henry78's blog

henry78
60, Tallinn, Estonia

02.03.2011

Jälle sain kätte kutse võida head asjad. Lugesin. Sisu lühidalt: Head mehed. Kui sa tuled oma naisega homme ja ostad 10000 EUR eest riided, lõhnavesi, jne. , siis saad kingitus 5 EUR.

Huvitav, aga see reklaam toimub ja mõneid mehi maksavad ;)


15.12.2009

Nüüd lõpplikult talv on käes ja jõulud on ees. Aga mida teed 23.12.-27.12.?


 üks sõber ütles mulle hiljuti:   "alati mõtlen et oled nii hea inimene et see naine kes on õige on kindlasti väga õnnelik :)  "

Tegelik on hea ütlus ja see meeldib mulle ka. Aga kas on tegelik nii hea? Mis on, kui koik ütlevad seda. Kas see on ka nii hea??


21.05.2009

Es grünt so grün, wenn Spanien´s Blüten blühen.

Aga tegelik ei tahaks olla Dr. Dolittle, ega tahaks et sina keegi olla Eliza


19.01.2009

 Jälle on järekordse tööreis läbi ja ootan lennukit, et viib mind Tallinnasse. See reis oli päris eriline minu jaoks, palju tegevused oli, palju näinud, aga paljud plaanid täpsustanud.Tagasi Tallinnas ootab mind unik töö, mis jäi tegemata, aga uued väljakutsed.
Kas eestis on olemad "personal lifestyle trainer" või keegi teine, kestahab ja suudab tegeleda minu lifestyle muumisega? Kui tead keegi, siis anna märkus. Aga kindlasti püüan ka ise leida keegi. 


... kaugel pole vaja minna. Olen Kiievis ja siin on +35 kraadi. Hea elamus, aga riidede kulu on natuke suurem kui tavaliselt. Aga ikagi, Kiievis on ilus linn ja soovitan soojalt.
Varsti tulevad ka uued piltid.


07.06.2008

Kui reisid, kas oled märkanud, temperatuuride vahet. Lendasin nüüd ja maapeal oli +40, aga lendades oli ilusad -60. Huvitav elamus.


kuulsin, et on suur diskusioon Vastlapäeva üle.
Ma ei hakka diskuteerima siin, kuna igaüks on oma arvas selle kohta. Aga kui hinnatakse Vastlapäev hernesuppi ja kukklide olemasolu järgi, siis täna ei olnud minu jaoks Vastlapäev.
Aga mis teha, peab ka elama päevade viisil, kus ei saa seda nautida, mida enamus inimesed nautivad.
Aga mul oli ka täna hea olla


27.12.2007

Jõulud on läbi! Ja minu jaoks oli see aasta jõulud teisiti kui eilmised aastad. Mitte selle pärast et olin üksi, see on tavaline asi. Vaid selle pärast olin rõõmsalt ja aeg oli meeldiv mulle. Tegin seda, mida tahtsin ja tegelsin rohkem endaga. Magasin palju, iga päev vist 12h. Algus oli raske , kui nüüd on parem. 
Ehk jõulud ei pea pidama kui suur pidu, kus on söömine, joomine on kõige tähtsam. Ja 27.12. näitab kaal, et on vaja midagi teha. Jõulud on see aeg, kui inimene peab ennast hästi tundma, ja seda teha, mis ennast rõõmustab. Kuid pean tunnistama et tradtsionaalne jõulud on meeldiv mulle. Siis, kui terve pere istub koos ning on hea olla. Parem kui mitu põlvkonnad on koos. Siin eesti kahjuks sai ainult 1 kord pidanud nii moodi, ja siis olid 4 põlvkonnad kood. Mäletan see aeg väga hästi, 14 aasta tagasi. Lumi oli maas, külm oli väljas, kaminas oli ilus tuld, tuba oli soe ja süda oli soe.  Aga see on nostalgiaa. Nüüd on jõulud läbi, mõnedele, nagu mina, töötavad täna. Aga varsti saab uuesti vaike reis teha nostalgiaase või uue peatükk ajaloost alustada.


23.12.2007

Mul on hea meel, et enamus töö on tehtud ja saan nüüd rahulik enda peale mõelda. Otsustasin, et täna teen endale hea päev, võib-olla lähen sõbraga täna õhtul veel sööma ja tunnen ennast hästi.
Soovin sõbradele, tuttavatele, ja muu rahvas "head 4. Advent"


← previous 1 2 3 next
Blog
Blogs are being updated every 5 minutes