...cunami neukusnog...
32, Beograd, Serbia


U strasnom naletu cunamija nove kulture i nove mode koji je pre samo par godina unazad zapljusnuo nasu zemlju od glave do pete ja kao da sam bio na nekom planinskom vrhu,pa me je malo zaobisao.
Moze li se reci malo,ako svaki dan proteklih par godina i dalje ne mogu da se priviknem na to novo,da li me je pak malo zaobisao ili potpuno zaobisao. Cek da se setim,hmmm,da sasvim sam siguran da sam bio potpuno suv kad je talas zapljusnuo obale nase omladine. Dobro odgovor nisam morao dugo da trazim,sam mi se ukazao. Ali to ne resava problem moje ne asimilacije sa trenutnim pojavama,prosto to ne mogu drugacije da nazovem.
Ako je moda setati polu gola,ako je moda da se za 3 broja veci suskavac na tebi vijori kao zastava na jarbolu,pa prosto ne zelim da imam dodir sa modom vise. Ostajem pristalice demode osoba,onih fashion NO,NO...
Zena,sama po sebi seksipilna,zamislite cak i dok je obucena,danas ima potrebu da se skine i tako gola proseta kroz Kenz,jako zanimljiva potreba,sa moje tacke gledista pomisljam da je podvrgnuta cinu lobotomije iako je ta metoda zastarela jos 1968...zakljcak ? Ne mogu vise da donosim zakljucke,nisu li ocigledni ? Prokleti katalog mesa svaki dan nam seta ulicama! Zdrav razum ? Nema ga na vidiku!

Muskarci,najzastupljenija grupa muskaraca su danas NAVIJACI,HULIGANI! Ovaj put to nije najava vesti u 20h javnog medijiskog servisa Srbije,ne,ovaj put je to surova istina. Navijacka kultura,sama po sebi jedinstvena i ne bas svojstvena svakoj lobanji,medjutim na ovom tlu koje je jako plodno za nazivanje svih probisveta,narkosa,lopova,ubica navijacima je savrseno,a okrecuci se oko sebe svaki treci lik je NAVIJAC,iako pravo znacenje tog pojma i ono sto oni rade nema veze sa vezom,ali kad je vec moglo sve da se ukalja moze i to. Zasto,zato sto je to danas fashion tip... Zloupotrebljavanje navijacke kulture zbog potrebe da se postane deo necega,ja bih to kaznjavao zatvorom.
Momke u roze majicama,sa cirkoncicima po grudima i satovima velicine mog tiganja za omlet necu pominjati,jednostavno nisu vredni toga.

Ostajem Fashin NO,NO.

41 views
 
Comments
Равгор 04.07.2012

*OK* *THUMBS UP* *HI*

Mladen Mladen 04.07.2012

Hvala :)

Danka46 04.07.2012

Mladjani Mladene,tvoj blog...pun pogodak! *OK*

Mladen Mladen 04.07.2012

Hvala puno! :)

aleksandra 04.07.2012

*YES* *THUMBS UP* *HI*

Mladen Mladen 04.07.2012

Steta sto nemam te smajlije :)
Ali hvala,moj naklon :)

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes