindecam de ranile ce ni le da incercarile vietii...!Chicotind pe seama noastra,cand noi ne impotriveam realitatii,avea el planul lui pt noi,si il urma cu strasnicie...pana azi,cand invinsi ne-am recunoscut sentimentele unul fata de celalalt.
Iar, motivele pentru care il iubesc sunt nenumarate,nu sunt doar 5,dar insa am sa incerc sa le enumar pentru tema de-aici.Deci:1.Il iubesc,pt surasul radios-ce imi spala dimineata,fata.
2.Il iubesc,ca imi imprumuta din parfumul blandetii lui
3.Il iubesc,ca ma asezat neconditionat la masa bunatatii lui.
4.Il iubesc,ca am visul suprem de iubire
5.Il iubesc,ca e aici la nevoie...
Il iubesc,pentru ca ma face sa ma simt norocoasa,din ziua in care l-am intalnit:iar valorile persoanei mele,sunt recunoscute prin el!Il iubesc,pentru ca exista si,fara el n-as exista nici eu.
Multumesc Domnului,ca l-am intalnit si va multumesc si voua,ca mi ati dat posibilitatea sa imi astern pe hartie,cateva din gandurile mele intime pentru ingerasul meu.
Cu respect,pana la o noua revenire.

19 views
 
Comments
simike 27.05.2011

frumos....sa fiti fericiti toata viata *HI*

ankame4u 26.05.2011

minunat@ *HI*

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes