22.12.2009
horoskop
72, Tivat, Montenegro

Tjedni horoskop od 21. 12. do 28. 12.

Ovan Bik Blizanci Rak Lav Djevica Vaga Škorpion Strijelac Jarac Vodenjak Ribe
Ovan Bik Blizanci Rak Lav Djevica Vaga Škorpion Strijelac Jarac Vodenjak Ribe

Ovan
21.3. - 20.4.
Uživat ćete u stvarima koje volite te usput obaviti sve poslove kako bi blagdane proveli u miru i u krugu obitelji. Svjesni ste da je projekt s kojim morate završiti godinu još daleko od spremnog, no imate odličnu ideju kako ga na vrijeme završiti. Pronaći ćete odličan način kako uvjeriti nadređene da je bolje ukoliko malo pričekate!

Ljubav
Uživajte u skladnoj vezi i pokažite partneru koliko ga volite. Najbolji dan da konačno kažete ono što mislite je 26. prosinac.

Bik
21.4. - 21.5.
Puni ste energije i uživate u pažnji koju dobivate od okoline. u ova teška vremena vi ste majstor financija i mnogi vam se obraćaju za pomoć. Iako vam je posao na prvom mjestu, opustite se i uživajte u blagdanima. Sve ostalo će čekati na vas!

Ljubav
Slobodni Bikovi će uživati u flertu, a blagdani bi mogli biti jako vrući. Bikovi u vezi, izbjegavajte razgovore i donošenje odluka. To ostavite za 2010.!

Blizanci
22.5. - 21.6.
Blagdani su razdoblje koje obiluje emocijama, pa i vi pokažite svoje i to posebno članovima obitelji. Ostanite pozitivni, a ukoliko ne postižete rezultate, promijenite taktiku. Ukoliko se pokaže potrebno, preuzmite dio odgovornosti!

Ljubav
Blizanci u vezi će uživati u skladnom odnosu, a kako bi riješili problem iz prošlosti svakako to trebate učinite prije 26. prosinca.

Rak
22.06. - 22.7.
Pred vama je kratko razdoblje u kojem ćete morati braniti svoje interese. Pripazite gdje ostavljate papire s poslovnim planovima! Nemojte bježati od problema jer to neće pomoći rješavanju situacije. založite se za sebe i slušajte instinkt.

Ljubav
21. i 25. prosinac su dani u kojima će uživati slobodni Rakovi, dok će oni u vezi doživjeti erupciju negativnih emocija 27. prosinca.

Lav
23.7. - 22.8.
Neće vam nedostajati uzbuđenja, a kraj godine će unijeti i veliku količinu strasti u vaš život. Vjerujte u svoje potencijale i drugi će ih primijetiti. Ne trošite vrijeme na stvari koje su iza vas, okrenite se pravim stvarima i uživajte.

Ljubav
Slobodni Lavovi će uživati u flertu koji će započeti 25. prosinca, a stvar će se zakuhati 27. lavovi u vezi bi mogli primiti telefonski poziv od bivše ljubavi koji će malo uzdrmati vezu!

Djevica
23.8. - 22.9.
Energiju ćete uložiti u posao, kako bi vam se uistinu vratilo ono što zaslužujete iskoristite svoje znanje i zaboravite na nesigurnost. Pokažite zube i mnogi će vas početi gledati na drugačiji način!

Ljubav
Djevice u vezi će uživati u stabilnosti koju mogu poljuljati samo razgovori o novcu i financijskog situaciji. Slobodni bi se mogli zagledati u Ovna, Ribu ili Vodenjaka.

Vaga
23.9. - 22.10.
Pred vama je tjedan u kojem možete riješiti mnoge probleme i to samo slušanjem drugih. Najviše će vas trebati članovi obitelji, a nagrada će vam biti zadovoljstvo zbog obavljenog posla. Stavite osobne potrebe ispred onih poslovnih i uživajte u blagdanima!

Ljubav
Pričekajte s važnim odlukama u vezi jer bi vas jedna osoba mogla natjerati da razmislite o onome što radite.

Škorpion
23.10. - 21.11.
Potreban vam je bijeg od stvarnosti, pa ćete se okušati u stvarima koje obećavaju uzbuđenje. Prihvatite poziv na putovanje i dajte do znanja članovima obitelji kaki su vaši planovi i što želite napraviti sa svojim životom.

Ljubav
Mogli bi osjetiti potrebu da napravite pauzu u vezi, no nastojte to napraviti prije 26. prosinca.

Strijelac
22.11. - 21.12.
Tjedan pred vama je u znaku prijateljstva i timskog rada. Otvorit će vam se vrlo primamljive poslovne mogućnosti, prihvatite ih samo ukoliko ste spremni na avanturu. Pripazite na riječi koje izgovarate kako vas kasnije ne bi proganjale!

Ljubav
Ljubav je u zraku, a slobodne Strijelce bi mogla pogoditi kada najmanje očekuju!

Jarac
22.12. - 20.1.
Pred vama je razdoblje u kojem ćete konačno shvatiti tko ste i koji su vaši ciljevi. Potražite pomoć prijatelja ukoliko vam je potrebna i ne zamarajte se nešto lošijom financijskom situacijom. Do kraja tjedna stvari će se početi okretati u vašu korist.

Ljubav
Lijepo iznenađenje očekuje one u dugim vezama, no jedino što će partner tražiti su emocije i to one koji Jarci tako rado skrivaju!

Vodenjak
21.1. - 18.2.
Pratite svoje snove i ne odustajte. Učite o stvarima koje vas zanimaju i dajte sve od sebe, isplatit će vam se. savjetujte se oko financija s osobama u koje imate povjerenja i prepustite se svojoj kreativnosti, odvest će vas baš tamo gdje želite stići.

Ljubav
Partner vas neće iznevjeriti, no kada se taj toliko očekivani trenutak dogodi budite iznenađeni pogotovo ukoliko ste u vezi s Bikom ili Škorpionom.

Ribe
19.2. - 20.3.
Uspjet ćete druge zainteresirati za svoje projekte, a blistat ćete i kada je u pitanju organizacija. Posvetite vrijeme obitelji umjesto da trošite u šopingu. Novac ostavite u banci i pripazite o čemu raspravljate s prijteljima jer bi moglo doći do zahlađenja odnosa.

Ljubav
U Ribama ima dovoljno ljubavi za sve pa je najbolji savjet da sve one željne vaše ljubavi pažnje okupite na jednom mjestu i uživate!

7 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes