zolt's blog

zolt
37, Bucharest, Rumania

15.12.2012

Cu ocazia Sfintelor Sarbatori va urez tuturor din tot sufletul meu sa aveti parte de caldura si linistea sufleteasca ... La multi ani !!!!


Viata este asa de dificila si nu credeam ca pe viitor cu inaintarea in varsta va fi din ce in ce m-ai grea si m-ai dificila, stiti..la inceput atunci cand depindem de fratii, parintii, lucrurile nu sunt asa dificile, totul este o joaca dar....incet, incet, la fel ca si cresterea noastra gustam viata cu bune si rele si totodata constentizam fiecare miscare, greseala s-au evolutie a noastra, lucru frumos.

Sper ca pe viitor sa avem cu totii parte doar de lucruri bune si frumoase.
Va pup !


12.04.2013

Am nevoie de cateva sfaturi daca aveti placerea de a imi raspunde.

Sunt intr-o situatie in care chiar nu stiu ce sa fac cu viata mea, m-am trezit de dimi si m-am intristat ft tare cand am constatat ca peste o luna fac 26 de ani si n-am realizat nimic, parca m-am robotizat facand acelasi lucruri zi de zi si fara nici o realizare, oare m-ai exista persoane in acasta ,,situatie" ???
Va multumesc !


Cu toata sinceritatea mea va scriu ca mi-as dori sa ajung intr-un loc unde sa am parte doar de natura minunata, admirabila, fluturii, ceva de poveste dar...fara chipenie de om.

Oameni sunt minunati dar s-au inrait atat de tare incat au ajuns sa se certe s-au dusmaneasca fratii intre ei, pt ce??? Pt averea care la sfarsitul vietii n-o luam cu noi.
Pt mine asta ar fi ce-a mai frumoasa si linistitoare vacanta si cu siguranta mi-ar lasa o liniste sufleteasca de neimaginat. Asta da vacanta !!!
La mare, munte, tara, bunicii, fratii, surorii, etc, etc, cu toti avem posibilitatea de a merge…


Fara text


Blog
Blogs are being updated every 5 minutes