MOTOOOOO's blog

MOTOOOOO
54, Tallinn, Estonia

27.05.2014

Ei, libahundiks "hakkajad" ei käi-
need pilluvad nii padasid kui panne,
büst kikkis käivad kõikjal püstipäi
käes skalpe kandes nagu mängukanne

Ja kergelt soojast verekarva suust
nad pillavad nii suudlusi kui sõimu.
Soenahk on nende meelest karvatuust-
sest nad ei kuulu libahundihõimu.

Just teised-tasased kui laanepüüd,
kel silmad alandlikult löödud maha
(just nagu kannaks hinges sünnisüüd),
kel süda vagur nagu vana küünla vaha.

Kel oleks justkui puudu tahtejõust,
kes elaks nagu ainult oma perest-
just need on õigest libahundi tõust,
just neis on piisku salalikust verest.

Kesköösel viskuvad nad sängidest,
on äkki noored hundid keset raba!
Suur vabadus neid joodab mängides
ja hunt ei küsi milleks on ta vaba.

Ööläbi tunnevad end elavat!
Süüsilmi tuleb päisel päeval kanda-
sest elult on nad…


ajakirjanik:"Sul on kahene tütar Friida.Kuidas temal läheb?"

Oksana Tandit:"Oi,Friidal läheb hästi!Ta on meil tüüpiline põhjamaa tüdruk oma helesiniste suurte silmade,kartulikoorevärvi juuste ja pikkade jalgadega.
* * *

....kui pikad need 2-aastase jalad siis ikka saavad olla??


sina ja mina
me oleme nii erinevad
aga viiekümne aasta pärast
meist mõlemast on järgi
vaid kübaratäis tuhka
millel vahet ei tee keegi

tom valsberg


Massachusettsi osariigist Uxgridge´ist jõudis meieni juhtum,kus üks meesterahvas sattus jõe ääres jalutades hüljatud veskisse.
Ta jutustas meile,et tema sisenedes oli keegi teda kaikaga lüüa püüdnud.Ründaja ei tabanud märki,mees kiirustas veskist minema ja teavitas juhtunust politseinikke.
Talle õeldi,et kõnealust ehitist pole juba ammu olemas.See oli juba 20.sajandi algul maha põlenud.
Veski oli omal ajal olnud orjalaager,mille omanikud sundisid inimesi vähese palga eest tööle ja kulutama seda natukest siis hiljem veski poes,makstes kogu raha sisuliselt peremeestele tagasi.(nagu meil praegu)...
Pikad töötunnid ja ebainimlikud tingimused jätsid sinna ilmselt nii tugeva psüühilise jälje,et võimaldasid veskil mõneks ajaks uuesti ilmuda.
See on ekstreemne näide,kuid näib kinnitavat ideed,et energia võib ümbritsevasse…


MPD on seisund,kus kaks või rohkem isiksust asustavad ühte keha.Sageli on iga keha asustanud isiksus teiste isiksuste suhte unustuslik ja sellest saadakse teadlikuks vaid seetõttu,et üks isiksustest kurdab amneesia teadvusekaotuse üle.Pakub huvi ,et 97% MPD sündroomiga inimestest on elanud üle midagi hirmuäratavat ning näib,nagu oleks uute isiksuste loomine psüühika viisiks sellega toime tulla.Iga isiksus saab osakese ajust ning saab seega kuidagimoodi funktsioneerida.
Enamikel selle sündroomiga inimestel on kaheksa kuni kolmteist eri identiteeti.Mis on aga MPD puhul erakordne,on see,et nendel isiksustel on erinevad füüsilised ja bioloogilised karakteristikad.Nii nagu muutub aju muster,südame löögikiirus ja seisund,on sama keha hõivanud isiksustel ka isegi erinevad…


Meie sõprade vead

jäävad vahel me hinge peale,
meie sõprade head
lisa annavad meie heale...


Inimesi koheldes pidagem meeles,

et meil pole tegemist mitte loogiliselt arutlevate olenditega,
vaid tundeolenditega,
kellel on eelarvamused ja kes tegutsevad uhkuse ning auahnuse ajel.


Ma tahan rääkida teile selle loo ja mingit muud edevust mul ei ole.Ma ei igatse edu või kuulsust või raha.Aga see on lihtne ,suurem osa meestest ja naistest ei taha neid.Enamgi veel,nad ei taha ka armastust.

Kui ma noor olin,ütlesid mõned naised mulle,et nad armastavad mind mu ripsmete pärast.See sobis mulle.Hiljem oli ajendiks mu teravmeelsus.Siis mu võim ja raha.Siis mu anne.Siis mu sügavmõttelisus.Kõige sellega ma tulin toime.

Mulle ajab hirmu nahka ainult selline naine,kes armastab mind mu enese pärast.Mul on tema jaoks plaanid tehtud.Mürgid ja pistodad ja haud sügaval,kuhu ta pea peita.Teda ei tohi ellu jätta.Eriti veel siis,kui ta on…


13.02.2014

Mina olen kopamees –

pidevalt on kopp mul ees.


Stringiteooria (täpsemalt - stringihüpotees) väidab, et kõik maailmas koosneb ühest ja samast osakesest - stringist. Valgus, heli, meie, kõik me oleme ühest ja samast algainest. Ainuke vahe, mis eristab meid kõiki on see, millise kujuga ja kuidas stringid võnguvad. Selle kallal töötavad teadlased, kuid sellel on üks probleem, stringid on nii väikesed, et neid ei ole võimalik näha, ning ühtegi katset ei saa teha, et testida stringi olemasolu, seega antud hetkel on stringi teooria filosoofia alla kuuluv.


← previous 1 2 3 4 5 6 next
Blog
Blogs are being updated every 5 minutes