Daca vrei sa stii ce tema ai pentru azi intra aici si potoleste-ti curiozitatea
60, Reșița, Rumania

Se pare ca de cand a venit vremea frumoasa se cam chiuleste in masa.Sa ma supar?Nu nicidecum.Cred ca am stabilit de la inceput ca cine se supara ii taiem nasul iar eu una mai am nevoie de el.


M-am trezit de dimineata,am tras jaluzelele si am deschis larg geamul sa vad cam cum arata vremea pe afara.De cand m-am mutat in partea asta de tara ador vremea de aici:calduroasa si prietenoasa.
Am privit pe geam la forfota de jos,am vazut tarabe pe care stau la loc de cinste martisoare,oameni grabiti,copii galagiosi si soarele pe cer stalucind.

Chiar daca nu calendaristic, am constatat ca primavara s-a instalat la propriu in drepturi.Este un anotimp minunat in viziunea mea,este un nou inceput la care natura concura in tonuri de verde,pasarelele isi fac simtita prezenta,pomii inmuguresc,floricelele timide isi fac aparitia,apare pe ici pe colo si astenia asa ca...m-am gandit si m-am decis asupra temei de casa.

Deci...la ora de compunere de azi vreau sa scrieti in versuri,in proza,sa definiti in imagini anotimpul primavara sau sa povestiti o intamplare intamplatoare care s-a intamplat evident...primavara.
Sper sa va placa tema si daca nu...va astept pe voi cu idei noi.

A...era sa uit...lansez aici o provocare in primul rand pentru Babacu60 care este profesor de zanganeala pura.Ce zici domnule Viorel,vii sa tii o ora la aceasta disciplina?
Iar voi ceilalti ganditi-va si inventati un cuvant nou pe care sa-l adoptam intr-un mini-dictionar zanganit.

Si ca sa vedeti ca nu numai va cer ci va si dau, avand pe acasa niste lamai si ceva zahar v-am pregatit o limonada sa va alunge greata si sa va puna pe roate ca sa aveti spor in toate(iaca ca-mi iesira si versuri).


V-am zanganit destul la cap,prefer sa fiu o prezenta discreta in clasa zanganita si va astept cu bloguri zanganite ca sa vad si eu ce zanga-calificative sa va dau.

Va zanga-pupacesc si sunt nerabdatoare sa va vad zanga-capodoperele.
Tot eu...Marga

40 views
 
Comments
bizonul 26.02.2014

Zina Primaverii era Fata viselor mele ! Ne-am cunoscut virtual pe 16-02 .....acum multi ani .....poate si de aceasta sint intors pe dos !

margarelas margarelas 26.02.2014

te ajung amintirile din urma...se pare ca intalnirea virtuala a lasat...amprente in suflet.

gina60 26.02.2014

Super iubita mea...pot scrie si cei ce nu fac parte din clasa? *LOL* *LOL* cei ce sunt rebely? *GIVE_HEART* :-{}

margarelas margarelas 26.02.2014

mai ales rebelii *LOL* *LOL* ...imi place ce scot din ei! :D
asa ca...la scris cu tine! :-P

bizonul 26.02.2014

Sarut mina !

margarelas margarelas 26.02.2014

buna seara! *HI*
nu ai nici o povestioara cu zana...primavara? :-)

mioaranoni 26.02.2014

Bună seara doamna Dirigintă,
Vă răspund cu tot respectul şi consideraţia de care sunt în stare:
Inima mea nu suportă două şocuri atât de mari într-o singură zi. Astăzi patronul meu mi-a comunicat că vineri, adică peste două zile, o să susţin un seminar în faţa colegilor mei. Adică să-i învăt eu anumite tehnici şi proceduri pe care ei le experimentează de ani de zile. Am rămas cu gura căscată, arătându-mi neîncrederea în oportunitatea acestei idei. Totuşi a insistat şi m-a rugat să mă pregătesc şi să-i accept această rugăminte. Iţi dai seama că rugămintea şefului este ordin pentru mine şi acum mă trec fiorii când mă gândesc la reacţiile mai mult sau mai puţin favorabile ale colegilor mei. Si aşa mă cam invidiau unii că fac parte din stafful de conducere, că mă cheamă mereu când trebuie luate anumite hotărâri importante. Acum sigur o să-mi pun şi pe alţii în cap.
Bănuiesc că atunci când aţi scris Viorel, v-aţi gândit la altcineva. Dacă nu este nicio confuzie, vă rog să ţineţi cont că sunt mulţi alţi colegi mult-mult mai importanţi decât mine în Clasă, cu cunoştinte infinit mai multe şi mai diverse. De asemenea, urmare a concursului recent încheiat, mi-am îndepărtat o serie de colegi de pe zang care n-au înţeles încă strategia adoptată. Vă rog să mă credeţi că nu vreau să mă eschivez. Dar cred că nu este momentul cel mai bun. Si pentru că vreau să vă fac şi o sugestie, cred că viva s-ar achita superbine de această Invitaţie, dacă i s-ar putea transmite şi ar accepta.
Viorel

margarelas margarelas 26.02.2014

dragul meu,pregateste-te pentru seminar...te felicit pentru asta si...Viorel este Babacu-la el m-am referit asa ca ai scapat!
luindu-ti o piatra de pe suflet te invoiesc dar am convingerea ca o sa revii in forta din urma intr-o zi.
iar in clasa,pentru mine toti sunteti importanti.
iar daca cineva vrea sa scrie despre aceasta tema o poate face chiar daca nu a fost de la inceput in clasa noastra.
hai...la studiu cu tine!

mioaranoni 26.02.2014

YEEES,
nu este prima dată când
Tizu meu mă scoate din încurcătură *DRINK* *YAHOO*

margarelas margarelas 27.02.2014

e bine si asa *YAHOO* ,poate te mobilizeaza treaba asta sau te tine pe ace. :D

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes