margarelas's blog

margarelas
60, Reșița, Rumania









A trecut Pastele,a trecut si ziua de 1Mai,a inceput o noua saptamana asa ca...lucrurile ar trebui sa reintre in normal.Din punctul meu de vedere s-ar traduce cam in stilul...hai sa ne intoarcem la oile noastre sa vedem ce sa facem pentru acest site care arata ca o nava in deriva.

E usor sa ne plangem,la un moment dat am facut-o si eu,e simplu sa fii spectator...si eu am fost dar ar mai fi si timpul sa actionam cam dupa cat ne duce mintea pe fiecare si sa incercam sa reconstruim incet,incet, un locsor unde sa ne simtim bine.Pentru asta insa trebuie…


Probabil ca multa lume se intreaba de ce utilizatorii mai vechi ai acestui site tanjesc dupa vremurile apuse,ce era asa de placut atunci de ne tinea lipiti de monitoare.Nici atunci nu era totul roz existau tensiuni dar se aplanau si activitate era la greu mai ales la sectiunea bloguri.Erau multe concursuri care-ti puneau mintea,imaginatia si creativitatea la lucru.

Exista un restaurant al lui lorette,dimineata cafeaua ne era oferita de MYTZU,mai tarziu a aparut si ospiciul lui bizonul unde spre multumirea lui Relu asistentele erau blonde.Gina26 ne provoca sa scriem impreuna o poveste fiecare venind cu idei care de care mai haioase…


03.02.2014

In primul rand Buna dimineata!Bine v-am regasit la inceput de luna,inceput de saptamana si...alte inceputuri pe care vi le doriti voi.


Astazi vreau sa intru in contact cu adevarati meteorologi din diferite colturi de tara si nu numai.
Vreau sa va vad competenta in domeniu.Incep eu:

in Banat suntem ocoliti de vreme rea(deh...oameni buni pe aici).Si-a facut aparitia soarele cu dinti...dar straluceste macar daca nu poate sa incalzeasca.Temperaturile in cursul zilei sunt in crestere,in oras nu se vad urme de zapada.Acestea exista doar pe crestele muntilor.
De aici,de la Resita va trimit rafale de vant cu ganduri bune,adieri cu aroma de primavara,pupicei sa va…


Aflati si voi azi ca am fost plecata din tara si am facut-o spre binele vostru.Pentru a avea o clasa unita in care sa nu stim ce este rautatea si invidia si ca sa convietuim in pace m-am dus in India.Mi-am luat o calauza si am plecat in preerie cu un scop sigur.Nu va spun ca m-a cam costat...dar nu va cer sa puneti bani sa-mi decontati cheltuielile de transport.M-am gandit ca nici fondul clasei nu o sa avem,ma zbat eu sa gasesc sponsori.Si toate astea ca sa studiati in liniste,sa va creez ambientul necesar si sa fac OAMENI din…


Se pare ca de cand a venit vremea frumoasa se cam chiuleste in masa.Sa ma supar?Nu nicidecum.Cred ca am stabilit de la inceput ca cine se supara ii taiem nasul iar eu una mai am nevoie de el.


M-am trezit de dimineata,am tras jaluzelele si am deschis larg geamul sa vad cam cum arata vremea pe afara.De cand m-am mutat in partea asta de tara ador vremea de aici:calduroasa si prietenoasa.
Am privit pe geam la forfota de jos,am vazut tarabe pe care stau la loc de cinste martisoare,oameni grabiti,copii galagiosi si soarele pe cer stalucind.

Chiar daca nu calendaristic, am constatat…


Citeam aseara ca oamenii care dorm la serviciu macar o ora dau randament dupa aceea.Au chef de munca si spor,sunt mai receptivi si au si idei creative chiar.

Pornind de la asta am zis sa fac si eu o adaptare si cum ma gandesc mereu la dragii mei elevi iata ce propun pentru clasa zanganita...atentie!

Nu,nu va dau teme pentru ca vine 1 Martie...nu...va fac cadou un martisor virtual...dezlegare la distractie si voie-buna!Cum...aflati acum!

Am tras sforile necesare si pentru ca azi incepe weekendul m-am gandit ca pe parcursul lui sa va inchid in scoala...exact cum auziti sau ma rog...cum cititi.

Asta ca sa…


Astazi este luni si banuiesc ca asta o stie toata lumea.Este inceput de saptamana.Imi plac inceputurile pentru ca pot aduce cu ele optimism,bucurie si numai gandul acela ca o iei de la capat imi pune rotitele in functiune si incep sa fac scenarii,sa-mi fixez obiective noi si altele deh...ca fiecare muiere cum ar zice un prieten de-al meu.


Se pare ca azi m-am trezit in mare forma...am avut spor la bucatarit si m-am indreptat apoi spre locul unde-mi desfasor activitatea.Si aici sporul se simte la el acasa.Acum ma odihnesc si eu putin , am luat o scurta pauza si curioasa cum…


In primul rand..."Buna dimineata!"


In al doilea rand...hai sa stam de vorba civilizat la o ceasca de cafea.

Azi e 13, nu-i asa?
Si ce? Nu bem o cafea?
Cu 13 inimi si-o floare,
Să facem o sărbătoare
Iti dăruiesc o cafea
Din toată inima mea!
Ziua-aceasta să vă fie
În pace si armonie!


02.01.2011

Daca tot s-a declansat o adevarata avalansa...am zis sa nu lipsesc si eu.Asa ca...sunt gata pentru a incepe,nu inainte de a va ura sa aveti parte de un an nou mult mai bun decat cel care tocmai a trecut.

SUNT:nascuta la Bucuresti,chiar in ziua de Boboteaza iar cand m-am facut mai mare am emigrat in Banat unde ma simt minunat.Sunt o persoana deschisa si comunicativa mereu in cautare de prieteni noi.

AS VREA:ca lumea in care traim sa se schimbe,sa devina mai buna si as mai vrea ca sa pot avea posibilitatea de a ma reintoarce in timp pentru a corija unele…


Nu va retin atentia prea mult.........









Anul acesta de Revelion am avut asa de multe invitatii ca sincer nu am stiut ce sa aleg.Am fost invitata la PROTV,la ANTENA1,la ACASA...cam greu de ales.Si ca sa nu supar pe nimeni,am ales sa petrec noaptea dintre ani la vestita cabana Plapumioara.Sunt stapana...si dau o petrecere in pijamale...singura participanta sunt eu si daca va doriti...va invit cu mare drag si pe voi...dar cu o conditie...sa aveti pijama noua.O sa stau cocotata in varful patului,o sa mananc pop-corn cu caramel si...o sa iau legatura cu...cine se afla pe aici.O sa cant de una singura...ce-mi doresc,o…


← previous 1 2 3 4 5 ... 11 next
Blog
Blogs are being updated every 5 minutes