Pierduta-n spatiu
64, Budapest, Hungary

Oameni buni, nu va gasesc, nu vad lista cu prieteni, nu vad cine este online, nu vad un panel de cautare......

Voi cum va descurcati? :D

Era vorba ca nu vom avea sectiunea blog, ok, avem, in schimb nu mai sunt albume cu poze.

Cred ca ati observat ca vechile albume se pot salva pana la 31 martie.

Tinem aproape, da!? :D

36 views
 
Comments
TinuuViel 21.07.2019

Acum intru pentru prima dată după mult timp și inițial am crezut că am greșit site-ul 😂😂 nu prea îl găsesc atrăgător pe noul nostru zang

Dana-Mana 02.04.2019

Nu mai avem lista de prieteni, nu putem cauta useri....eu v-am gasit aci la bloguri prin comentarii.

Dana-Mana 02.04.2019

Sandy, extrem de multe erori - nu avem panel de moderare, nu vad poze respinse, nu vad datele userilor, nu vad optiune de blocare user, nu pot bana pe nimeni. La moderat de poze, aleg tara, toti si la Romania imi da Tuzla, aia este pe la bosniaci, Argentina in Romania, Georgia in Romania....Deci, nici la bloguri nu vad care-s de moderat, vad doar ca pot sterge blog sau comentarii, poate si voi. Teribil.

sandy 28.03.2019

In sfarsit am reusit sa editez profilul . de fiecare data cand incercam ,nu ma atentiona unde este problema ,pana am verificat la datele "despre mine " au fost prea multe caractere si atunci mi-am dat seama ca acolo-i buba ...

sandy 28.03.2019

AH Bun ,astept 30 minute sa vad daca albumele mele pot fi descarcate ...hmmm!!

sandy 28.03.2019

Am incercat sa intru la sectiunea albume ca sa salvezi pozele si ma trimite pe "New site Zang.ro doesn't offer photo albums functionality anymore, however you can download your albums and host those photos elsewhere, eg. in Flickr.com." intru acolo ,trebuie sa-mi fac cont yahoo ... WTH?

sandy 28.03.2019

Am incercat de cel putin 10 ori sa-mi modific datele de la profil si nu reusesc . Au facut in asa fel ca profilul sa arate ca un site de matrimoniale si relatii . Automat au modificat ei profilul meu .cica caut baieti ,flirt,relatie . Am incercat de multe ori sa modific profilul si degeaba ... Intru la sectiunea editeaza profilul ,selectez Tara,Educatie ,inaltime ,interese,scopul cunasterii ect si ce sa vezi dupa ce apas pe salveaza ? Nicio schimbare :(

Dana-Mana 28.03.2019

Se pare ca este bazat numai pe evaluari de poze :( Am gasit o sumedenie de erori, am semnalat Aniei. Nu avem panel de moderare, nu vad poze respinse, nu vad statistica ce am moderat. Setez sa moderez poze pentru Romania si imi apar numai sarbi, estoni, albani...dezastru. Nu au un panel de cautare useri, va gasesc pe la comentarii. Nu vad bloguri noi sau de moderat, tot ce vad este ca pot sterge comentarii, eventual bloguri, habar nu am daca si voi puteti face asta.

magic-poet 27.03.2019

Nu inteleg ratiunea acestui site, nu are nici o noima si nu stiu care ii este scopul. Nu e lista de prieteni si e dificil de umblat pe el. Fostul Zang era de zeci de ori mai bun.

Dana-Mana 27.03.2019

Ok, nu vin notificari, m-am uitat intamplator, te pup, Gina.

gina60 26.03.2019

Logik Dana, eu ma bucur ca au ramas blogurile ...albumele se pot descarca si salva cine doreste! O noapte superba iti doresc!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes