vaši sretni dani
72, Tivat, Montenegro

Sugestije za nedelju:
11.01.2010. - 17.01.2010.

s_ovan.jpgOVAN
Postoje različite mogućnosti izbora, ali ponekad treba pratiti svoj unutrašnji impuls ili dobar predznak. Sve je moguće pod uticajem faktora sreće: 11, 13. i 15. januara. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Obratite pažnu na susret sa osobom u znaku: Blizanaca, Jarca, Strelca ili Škorpiona 12. i 14. januara.

s_bik.jpgBIK
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i osećate pojačanu strast u želji za pobedom. Ponekad strogi imperativ donosi uspeh ili lični trijumf. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: 12, 14. i 16. januara. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Važno je da izbegavate varijantu »sve ili ništa« 11. i 13. januara.

s_blizanci.jpgBLIZANCI
Situacija na takmičarskoj sceni deluje promenljivo, ali Vi umete da se prilagodite na različite uslove igre i da prepoznate potencijalni dobitak. Učinite sve što je potrebno da ostvarite svoje ciljeve: 11, 14. i 15. januara. Računajte na faktor iznenađenja. Važno je da smišljneom taktikom sačuvate svoje interese 12. i 16. januara.

s_rak.jpgRAK
Dobra informisanost i aktivna uloga obećavaju takmičarski napredak. Uvećate svoju ulog u skladu sa afinitetima i iznenadnom prilikom koja Vas prati. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: 12, 14. i 16. januara. Izbegavajte ekstremne situacije kako biste sačuvali sve svoje interese 11. i 15. januara.

s_lav.jpgLAV
Upotrebite svoje skrivne adute kako biste ostvarili značajan dobitak ili što bolju poziciju u odnosu na ostale suigrače. Važno je da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: 14, 15. i 17. januara. Sačuvajte dodatni oprez, nema razloga da iskušavate svoju sreću kada se nalazite u zoni rizika 12. i 16. januara.

s_devica.jpgDEVICA
U zavisnosti od Vaše takmičarske umešnosti u odnosu na ostale suigrače postoji mogućnost da ostvarite iznenadni dobitak ili neki vid premije. Po potrebi, udružite svoje interse i sa proverenim timom. Računajte na neku uspešnu formulu: 12, 14. i 16. januara. Važno je da sačuvate dobru poziciju 13. i 15. januara.

s_vaga.jpgVAGA
Ponekad je početnička sreća promenljiva, važno je da prepoznate takmičarsku varku kako biste sačuvali svoje najbolje adute za završnicu igre. Dobra taktika u kombinaciji sa faktorom sreće donosi značajniji uspeh: 13, 15. i 17. januara. Nemojte dozvoliti da neko ograničava Vaše mogućnosti izbora 12. i 16. januara.

s_skorpija.jpgŠKORPIJA
Važno je da se orijentišete na više strana, kako biste procenili najbolji trenutak za ubrzanu i uspešnu akciju. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 08, 17, 22, 31, 40, 53, 62. i 71. Vaši srećni dani su: 12, 14. i 16. januar. Po potrebi osmislite i neku alternativnu varijantu 13. i 17. januara.

s_strelac.jpgSTRELAC
Najbolje je da računate na proverene takmičarske kombinacije, posebno kada se radi o većem ulogu ili premiji. Dobitak proizilazi iz dobre procene i uspešne akcije: 11, 15. i 17. januara. Računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Nemojte dozvoliti da Vas neko iznenada navede na pogrešan izbor 12. i 16. januara.

s_jarac.jpgJARAC
Imate pozitivnu orijentaciju i umete da prepoznate potencijalni dobitak. U želji da trijumfujete na različitim stranama spremni ste i na nove izazovne kombinacije. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: 12, 14. i 16. januara. Obavezno izbegavajte uticaj crno-crvene boje 13. i 15. januara.

s_vodolija.jpgVODOLIJA
Prolazite kroz različite faze takmičarskih mogućnosti ili izazova, često imate utisak da se nalazite u zoni dobitka. Važno je da se pravilno koncentrišete u svim fazama igre. Dobitak je moguć: 13, 15. i 17. januara. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Izbegavajte situacije sa visokim faktorom rizika 14. i 16. januara.

s_ribe.jpgRIBE
Važno je da pažljivo pratite određene takmičarske signale i da prihvatite dodatni rizik u situaciji kada postoji uslov za premiju. Obavezno tipujte na svoju dobitnu kombinaciju: 12, 14. i 16. januara. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Sačuvajte prisebnost duha i izbegavajte rivalske odnose 11. i 17. januara.

19 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes