Kud sad-gde sad?
38, Beograd, Serbia

Ovo je verujem pitanje koje se vrzma po glavi celoj upravi FK Crveni Zvezda zajedno sa trenerom Prosinečkim. Ali ovo je i pitanje za sve one koji imaju bilo kakve veze sa srpskim fudbalom!


Meni kao navijaču Partizana pogled na tabelu i te kako godi... I ništa tu ne bi bilo sporno i vredno komentara, bar nas, navijača Partizana, da isti taj Partizan koji melje sve u domaćem prvenstvu ne gubi utakmice od klubova iz nižerazrednih liga i sve to ne opravdava "lošim danom".

Koliko je svest iskrivljena govori i to što se uspeh osvajanja titule jesenjeg prvaka, a verujem i titule šampiona na kraju sezone, posmatra kao viteški poduhvat. Da li je moguće da takav uspeh može da zadovolji jednog ljubitelja fudbala? Ja mislim da ne!

Posmatrajući utakmice drugih liga, stičem utisak da kod nas treneri na teren izvode babe koje svojim razvlacenjem i šetanjem po istom treba da ostvare neku njihovu zamišljenu taktiku. I sve to liči na lutkarsku predstavu, čak na usporeni snimak lutkarske predstave, gde se na kraju te lutke ili babe poklone publici i time završe još jednu uspešnu sezonu na seoskoj pozornici.

Kod vas više nije problem u klubovima već postoji problem u čitavom sistemu. Naši timovi na evro sceni godinama unazad ne mogu da ostvare nikakve rezultate a mi se i dalje radujemo sto smo prvi u selu! Dokle god se ne načine značajne promene u tom sistemu novinske stupce sportskih strana ispunjavaće pljuvačine predsednika naša dva najveća kluba umesto njihovih rezultata protiv jednog Bajerna, Barselone, Milana i sl klubova....

Upravo zbog ovoga pitanje "Kud sad i gde sad" treba da bude u glavama svih onih koji imaju veze sa našim fudbalom, jer bez jake Zvezde, Vojvodine i još nekog kluba nema ni jakog Partizana i obrnuto!

1 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes