Ce cauta si spera sa gaseasca..si nu gasesc..sau poate, 1o% dintre ei gasesc... Cand spun oameni, ma refer desigur , atat la barbati cat si la femei..
Sa vedem cate CATEGORII de "cautatori" gasim. Sau cel putin cate am gasit eu..

1. Categoria ''Curiosi"..intra pe un site, din pura curiozitate si nu cauta nimic deosebit. Din acest motiv nu poposesc prea mult pe acolo.
2. Categoria" Flirt"..cu totii stim, ca sunt anumite siteuri de specialitate, unde iti poti exersa calitatile de mare cuceritor/ -oare..amuzandu-te si ironizand reactiile unora la flirturile tale nevinovate..:D..Sau..pur si simplu pt cel care practica asta..este un mod de a-si dovedi cat este de irezistibil..:))))))))
3. Categoria " Agatat"...Deja am avansat de la un simplu si inocent flirt, la..avansuri in toata regula.He he..aici intra o mare majoritate a celor care sunt utilizatori,,cel putin asta am observat eu.Acum, succesul cautatorilor depinde de aptitudinile fiecaruia, de metodele utilizate..de persoana care se lasa agatata..
4. Categoria "Punct ochit, punct lovit." .Cred ca banuiti la ce anume ma refer,,in ordinea numerelor de pe lista, dupa flirt, agatat ,,urmeaza ..finalizarea tuturor demersurilor.Unii oameni chiar sunt atat de disperati..pur si simplu nu conteaza cine e persoana respectiva, ca o cunosti doar de 2 saptamani, ca este poate cu 10-15 ani mai tanar'-a, ca tu ai peste 45 de ani, si esti mai mult de penibil'-a.. Altii sunt casatoriti, si asta nu este o piedica pentru a-si satisface poftele pur animalice....neehhh...trebuie bifati in caiet, cate mai multe x-uri, calitatea nu conteaza. Nici nu conteaza daca va mai exista un bis...Doar asa isi pot dovedi unii cat sunt ei de sarmanti, cuceritori , asa isi pot dovedi ca se mai pot folosi de altii in scopuri strict personale, si ca inca mai pot..deh, dupa o varsta..altii mai nesiguri pe ei,,recurg si la oferirea de bani..servicii contra cost..:)))))
5..Categoria " Amici si cunostinte"...Si aici regasim o mare parte a internautilor, care cauta siteurile de socializare, pentru a cunoaste persoane noi, pentru a dialoga, pentru a interactiona. , insa doar in spatiul virtual.
6. Categoria" Prieteni"..Sunt cazuri cand intre oamenii care interactioneaza virtual, care si- au descoperit ceva afinitati comune, devenind de la simple cunostinte, amici, relatie care apoi datorita reciprocitatii , poate continua in real,,amicii devenid in timp prieteni...sau prieteni de ocazie..

Categoriile le am enumerat in ordinea importantei lor..descrescatoare.. ,,daca esti primul pe o lista , nu inseamna mereu ca esti cel mai apreciat si cel mai bun!!
Astept si alte propuneri de categorii.. daca mai gasiti..:)

66 views
 
Comments
koreanu 14.03.2011

Nu imi place sa fiu in top.Privesc de undeva din umbra.Actionez doar la timpul potrivit my friend. ;-) ;-) ;-) .O saptamana minunata iti doresc. *HI* *ROSE* *ROSE* *ROSE*

14.03.2011

bravos! :-) ;-) multumesc, la fel si tie!! *HI* *YES*

sandy 13.03.2011

Cert este ca atunci cand mi-am facut prima data cont pe zang am intrat mai mult de curiozitate si sperand doar sa imi fac amici cu care sa mai schimb o vorba ...dar pe parcurs am prins incredere in cativa si am decis ca atunci cand vin in tara sa ma vad si cu ei fata in fata cea ce sa si intamplat iar faptul ca m-am intalnit cu ei (inclusiv cu tine) acum sunt sigura ca mi-am facut cativa prieteni cu care ma mandresc si cu siguranta vreau sa ii revad ;-) *YAHOO* te pup ancuta *KISSING* *HI*

13.03.2011

Toti am facut cam la fel..cred! :-) Si daca am ajuns sa intalnim, sa ne cunoastem cat de cat..este ceva! Sigur si eu vreau sa te revad!! te pupic , duminica faina sa ai, Sandy!! :-) *YES* :-{} :-{} :-{}

ankame4u 13.03.2011

Prieteni?:x
sau poate ar mai trebui una,familie:D
pup dulce,tusa *GIVE_HEART* *KISSING*

13.03.2011

Dap..amici, prieteni...pup si eu piticu! :-) *YES* :-{} :-{} *GIVE_HEART*

bizonul 12.03.2011

Sărut mîna !
Ce se tot bagă în seamă Relu76 pe blog-ul tău ?
Nu-i mai ajung blondele şi a trecut şi la brunete ?
Intenţiile mele sînt curate şi serioase , doar exemplificam in glumă unul din texte !

13.03.2011

:-) =-O hi hi hi,,pai Relu...nu stiu daca s-au terminat blondele, dar poate s-a gandit sa mai diversifice oleaca culorile.. :-) :D
Stiu Alex, nici nu m am gandit la altceva..era doar asa,,un spirit de gluma.. *YES* *LOL* *THUMBS UP*

bizonul 12.03.2011

Pst Pst ! dai si mie ID-ul tău ????
*JOKINGLY* *JOKINGLY* *JOKINGLY* *JOKINGLY* *JOKINGLY*

12.03.2011

hmm..asta e un avans?? si daca da, de ce?? *LOL* *LOL* *LOL* ma mai gandesc,,astept sa vad ce intentii ai..si si...mai discutam.. *YES* *LOL* *LOL* *LOL*

Tasha 12.03.2011

In sfarsit, cineva care puncteaza si treba asta! *YES* Bravo! *KISSING*

12.03.2011

:-) multumesc *YES* ..doar stateam si ma gandeam..la ceva evenimente recente, care m au facut oarecum sa alcatuiesc niste categorii de internauti.. :-)

ankame4u 12.03.2011

cam ai zis categoriile,tusa:)
pup dulce:X
eu din care fac parte?

12.03.2011

pai tu sa zici de unde crezi ca faci parte.. :-) :-{} cred ca ar mai fi fost cateva..categoria psihopatilor,,si cea a hartuitorilor.. :D ..cu siguranta exista si cele 2!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes