"Dostignuca ljudskog roda" (Chinese Democracy)
47, Niš, Serbia

 Ovaj video je malo brutalan,tako da se unapred izvinjavam svima...

Milion puta sam se zgrozio nad ovakvim stvarima,ali mi jednostavno svaki naredni put bude jos teze! Izgleda da mi bas nikako da ukapiramo.......
 




Da li smo mi zaista superiorna,razumna,misleca bica za kakve inace vazimo? Da li smo mi to ona ista bica koja su dostigla odredjeni civilizacijski nivo,prosla odredjeni stepen evolucije i u sta smo to evoluirali? Presli smo,izgleda,ogroman evoluitivni put od majmuna do coveka ni za sta!Potrosili smo istoriju covecanstva za dzabe! I kakvi su to u nama "zli geni" koji nas teraju da radimo ovakve i slicne stvari? Da li se to nekako moze iskoreniti iz nas ili je jednostavno to tako? Ovako nesto se desava svuda u svetu i mi jednostavno nikako da naucimo neke stvari..... Najpametnija ziva bica na planeti? Ma da,kako da ne! Po cemu smo mi to pametniji od,recimo,jednog drveta ili drveca za koja se ne kaze dzaba da su "pluca Zemlje"? Po cemu se to nasa pamet istice? Isto to drvo ce podariti hlad i dobrom i losem coveku,i onome ko ga postuje i onome ko ga sece ili recimo radi ovakve stvari kao na klipu! Dakle ono ne pravi razliku!A mi,kao,vazimo za razumna bica! Ja bih da ipak sebe, i sve one koji misle kao ja, nazovem nekim drugim imenom,nekim imenom koje ce nas razlikovati od ovih gore "ljudi",jer ne zelim da se svrstavam u isti kos sa njima!I evo prvi nudim svoju kozu da od nje napravimo sta vec treba da se napravi! Nudim vam kozu,pa vi postignite svrhu,dokazite mi poentu svega ovoga gore u klipu! I necu je skupo prodati!Ne,necu! Ona isto vredi kao i koza svih ovih nevinih i bespomocnih Bozjih stvorenja odozgo!

P.S. Jos jednom se izvinjavam ako je nekome bilo tesko zbog ovog klipa,ali jednostavno tako mora! Mora se udariti u centar,jer cemo jedino tako staviti prst na celo i zapitati se dokle smo to,u stvari, stigli! A mozda i necemo! Ko to zna? Ne bi me iznenadilo!!

29 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes