Chiar mi s-a parut interesanta ideea cu blogul..nu doar titlul, ci ca si continut..asa ca de ce nu...sa mai jucam o data leapsa, la final de an! Cu ocazia asta,,imi fac un mic bilant..pt anul care curand se va sfarsi,,si poate, imi stabilesc prioritatile pentru anul viitor! ;)
Deci, sa incepem:
SUNT nascuta in Bucuresti, aici mi-am petrecut copilaria.. prin capitala asta infloritoare..In general, aici mi-am petrecut majoritatea timpului..acum, adult fiind, am inceput sa calatoresc ceva mai mult prin tara asta frumoasa a noastra..,am o facultate de drept, la activ,,iar profesia ..functionar public cu statut special.
AS VREA.. ca orice om, inca mai visez la multe obiective pe care inca nu le-am atins...trecand peste partea materiala, in care suntem toti inradacinati, de ceva timp ma gandesc la partea spirituala..as vrea sa fim mai buni,mai intelegatori unii cu altii, dar si cu noi, mai armoniosi, mai echilibrati..
PASTREZ ..intr-un colt, toate amintirile si momentele frumoase pe care le-am trait pe parcursul a 3 decenii de viata..astept sa mai adaug altele, poate mult mai frumoase..
MI-AS FI DORIT..sincer?? de mica, am vrut sa ma fac pilot..am vrut mereu sa zbor, sa ma detasez de tot ce inseamna pamant..poate inca nu e timpul trecut..
NU-MI PLACE starea oamenilor din jurul meu, pt ca la un moment dat , devine contagioasa si apasatoare..nu mi place tristetea de pe chipul oamenilor,,resemnarea...toate astea ma fac sa-mi pun multe intrebari..
MA TEM...nu mi-am lasat niciodata temerile sa ma invinga..pt ca se zice, ca de ceea ce ti-e frica, nu scapi!! insa, gandindu-ma acum, poate mi-e teama ca nu voi avea un loc al meu, si o familie a mea..
AUD... de cele mai multe ori, imi aud gandurile..si cum imi bate inima...imi place sa o ascult, pt ca ma linisteste..
IMI PARE RAU ca nu am reusit intotdeauna sa-mi ating telurile si obiectivele pe care mi le-am pus.,,uneori, asta m-a facut sa ma indoiesc de mine..regret si faptul ca uneori nu am atat de multe rabdare cat as vrea, si poate sunt prea impulsiva...
IMI PLACE sa ascult muzica, sa gatesc, sa ma plimb, uneori sa citesc,,imi place sa am alaturi pe cel drag mie.. imi place sa rad..sa ma uit in jurul meu, sa observ..natura si oamenii..animalele..
NU SUNT ceea ce ar fi vrut altii sa fiu..sunt doar eu..un om destul de complex, dureros de sincer,uneori, ha ha,,unii ar zice ca nu s prea diplomata..:D perseverent, poate nu asa sociabil..dar integru si de incredere.
DANSEZ uneori..cand am o dispozitie buna..imi place sa-mi aduc aminte de copilarie..
CANT...de cele mai multe ori singura, atunci cand conduc, si iubitului meu,uneori pt ca ii place vocea mea..ma binedispune si relaxeaza cantatul..
NICIODATA.. sa nu fii prea categoric,,.este nevoie si de flexibilitatea in relatiile interumane..
RAR..imi pierd timpul prin cluburi..de fapt cam niciodata.
PLANG cand vad animale care sufera,datorita oamenilor, mai ales,,plang cand imi aduc aminte de copilarie.,,cand vad un film emotionant,...plang cand sunt furioasa si singura..
SUNT CONFUZA ..cateodata.
AM NEVOIE DE multa intelegere, iubire..de sustinere..si de prieteni si oameni adevarati.
AR TREBUI sa am mai multa incredere in mine, si poate sa fiu mai toleranta in anumite cazuri..
AS PUTEA sa fac multe multe lucruri pe care nu le-am facut pana acum..si atata timp cat exista vointa,, exista si sansa de a reusi!!







61 views
 
Comments
bizonul 05.01.2011

Sarut mina !

05.01.2011

seara buna!

ankame4u 30.12.2010

*JOKINGLY* Mereu vrei mai mult?:P
Pare bine ca ai scris,asa te pot cunoaste tot putin mai bine:P
*KISSING*

30.12.2010

pai e normal sa vrei mai mult,, ;-) *SCRATCH* :-P
pup piticu si ne auzim maine la un telefon,,vezi sa raspunzi, da?? noapte buna!! :-{} :-{} :-{}

ankame4u 30.12.2010

tusaaaaaaaa *GIVE_HEART*
era si cazul sa mai scri *YES* *KISSING*

30.12.2010

=-O =-O asta e tot??? :-$ *LOL*

sandy 30.12.2010

Imi place cum gandesti *HI* *THUMBS UP*

30.12.2010

este bine..ca si altora le place cum gandesc. :-) mercic sandy.. *YES*

margarelas 29.12.2010

O recunosc pe Anna mea...sunt aici...intotdeauna pentru tine si stiu ca si tu esti acolo langa mine cand am nevoie de tine.Si daca trece putin timp si nu ne auzim dorul...are si el ceva de spus atunci. *GIVE_HEART* *ROSE*

30.12.2010

dap..sunt..si stiu ca si tu, la randul tau imi esti alaturi,si asta conteaza mult! pupicei multi.. :-) *YES* :-{} :-{} :-{} *GIVE_HEART*

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes