ShokolaadiJ2nes's blog

ShokolaadiJ2nes
33, Saku, Estonia

05.03.2015

Mängime Peitust ? Okei. Mina loen. üks, kaks, kolm, neli, viis, kuus, seitse, kaheksa, üheksa, kümme. Ma tulen ! Sa oled siin ? Mkm. Oled siin ? Mkm. Oota, ma otsin sind veel. Aga hoiatan, et kui ma su leian siis sa enam minu käest ei pääse. Sa võid joosta aga sa ei pääse ! Ma ei lase sul enam käest lahti, ma luban seda sulle ! Mul lasti käest lahti ja ma tean kui valus see on. Aga usu mind. Mina sulle nii ei tee!! Jeei. ma leidsin su ja ma hoiatasin. Ju siis sa tahadki minuga olla, äkki…


1. Naised, kes värvivad kulme, ripsmeid ja huuli, võtta kriminaalvastutusele §49 alusel: fassaadi muutmise pärast ilma arhitektuurinõukogu ja kohaliku omavalitsuse ehitusjärelvalve ameti loata.
2. Tütarlapsed, kes on saanud 23-aastaseks ja ilma mõjuva põhjuseta ei ole abiellunud, võtta vastutusele §68 alusel: sabotaazi ja korrasoleva aparatuuri ekspluatatsioonist eemal hoidmise eest.
3. Abielunaised, kes saavad lapsi mitte oma mehega, võtta vastutusele §111 alusel: toodangu väljalaske eest võõra firmamärgi all (kaubamärgiseaduse rikkumine).
4. Mehed, kes on saanud 25-aastaseks ja ei oma abielusuhteid, võtta vastutusele §10 alusel: mehhanismide seisakute eest.
5. Mehed, kes võrgutavad noori tütarlapsi, võtta vastutusele §83 alusel: avastamata loodusvarade töötlemise eest.
6. Noormehed ja neiud, kelle suudlus…


Blog
Blogs are being updated every 5 minutes