Zanganiti...sa trecem la treaba!
60, Reșița, Rumania









A trecut Pastele,a trecut si ziua de 1Mai,a inceput o noua saptamana asa ca...lucrurile ar trebui sa reintre in normal.Din punctul meu de vedere s-ar traduce cam in stilul...hai sa ne intoarcem la oile noastre sa vedem ce sa facem pentru acest site care arata ca o nava in deriva.

E usor sa ne plangem,la un moment dat am facut-o si eu,e simplu sa fii spectator...si eu am fost dar ar mai fi si timpul sa actionam cam dupa cat ne duce mintea pe fiecare si sa incercam sa reconstruim incet,incet, un locsor unde sa ne simtim bine.Pentru asta insa trebuie sa lasam la o parte aerele de superioritate,invidia si alte sentimente negative care nu fac decat sa dezbine si nicidecum sa ne uneasca.Sa comunicam mai mult,sa scriem despre ce ne trece prin cap,sa impartasim fapte de viata si daca ne mai si contram sau nu avem acelasi punct de vedere sa incercam sa o facem constructiv.
Sa incercam sa nu ridiculizam pe nimeni,din blogurile scrise sa tinem cont de ceea ce a vrut sa transmita cel ce l-a scris pentru ca in fond si la urma urmei mesajul trebuie inteles.Sa fim alaturi de cei care sunt boboci si incearca sa scrie cate ceva,sa ii incurajam.

Stiu ca acest site nu mai este cum a fost,analfabetismul si tupeul uneori isi face simtita prezenta si ne lasa un gust amar,stiu ca inca nu avem un moderator principal,stiu ca sunt destui utilizatori care nu au mai intrat de ani buni si contul acestora inca exista.Mai stiu ca din cand in cand trebuie sa jucam "Comentator" si trebuie sa comentam fotografii la care ultima intrare era cam din 2012-2013.Stiu ca exista o situatie lamentabila a cluburilor...se fac,un timp este activitate si apoi...se revine la vechiul obicei.

Am remarcat si la sectiunea bloguri ca uneori troneaza o stare de lehamite ca nici sa mai comentam cum trebuie nu o facem sau ma rog cei care trec pe acolo lasa un comentariu care nu are nici o legatura cu subiectul sau trantesc niste emoticoane...asta ca sa nu zica ca nu au activitate.Poate utilizatorul care scrie un bloc pune si o parte din sufletul sau pe hartie...cum s-ar zice deci...sa incercam sa respectam omul din spatele postarii.Stiu ca sunt bisericute sau poate nu simpatizam cu totii dar valoarea unui blog nu trebuie sa tina cont de asta sub nici o forma.

Hai sa initiem un concurs...propuneti teme...vedem cum ne descurcam cu solii.

Dupa o perioada de vacanta prelungita o sa redeschid proiectul "Scoala" care cred eu ca o perioada s-a bucurat de un mic succes,se scriau cam 8-10 bloguri pe zi.Daca doriti sa veniti cu propuneri pentru imbunatatirea acestuia...sunt deschisa discutiilor.Frumos ar fi sa facem si dezbateri nu doar constatari de genul:"bravo,felicitari,frumos",etc.

Ce ziceti...incercam?
Si pentru ca suntem la inceput de saptamana,la inceput de luna sper sa mai existe...un nou inceput care sa fie de bun augur macar si pentru o perioada.

In speranta ca v-ati educat putin rabdarea pentru a citi blogul meu va doresc numai bine si idei cu carul!


66 views
 
Comments
je-moa-my-eu 12.05.2014

asa o fi fataaaaaaaa :D :D :D ca prea o zici cu foc *YES* *YAHOO* *YAHOO* dar eu raman la parerea me ;-) :D :D :D

margarelas margarelas 12.05.2014

parerea ta...eu o respect si cred deja ca ai trecut la treaba.

mioaranoni 12.05.2014

Costele...
daca nu vrei iti iei pumni in cap *THUMBS UP*
nu de la Diriga...de la mine :)))))) *JOKINGLY*

margareta 05.05.2014

de cateva zile am scris ca sunt dispusa sa contribui si eu cu soli la un concurs..pe orice tema....la sectiunea bloguri tot incerc si eu marea cu degetul..nu prea imi merge..dar cu rabdarea trecem peste toate.

margarelas margarelas 05.05.2014

hai in echipa!sa resuscitam zangul tot noi...cele de la a doua tinerete si poate ne-or urma si altii exemplul.
hai sa gasim un subiect care sa prinda si dam drumul la concurs.

-Adryan- 29.05.2014

Desi, intr-o perioada eram hotarat sa inchid definitiv si nu am renuntat nici acum la idee, sunt dispus sa mai fac o ultima incercare pentru salvarea site-ului. Poate de data asta, o sa am mai mult succes, decat datile anterioare. Sunt dispus sa contribui la concursuri cu soli si orice altceva e nevoie.

margarelas margarelas 29.05.2014

La un moment dat m-am dezumflat si eu dar am mai incercat cate ceva.Oricum activitatea este slaba.
Ce pot sa-ti spun decat...bafta!

margareta 06.05.2014

de acord..dar nu cu scoala....asta o fac zilnic, merg step by step cu fiul meu sa-l pot ajuta....dar acum nu-mi vine nici o tema in cap

margarelas margarelas 06.05.2014

bine,scoala o sa fie separat si poate ne dau altii idei.

Babacu60 05.05.2014

Sfaturile pe care ni le dai sînt excelente, însă le va aplica oare cineva ?...

margarelas margarelas 05.05.2014

O sa vedem cine le aplica.Eu o sa incerc sa o fac,nu stiu daca o sa-mi si reuseasca.

Wanksta 10.05.2014

Suna foarte promitator insa mie unul imi lipseste cu desavarsire timpul liber si asta se vede din lipsa activitatii mele , insa intru pe cat de des posibil macar sa ajut la moderare.

margarelas margarelas 11.05.2014

Cred eu ca suna destul de normal.Nu chiar toti stau bine cu timpul liber dar macar atunci cand il au ar trebui sa il foloseasca eficient inspre binele comunitatii.
Bafta in ceea ce faci!

je-moa-my-eu 11.05.2014

he he he si daca nu vreau :-P :-P

margarelas margarelas 12.05.2014

ba eu cred ca vrei da faci tu fite de...Buftea,pardon...de B...

bizonul 08.05.2014

Chiar sunt probleme cu moderatorii !
Neseriozitatea si incompetenta lor nu ne va ajuta la ori ce am vrea sa facem ! Am simtit pe propria piele !

margarelas margarelas 08.05.2014

te cred,am mai vb si cu altii dar acum ca avem moder principal poate s-o schimba ceva.sa speram ca altceva nu prea putem face.

ankame4u 04.06.2014

Cand imi v-a permite timpul si voi avea "starea"necesara am sa scriu...si mie mi-e dor de blogurile celorlalti...si de ale tale!
Te pup si te imbraisez cu drag din departare,mami :*:*

margarelas margarelas 05.06.2014

Scumpa mea nu credeam ca ce am trait odata va deveni asa de repede amintire.Imi este dor si mie de ce a fost odata dar ma bucur din suflet pentru tine ca ti-ai gasit perechea,ca iubesti si esti iubita.
Te imbratisez cu mare drag si ai grija de tine acolo unde esti!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes