Čekajući Milicu, deo drugi
39, Niš, Serbia

ili, "šta bi dao da si na mom mjestu", od nepoznatog autora, i ovo je pokrao garant


E, da, Milice, gledah baš nešto tvoj profil u nadi da si saznala za moje blogovske mogućnosti i postavila tonu neadekvatnih slika na svoj profil u nadi da me odvučeš u krevet i iskoristiš, minimum 3 puta, a onda, nošena ljubavnim zanosom predložih trojku sa tvojom najboljom i najbolje izgledajućom drugaricom ili osobom po mom ličnom i personalnom izboru (pauza, sad se vrnem... if you know... XD)

U, bre, gde bejah? Aaaa, da, enivejz, kako od toga nema ništa/ničeg, ajde, rekoh da vidim kako bi reagovao na tvoje godine. Realno, nemam pojma koje si godište, 18+ se nadam, ako nisi sredimo LK, bitno da imaš oči, uši, glavu i sve potrebne delove tela i da su estetski i erotski, da se ne lažemo, usklađeni, pošto pare za plastikanera nemam i ne davam. S druge strane, ne davam ni pare za pribor za pecanje, al to je čisto ono, da traje razgovor.

Sad, da si u kategoriji 16 do 18, može se desi i malko starija, cenim do 23 cirka, realnost je da bi neki od mms/sms-ova upućen meni sadržao WoLkim, bubAaAc i te fore, a opšte je poznato da ja berzerkujem na to, tako da bi te realno oterao od svog skuta (o Šekspire u meni) ili ti napomenuo da je oralnim putem lako odgoditi misli moje crne od greške tvoje, hmmm, sivkasto-žućkaste boje, mož tera na roze i to je grešna boja. I trula višnja. I zelena. I flurescentna. I providna. I tako.

S druge strane, ako podpadaš u MILF kategoriju, realno, prvo se nekoliko dana ne bi skidao s jelte, al to je samo zbog nekog mog fetiša, ovo skidanje sa je relativna, bez obzira na godište, gde mali, a nije mali, uđe, tu mu zavičaj i on voli često da se tamo vraća, a na tebi je kooperacija. Naravno, to podrazumeva da si platežnije sposobnija od mene, nema frke, svaki čas očekujem da postanem bogat i slavan, ako ništa drugo, živeti ćemo u izobilju. Bar u izobilju seksa, to smo utvrdili. I orala, uzajamnog. I ako baš voliš, mada je ne preferiram, mož i treće. Ufff, bljack...

Treća opcija je da si tu negde moje godište, onda smo ugasili, taman sam počeo da se gojim i da učim, a realno iz kreveta se neće vadimo. Plus sve ispite će popadamo.

No, kako god bilo, realno je da svako od nas postavi uslove za stupanje u skladnu i nadajmo se dugoročnu vezu, s ptencijalnim happy endom. Da ne okolišam, uslovi:

- jednom nedeljno ili ajde jednom u dve nedelje, da me vodiš na sladoled od čokolade u kornetu tri kugle, a ja da se ponašam kao retardirano derište i da se derem MAMA MAMA i ti sve to stojički da podneseš

- kada delimo postelju ja spavam do zida, pa makar bio berlinski, ne zanima me, i da, uvek se spava u negližeu, ako se tako stručno kaže gola, ako ne, you get the picture

- kad krenem da sviram, ti oma orgazmično da me gledaš i još da ispustiš po koji pohotni zvuk

- muziku slušamo uvek mnogo glasno, jer je to jedini validan oblik iste

- brus i gaćice u domaćoj atmosferi su nepotreban i zao elemenat

- i još koja stvar, a o tome ćemo potanko.

Eto tako, nema dalje. Ae pa se kuckamo.

p.s. Kad pogledam kolko sam zahtevan, mnoge stvari su mi nekako jasnije. :)
p.p.s. I ovakav pa dobijam. Šta bi bilo da sam normalan.
p.p.p.s. Svi na onaniju, sad je taman vreme, poče ladovina.

:D




16 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes