steliana's blog

steliana
74, Giurgiu, Rumania

Ce e amorul?

Ce e amorul? E un lung
Prilej pentru durere,
Căci mii de lacrimi nu-i ajung
Si tot mai multe cere.

De-un semn în treacat de la ea
El sufletul ti-l leaga,
Incit să n-o mai poti uita
Viata ta intreaga.

Dar inca de te-asteapta-n prag
In umbra de unghere,
De se-ntilneste drag cu drag
Cum inima ta cere:

Dispar si cerul si pământ
Si pieptul tau se bate,
Si totu-atirna de-un cuvint
Soptit pe jumatate.

Te urmareste saptamini
Un pas făcut alene,
O dulce stringere de mini,
Un tremurat de gene.

Te urmaresc luminatori
Ca soarele si luna,
Si peste zi de-atitea ori
Si noaptea totdeauna.

Căci scris a fost ca viata ta
De doru-i să nu-ncapa,
Căci te-a cuprins asemenea
Lianelor din apa.

Se…


O femeie iese din casă şi vede 3 moşnegi cu barbă albă stând în faţa casei. Nu-i cunoştea, dar văzându-i supăraţi îi invită în casă să mănânce ceva.


“Soţul tău este acasă?” – întreabă ei.
“Nu, este ieşit.”
“Atunci nu putem intra.” – răspunseră ei.

Seara când soţul se întoarce acasă ea îi povesteşte despre cei trei moşnegi… “Du-te şi spune-le că am venit şi pofteşte-i înăuntru”

Femeia se duce şi îi invită.

“Nu putem intra toţi în casă”, răspunseră ei.
“Cum aşa?” întreabă ea.

Unul dintre moşnegi îi explică: “Eu sunt BUNĂSTARE, el este SUCCES iar celălalt este IUBIRE. Acum du-te şi întreabă-l pe soţul tău care…


Pe 8 martie se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Femeii.Femeia este sotie,mama,fiica,prietena.Femeia emană frumuseţe, senzualitate, dragoste. Femeia stă în spatele oricărui om de succes. Femeia trăieşte fiecare sentiment, de multe ori ajungând să sufere in spatele unei femei destepte se afla un barbat puternic. Femeia frumoasă place ochiului, femeia blândă place inimii.Femeile sunt adevărate eroine, care luptă pentru scopurile lor, care trec prin viaţă cu fruntea sus. Ele adoră să fie respectate şi iubite. Sunt bune prietene şi se sprijină unele pe altele. Sunt mame, care luptă pentru copii lor si se sacrifica pentru ei.Ea merita sa fie iubita si…


20.04.2013

Prietena noastra Margareta a vorbit in blogul ei despre curatenia generala,referitor la aceasta m-am gandit sa va scriu si eu cate ceva despre curatenie. Saptamana aceasta m-am apucat de curatenia generala,atat in casa cat si in curte pentru ca stau la curte.In casama ocup eu de curatenie si bineantelesma ajuta si sotul acolo undeeste necesa ra munca de barbat,iar in curte se ocupa sotuldar ilmai ajut si eu cand am timp.Noi ne ocupam si de gradina,avem un solar in care am plantat rosii,ardei capia,gras si iute si castraveciori,mai avem de pus vinetele.Astaziam facut pregatiri ,ca maine vin nepotii la mine.Ei…


07.03.2013

8 MARTIE este Ziua Internationala a Femeii.In aceasta zi se sarbatoreste ziua femeii ca fiind o recunoastere a contributiei femeii la dezvoltarea societatii.Cu aceasta ocazie doresc sa felicit toate doamnele si dominsoarele noastre zanganite.Ziua de 8 Martie sa va fie cea mai plina de zambete,caldura,sa fiti fericite,sanatoase,iubite si intelepte.Va doresc o primavera calda,dragoste nebuna,lumina in suflet si in privire.LA MULTI ANI!


21.03.2016

Am observat ca a devenit o moda sa faci poezii cu trandafirul.Se zice din batrani ca florile sunt adevarata expresie a dragostei.Trandafirii sunt mesagerii divini ai iubirii.Se mai spune ca trandafirul este regele florilor,precum leu este regele animalelor.Trandafirii au diferite culori si unii dintre ei se folosesc la dulceata.Cei folositi la dulceata sunt de culoare roz.


Fiind in weekend ,m-am gandit sa va pun cateva intrebari ca sa ne mai descretim fruntile.Aceste intrebari se refera la sinceritatea voatra,adica cat de sincer esti.

La aceste intrebari raspunzi cu "Da" si "Nu".
1. Spui totdeauna adevarul?
2. Cateodata o mai faci pe grozavul(a)?
3. Stii sa faci fata situatiilor dificile?
4. Esti multumit(a) de situatia financiara pe care o ai?
5. Cateodata mai spui cate o minciuna?
6 . Nu intarzii niciodata la serviciu?
7. Uneori faci glume rautacioase la adresa colegilor(prietenilor)?
8. Ai parat vreun coleg la seful lui?
9. Ai lipsit nemotivat de la serviciu?
10.In general esti multumit(a) de ceea ce ai facut in…


Într-o zi, Petru a găsit o hartă pe care era marcat drumul către o comoară inestimabilă. “Voi găsi această comoară şi aşa, voi avea parte şi de ceva aventură!” exclamă el.

Şi iată, că porni la drum. Şi merse, ce merse şi ajunge la o pădure. Acolo l-a întâlnit pe Leu, pe care îl întrebă:” Eşti suficient de puternic şi curajos pentru a veni cu mine la o vânătoare de comori? Leul acceptă propunerea lui Petru şi îl însoţi pe acesta la drum. Pădurea era foarte deasă şi întunecoasă, iar lui Petru i se făcu frică însă, cu Leul lângă el…


Intr-o zi intr-un cocon a aparut o mica gaura.
Un om, care trecea din intamplare prin preajma, s-a oprit mai multe ore pentru a observa fluturele care se forta sa iasa prin aceasta gaura mica. Dupa multe incercari se parea ca fluturele a abandonat si gaura ramasese la fel de mica. Parea ca fluturele a facut tot ce putea si nu mai era in stare de nimic altceva.
Atunci omul a decis sa ajute fluturele. A luat un cutit si a deschis coconul. Fluturele a iesit imediat. Insa corpul fluturelui era slab si anemic. Aripile sale erau putin dezvoltate si aproape ca…


Bine v-am regasit la o noua dimineata de duminica si vreu sa fiu prima care va spune "Buna dimineata". Va invit dragi zanganiti sa serviti un mic dejun si o cafeluta facuta cu dragoste si prietenie.Va doresc pofta buna si o zi plina de zambete.

Nu stiu exact cate fraze trebuie sa aiba un blog dar acesta se pare ca n-a avut destule deoarece a fost blocat dupa ce a fost aprobat!??! Prin urmare scriu mai multe...fraze!
Inca o data "Buna dimineata" si sper sa va bucurati, virtual desigur, de ce v-am pregatit!
Acum vor fi oare indeajuns de multe fraze? Sa…


← previous 1 2 3 4 5 ... 24 next
Blog
Blogs are being updated every 5 minutes