Horoskop za 15-01-2010
72, Tivat, Montenegro

21.3—20.4

Ovan

Ovan

Poslovni sastanak pretvorit će se u ugodno druženje, a večernji izlazak donijet će zanimljivo poznanstvo. Ako ste u vezi, vašem će izabraniku trebati nešto više od obećanja da ćete mu posvećivati više vremena. Morat ćete malo obuzdati potrebu za pustolovinama.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

21.4—21.5

Bik

Bik

Trebate se nakratko povući u tihi kutak da proanalizirate sve što ste doživjeli, a osobito ako vas je netko povrijedio. Odgovorno pristupite zdravstvenim problemima vezanima uz bolove u trbuhu. Vodite računa o prehrani i ne zanemarujte aktivnost.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

22.5—21.6

Blizanci

Blizanci

Radne okolnosti nametnut će dodatne obveze, a s njima i više užurbanosti, strke i uzrujavanja. Poremete li vam se planovi koje ste imali za večer, dugo ćete osjećati napetost. Stres pokušajte ublažiti tjelesnom aktivnošću. U protivnom je moguć sukob s ukućanima.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

22.6—22.7

Rak

Rak

Slobodno možete kovati dugoročne planove i investirati u budućnost. Imat ćete dobar instinkt. Uglavnom ćete se dobro osjećati, no ako je previše hladno, oni koji pate od reumatskih tegoba i problema sa sinusima trebaju što više boraviti u toplim prostorima.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

23.7—22.8

Lav

Lav

Spremni ste na nova iskustva, no budući da će izostati vaša inicijativa, dan bi mogao proći bez priželjkivanih uzbuđenja. Susret sa studijskim kolegom ili bivšim poslovnim suradnikom podsjetit će vas na jednu propuštenu priliku. Shvatit ćete da niste pogriješili.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

23.8—22.9

Djevica

Djevica

Razmišljat ćete o ulaganjima i štednji, no dvoumit ćete se oko iznosa koji možete odvojiti. Odgovarat će vam društvo ozbiljnih i zrelih osoba bogatog iskustva. Držat ćete se hladno prema partneru, gotovo i ne primjećujući njegovu potrebu za većom intimnošću.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

23.9—22.10

Vaga

Vaga

Ukazat će vam se nove mogućnosti za poslovnu ekspanziju i vođenje tvrtke, a bit će vam od pomoći i važna poznanstva. Moguće je neobično ljubavno iskustvo koje će na vama ostaviti traga. Vaš početni oprez i nesigurnost razbit će spontanost druge strane.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

23.10—21.11

Škorpion

Škorpion

U ljubavnoj priči vi ćete vući konce. Činit će vam se da partneru odgovara pomalo pasivan položaj, no ne bi bilo loše da čujete i njegovo mišljenje. Svoju ćete privrženost dokazivati na razne načine, a kupite li mu dar, pokazat ćete i ljubav i velikodušnost.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

22.11—21.12

Strijelac

Strijelac

Tjerat će vas naprijed želja za radom i novim spoznajama, više nego mogućnost dobre zarade. Bit ćete detaljno upućeni u tajne svojih prijatelja, a koliko god vas sve to bude intrigiralo, na koncu će vam biti žao što ste na bilo koji način upetljati u tu priču.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

22.12—20.1

Jarac

Jarac

Predložite partneru izlazak na večeru u lokal koji će romantičnim ugođajem i dobrom hranom probuditi u vama i neke druge apetite. Zaboravite na poslovne preokupacije i obiteljske probleme, a ignorirajte i zvukove iz okoline. Opustite se i uživajte!

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

21.1—18.2

Vodenjak

Vodenjak

Dosta ćete polagati na mišljenje prijatelja i bliskih suradnika. Razmjena stavova i zanimljiva konverzacija predstavljat će vam zadovoljstvo. Neće vam promaći flert vašeg partnera. Ipak ćete prijeći preko toga, svjesni da i sami rado testirate vlastiti šarm.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

19.2—20.3

Ribe

Ribe

Proživljavat ćete buru emocija, no dobro ćete je skrivati pred drugima. Samo će oni koji vas dobro poznaju naslutiti da nešto nije kako treba. Sumnju u partnera probudit će njegovo ponašanje i odsutan pogled. Ipak, ovo nije dovoljno za utemeljene optužbe.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

17 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes