Daniel's blog

Daniel
30, Tallinn, Estonia

Tsau, mina olen Daniel. Aga sina? Ilmselgelt sina ei ole Daniel. Mõtlesin, et hakkan järjekaid kirjutama, sest see on ju popp ja noortepärane. Nii ma siis teengi ja hakkan homsest kirjutama intrigeerivaid jutte - üritan seda teha keerulisi sõnu kasutamata. Kindlasti ei pääse ma avalehele või midagi, aga vähemalt ma üritan. Üritan kirjutada nii, et oleks huvitav ja lisaks sellele veel nii ka, et mu keeleõpetaja mind maha ei lööks. Minu jutt "Ükskõik mida" keskendub noorte elule, mis on sageli keeruline ja vajab sügavamat analüüsimist. Et teil tekkiks arusaam minu lugude pikkusest, siis ütlen, et lõpetasin ära 600 leheküljelise raamatu, mis arvatavasti ilma valgust küll ei näe, aga seeest sisaldab meeletut arvu mõtteid ja ka uusi maailmavaateid. Selle kirjutamiseks kulus tegelikult kuu aega, millest 2 nädalat ma reaalselt tegelesin sellega vist.

muide, 0/n tähendab seda, et see ei lähe mu järjeka alla. n tähendab aga seda, et ma ei tea veel tegelikult, kui pikalt ma viitsin kirjutada. Nagu halb kirjanik ikka, hoiatan ette, et võin 3 osa asemel kirjutada: kallis sõber, palun mõtle ise välja mis lõpus juhtus. Nüüd, kui mu 1000 sümbolit otsa hakkavad saama, vajuta Loe edas


 Eelmises osas rääkisin sellest, miks ma üldse kirjutama hakkasin. Selles osas alustan aga sellega, et räägin teile, mida tähendab mu pealkiri. "Ükskõik mida" on minu raamatu, mis peaks valmima mind täisealiseks saamiseks nimi. Väga minulik, väga mööda. Aga tegelikult on tal tähendus ja Te peaksite mu lühi järjejutu põhjal seda mõistma. Kui ei, siis ma olen ääretult halb kirjanik. Nüüd aga nurksulgude juurde. 1 tähendab seda, et tegemist on esimese osaga. "n" tähendab aga seda, et ma ei tea veel, mis osa mu geniaalsele jutule tuleb. Okei, hakkan peale. Head lugemist. 


Blog
Blogs are being updated every 5 minutes