Golotinja i prikljucenija.
32, Beograd, Serbia

Svedoci smo ere drustvenih mreza,ujedno dobrih i losih strana iste,ali hajde da se osvrnemo na nedostatak odevnoh predmeta kod muske i zenske populacije.

Da li je pored silnih tehnologija proizvodnje tekstila,i dalje moguce da ljudima manjka odevnih predmeta i dan danas,godina 2015,nove ere. Izgleda da je moguce, nestasica drma sve,od naftnih derivata,preko prehrambenih prozivoda,gleceri se tope,ozonske rupe prosiruju,vele sile zveckaju oruzijem,male zemlje nestaju u odmeravanjima snaga velikih sila a suknjice postaju sve krace,sorcevi su prosto izlizani do kukova,fali tekstila,a muskarci nemaju ni za majicu.
Medjunarodne humanitarne organizacije su apleovale na doniranje odevnih predmeta siromasnoj populaciji sirom sveta ali izgleda da apel nije urodio plodom,svakodnevno smo svedoci surove istine koja nas okruzije, odevni predmeti su sve kraci,neki cak i nedostaju,vise ne moze razaznati moda od siromastva. Prosto je sramota reci,prokometarisati da je nesto sexy a ne znamo da li je to mozda posledica ovih teskih vremena ili pak trendova.
ovim putem bih uputio apel svima,i muskarcima i zenama da ispod slike barem po drustvenim mrezama stave #Nemam_para_za_odecu ili # pratim_trend i time ogranici ispade oba pola pri odmeravanju nagih tela.
Hvala.

69 views
 
Comments
thor 01.06.2015

I pored 6 plakara odeće devojka uvek kaže da nema šta da obuče...??? Pa se to valjda odrazi na fotografiju... mada se ja ne žalim za devojke... samo na ove muške, baš neprimereno, bljak... :):):)

snezana 02.06.2015

Golotinja prevazidjena je..mada ovde sluzi da bi je markirani, muskarci pokrili, pardon, obukli! Lepo opisano zapazanje. Pozdrav.

Ace Grizli 02.06.2015

bas lepo *HI* *ROSE* *THUMBS UP* *YES* *OK*

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes