Ma2804's blog

Ma2804
63, Tallinn, Estonia


Olen alles väike ja ma ei saa aru, miks peab ema end värvima, kui ta välja läheb? Mulle meeldib ta ka ilma värvimata. Mina olen tema laps ja ema meeldib mulle sellisena, nagu ta on. Miks ma ei tohi oma joonistusi ema värvidega värvida? Mul lubatakse joonistada ainult värvipliiatsitega. Ema, ma armastan sind, sa oled ilus ja armas ka ilma värvimata!



Pea meeles, et rõõm ei sõltu sellest, kes sa oled või mis sul olemas on; see sõltub puhtalt sellest, millest sa mõtled.
Seega alusta igat päeva mõeldes kõigile asjadele, mille eest sa tänulik oled. Sinu tulevik sõltub suuresti mõtetest, millest sa täna mõtled.
Mõtle siis enesekindlusest, armastusest ja edust.
~Dale Carnegie



Isa saabus töölt koju hilisõhtul. Ta oli väsinud ja pahur nagu alati. Ukselävel ootas teda ta viieaastane poeg: "Isa, kas võib sinult midagi küsida?" "Loomulikult, aga mis lahti on?" "Isa, kui palju sa tunnis teenid?" "Miks sa seda teada tahad?`" ärritus isa. "Mul on vaja. Palun ütle, kui palju sa tunnis teenid?" "Noh, umbes 32 euro ringis. Aga mis siis?" "Isa, kas sa saad mulle laenata 20 eurot?" "Sa tahad raha mingi tobeda mänguasja jaoks, jah?" tõstis isa häält. "Mine oma tuppa ja heida magama! Ei tohi olla selline egoist! Mina töötan terve päeva, tulen koju rampväsinuna ja…


05.12.2011

Armastus on pika meelega, armastus hellitab, ei ole kiivas, ei kelgi, ei hoople, ta ei käitu näotult, ta ei otsi omakasu, ta ei ärritu. Ta ei jäta meelde paha, tal ei ole rõõmu ülekohtust, aga tõe üle ta rõõmustab kaasa. Ta lepib kõigega, ta usub kõike, ta loodab kõike, ta talub kõike. Armastus ei hääbu kunagi.

Armastus ei pane kunagi pahaks,armastusel ei ole vahel sinu jaoks aega, aga ta mõtleb su peale ka magades. Armastus jälitab Sind alati, ka siis, kui Sa teda ei näe. Armastus annab, aga kunagi ei võta rohkem kui seda mis anda suudad! Armastus on kannatamatu, parandamatu…


Blog
Blogs are being updated every 5 minutes