Priit's blog

Priit
36, Rakvere, Estonia



1. Vasar. Paljude arvates kindlasti töövahend nr.1, olgugi ta esialgu küll relvaks loodud (vrd. esiisade kivikirved ja nuiad). Tänapäeval pruugitakse vasarat sageli, kui isemoodi väärtesemete otsijat, mille abil absoluutse kindlusega leiab üles kalli või vanatehnika juures ka korvamatu osa, mis asub selle koha vahetus läheduses, kuhu vasaraga PIDI lööma. Ka võib vasaraga teadlikult lahti peksta detaile millede viimane mutter või kruvi jäänud lahti keeramata.

2. Näpitsad. Tõeliselt suurepärane vahend mutrite ja poldipeade nurkade ümardamiseks.

3. Lukustusega näpitsad. Väga hea vahend keevituskuumusega käte kõrvetamiseks. Samuti sõrmedest hirmvalusal moel pisikeste nahatükikeste näpistamiseks.

4. Nurklihvija (ketaslõikur). Üldtuntud maailma esimese pisikatapuldina. Selles on võimalik ise veenduda,…


Naeratus, lühim vahemaa kahe inimese vahel.

Teod räägivad rohkem kui sõnad ja naeratus ütleb: “Sa meeldid mulle. Sa teed mind õnnelikuks. Mul on hea meel sind näha.”

Üks üksildane inimene teisele üksildasele inimesele. Üks arglik naeratus, üks sõbralik naeratus, kaks õnnelikku inimest.

Naeratamiseks kasutatakse ainult seitseteistkümmet lihast, aga kulmukortsutamiseks neljakümmend kolme. Nii et tee kõike, mida tegema pead naeratusega ja sa pead palju vähem pingutama.

Kõik läheb viltu. Tunned end tõelise hädavaresena... NAERATA! Kui sa südamest naeratada ei suuda, paljasta lihtsalt hambad. Teeskle, kui vaja. Igaüks, keda sa näed, tunneb, et tal hakkas parem — ja sinul hakkab ka.

Rõõmsad inimesed on nagu päikesesära,…


Blog
Blogs are being updated every 5 minutes