ŽENSTVENOST-SVAKIM DANOM JE SVE MANJE
43, Živinice, Bosnia/Herzegovina

Mozda tema netipicna da o njoj govori muski dio populacije,ali definitivno vrijedi reci par rijeci,gledajuci iz svog ugla.Mislim da se zensvenost ne moze nauciti,to je Bogom dano,rodis se sa tim,ali to ne znaci da kroz vrijeme neke manire ne mozemo korigovati.Ženstvenost se ogleda u finom gracioznom hodu,savrsenom govoru,finim manirima prave dame.S druge strane su zene za koje kazemo da su "sportski tipovi",udobno im je u patikama,farmericama,nose manje sminke,prirodne su opustene,ne paze na svaki gest,savrsenu odjecu,ali to ne umanjuje sa druge strane njihovu žensvenost.I na trecoj strani su zene kojima vise odgovara tkz. muska filozofija,odsustvo sminke,nacin oblacenja,preziru sve sto je uz tijelo,kosa je kratka neobojena,ali kod takvih zena unutrasnja ljepota je sakrivena i izbija tek kad takva zena otvori dusu pred nekim.Ali ono sto je danas najaktuelnije su takozvane ŽENE POZERKE.Na jedan nacin se ponasaju u jednoj situaciji,a kad primjete da ih neko posmatra odmah se prebacuju u fazu poziranja,ne zanima ih misljenje okoline o njima,oblace se tipa razvezanih patika,rajfa za kosu,suncanih naocala,sa takvom lakocom podizu glas na svakoga,ne bira rijeci,ali sto je najcudnije u svemu tome,danasnji momci,muskarci se odnose prema takvima sa nekim posebnim postovanjem.Ona je "riba" kazu,"riba i po".To je nazalost danasnje stanje,ženstvenosti je sve manje,jer ona je filozofija,pravac,a mnoge nisu spremne na to.Toliko za ovaj put od mene,sljedeci korak bice mi jos jedna izumrla vrsta a to su romanticni muskarci.Pozdrav.

266 views
 
Comments
unsafe code IntelecT 09.05.2011

zenstvenost,pa msm to je kao reci "ove patike su dobre" o ukusima se ne raspravlja :)) po meni je svaka devojka zenstvena na svoj nacin-osim ako je "muskaraca" al i tada ima svoje "cari" :)) sve u svemu buraz-ne vredi lupati glavu-jedino sto je zaista bitno dal mozes-i dal ne mozes sa nekom osobom-a to je uvek najteze pitanje :)

kenix kenix 09.05.2011

Ok hvala na misljenju,pozdrav druze.

srpkinja1957 09.05.2011

:-$ :-$ *DRINK* *DRINK* *DRINK* *OK* *OK* *SCRATCH* *SCRATCH* *SCRATCH* *YES* *YES* *YES* *YES*

kenix kenix 09.05.2011

Hvala,pozdrav.

matricaria 09.11.2017

..zenstvenost je naprosto stanje....kada zena osvesti svoj zenski princip, voli ga, prihvata i uziva u njemu....mnogo je raskosnije biti u zenskom telu. Bogatije je....Manje je bitno da li je u farmerkama, da li u svecanoj haljini....vise je bitno da je spontana, prirodna i da ga neguje.....

kenix kenix 09.11.2017

Slazem se.

l-od-laf 08.05.2011

Nebih se ja slozio prijatelju,,,mi smo ti koji trebamo da uticemo(ne da namecemo) na njih kakve da budu,kako da se sredjuju,oblace,sminkaju ;-) zavisno gde idemo sa njim *IN LOVE* kakvog nas one ocekuju :-) naravno ako idemo u pozoriste nece mi doci u patikama *HI* obostrana nadogradnja je zakon...

kenix kenix 09.05.2011

Zanimljivo misljenje,hvala.

bmaso 08.05.2011

Zenstvenosti je sve manje.. Pogotovo kod nas.. Dovoljno je primjetiti da danasnje djevojke vaspitava grand sou i da su sa 15 godina do ujutro po kafanama obucene kao te "zvijezde" .. isto tako te pjevacice koje su im idoli ne umiju srociti ni jednu recenicu a o njihovom oblacenju i ponasanju bolje ne pricati.. i kako ce biti zenstvene.. vjerovatno je sve manje i muskaraca romanticnih ali kako biti takav kad upoznas djevojku koja izgleda kao da je kafanska pjevacica.. normalno nisu sve takve ali..

kenix kenix 09.05.2011

Hvala druze na komentaru i misljenju,naravno da se mogu sloziti s tobom,sistem vrijednosti je odavno poremecen na Balkanu.

pcelar 07.05.2011

sa mog minornog ćoška , ŽENA JE TA KOJA BIRA, a mi možemo da podavijemo rep ako nam se to ne uklapa ...

kenix kenix 07.05.2011

U biranju je slast sto rece neko....a biraju i traze i muskarci,nisu ni oni bas podavijeni.Hvala na komentu.

Goran 08.05.2011

...A jos kad potegnu pivo iz flase...Pu bem im...

kenix kenix 09.05.2011

Ima i takvih je li?Obicna flasa ili ona dvolitra hihi...hvala.

mamian 08.05.2011

lepo ti nama ovo prijatelju objasni i rece!

kenix kenix 09.05.2011

Hvala,pa iznio sam neka svoja misljenja,a na svakom je da se pronadje ili ne...

canaro5 08.05.2011

imas vrlo znimljiva promisljanja

kenix kenix 09.05.2011

Pozdrav,hvala.

svetskiputnik1 08.05.2011

Interesantno.Zna se sta je zenstveno.

kenix kenix 09.05.2011

Hvala na komentu,a dobro je kad se zna...

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes