Pravi razlozi zbog kojih lepotice nemaju dečka
60, Beograd, Serbia

Kada upoznate prelepu a pritom i pametnu devojku, prosto neverovatno zvuči da ona nema dečka. Ali to je sve češći slučaj pripadnica lepše polovine čiji izgled oduzima dah. Razlozi za to su najčešće razni stereotipi koji se pripisuju lepoticama.


Muškarci se najviše plaše lepih i pametnih devojaka

Iako to nije nikakvo merilo, u poslednje vreme se prema fizičkom izgledu određuje da li je devojka u vezi ili ne. Ako je lepa, ona mora da je zauzeta. Ako nema dečka, onda nešto nije u redu sa njom.

Stereotipi koji se pripisuju lepoticama jesu da ona najčešće nije baš pametnica. A ako nije zauzeta, znači da nije mogla da zadrži dečka, ili da ima neku burnu prošlost. Takođe, uvek se govori da su "najbolje uvek zauzete", a šta je sa ostalim devojkama?

Gotovo nikada nećete čuti nekoga da govori o nekoj devojci koja nije u vezi, i da nema dečka zato što nije našla pravog. "Elit Dejli" je govorio sa devojkama koje se suočavaju sa ovim problemima svakodnevno, a ovo su njihovi razlozi zašto su idalje same.

NE VERUJU DA MUŠKARCI IMAJU DOBRE NAMERE

Jako je teško pronaći muškarca koji nije prošao kroz makar jedan bolan raskid. To je najčešće i razlog zašto dosta njih se jako teško vezuje za nove devojke. A to je upravo razlog zašto devojke ne žele da budu u vezi.

One bi radije ostale same, nego da rizikuju da budu iskorišćene, ili da budu još jedan hir u nizu povređenih devojaka.

MUŠKARCI SE PLAŠE DA IM PRIĐU

Kada god vidite zgodnog i uspešnog muškarca, vi mislite da se on zabavlja sa nekom manekenkom, ili bilo kojom devojkom, ali da je naravno zauzet. Ista stvar je i sa ženama.

Kada muškarac vidi lepu devojku, koja kako se kaže u narodu "zna da progovori", on se ne usuđuje da joj priđe. Razlog? Ona mora da je zauzeta.


NESIGURNE SU

Žena nije žena ukoliko ne nađe hiljadu mana u svom izgledu. Kada ugledate neke lepotice, koje je priroda itekako nagradila, mislite da one obožavaju svoj odraz u ogledalu. Grešite.

I one su nesigurne kao i svaka druga žena, a najviše one koje nemaju dečka. Mislite kakve veze ima to što nemaju dečka sa izgledom? Kada vam svakodnevno, roditelji, porodica, prijatelji i kolege postavljaju pitanje zašto idalje nemate dečka, to uveliko utiče na vaše samopuzdanje.

ZBOG STEREOTIPA

Kada lepa i ne baš pametna devojka progovori, najčešće menjate vaš prvi utisak o njoj. Iako postoji mnogo devojaka koje govore bebećim glasom, ili prosto obožavaju da vas upute u detalje njihovog omiljenog rijalitija, daleko od toga da ih možemo generalizovati.

Postoji mnogo devojaka uspešnih na svom poslovnom planu, a da su pored toga prirodno obdarene nesvakidašnjom lepotom. Za takve, nažalost, ovakva vrsta streotipa najčešće odmaže da budu prihvaćene u društvu.

36915_shutterstock_112050293_630x0.jpg?ver=1430991976

NE ŽELE DA SE SKRASE PO SVAKU CENU

Iako žene do određenih godina u strahu od toga da će ostati same pristaju na razne kompromise. Najčešće prave veliku grešku, samo da bi se skrasile po svaku cenu.

Iako se očekuje da će se lepe devojke uvek prve udati, u mnogo slučajeva ona ostanu same do kasnih tridesetih. One kažu da rađe ostaju same nego, da se skrase sa bilo kim.

c/p

612 views
 
Comments
Ace Grizli 27.12.2015

*OK* *ROSE* *THUMBS UP* *YES* *HI*

_SALE_HH_ 27.12.2015

Meni su lepe i zgodne, izazov

zeljaana 27.12.2015

Dosta je samih muškaraca i žena,dosta promašenih ljubavi,onih koji ne žele vezivanje,onih koji lutaju i uvek traže nešto novo i drugačije,onih kojima je njihova sloboda najslađa.Lepa i pametna žena ima mnogo više dilema,ona se ne odlučuje lako,a kako vreme više prolazi izmiču joj mnoge prilike koje su mogle da promene njen emotivni život i ostvarenost na polju ljubavi. *HI* *ROSE*

Sasa-OK tip- 07.02.2018

Neverujem svemu sto vidim...procitam...ne verujem da postoje tako lepe...drustvene i pametne i jos da traze isto takve...ili totalno drugacije ....Verujem samo ako se vidimo oci u oci...Ja kao na slici i ti tako...ostalo je samo zezanje...

Sasa-OK tip- 21.05.2018

Ok aj da se dogovorimo pa da se vidimo...popricamo...popijemo pice...

Aleksandar Đurđević 12.08.2017

I žene i muškarci trebaju prvo iskreno da odgovore na pitanje:

Da li si osoba sa kakvom bi želeo/la da budeš?

Nakon toga treba odgovoriti na sledeća pitanja:

1. Kako sebe doživljavate?
2. Šta je ono što zaista želite?
3. Da li to što želite vam koristi i gde će vas to odvesti?
4. Šta imate od toga kakvi jeste?

Ko god ima odgovore na ova pitanja zna, da nije poenta vezivati se za bilo koga ili bilo šta, već osećati povezanost sa svim onim što JESTE.

Onog trenutka kada se prevaziđe vezivanje između muškarca i žene, tada se među njima javlja povezanost.
Um se vezuje, a srce se povezuje.

Vezanost i povezanost nikada ne mogu postojati istovremeno. Vezanost je uvek na periferiji, a povezanost je u centru, kao što je um na periferiji, a srce u centru. Kada se dva uma sudare, oni se odbiju, a kada se dva srca sudare, postaju jedno. Umovi mogu i da se ne razumeju, ali svako srce razume svačije srce.

Dakle, budite osoba sa kakvom biste želeli da budete. Ako se način na koji partneri doživljavaju sebe u mnogo čemu razlikuje, sve što možemo uraditi je da budemo zahvalni što smo pored njega/nje videli sebe jasnije. Kada smo sa sobom, tada vidimo samo jedan deo sebe, a kada smo sa drugima, tada imamo mogućnost da sebe vidimo u Celini.

Pozdrav iz NS-a. :)

aleksandra 12.08.2017

*ROSE*

vld 12.05.2015

*HI*

Evroskeptik 12.05.2015

Па и паметније им је да остану саме него да се скрасе с било каквом дилејом.

aga 20.07.2017

ne Veco nikako da se skrasis sa bilo kim, bolje ostani sama nego da trpis i vuces idiota sa sobom 8-)

Vericaul Vericaul 24.07.2017

Naravno da ne po svaku cenu.....ali ako bude odgovarao mom kriteriju u tom slucaju necu se previse buniti.. :D

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes