armastan sind igavesti!!!!
35, Paide, Estonia

Sellest ajast on möödunud mitmeid päevi kuid siiski, see valu pole kuhugile kadunud. See armastus mis ma sinu vastu tunnen, on siiani alles. Need ajad mida aeg-ajalt meenutan, teevad alati haiget. Kuid ma tean, et sa ei mõtle enam mu peale!!!

Sul on keegi teine, kes on parem kui mina. Olgugi, et ma ei võitnud sinu südant. Kuid ma tean, et mitte kunagi ei lakka ma sind armastamast. Ometi, ma tahaks, et oleksime siiani õnnelikult koos. Jalutaksime käsikäes pargis jne....Kuid ma tean, et need on vaid unistused mis kunagi ei täitu.

Sa olid mu elus keegi ja oled siiani seal, sa ei lahku sellelt kohalt kunagi. Kuid ma tean, et sa pead jääma minevikku. Ma peaksin, keerama elus puhta lehe ja minema edasi ning unustama SINU. Aga tõesti, sorri ma ei suuda seda. armastan ju sind kallis!!!!

Miks .. miks kõik nii pidi minema ? Kas me siis tõesti, ei võinud olla õnnelikud nagu me soovisime ? Kas sa isegi ei armastanud mind nii, nagu sa seda väitsid korduvalt. On ainsad küsimused mu mõtetes, need vaevad mind nii ööl kui ka päeval.

Õhtuti istun toas ja meenutan aegu, mis olid veel kunagi olnud parimad.oli ka halbu päevi aga kinnagist olin ma õnnelik koos sinuga... Mäletan veel siiani, neid rõõmsaid õueskäike ja koosolemisit..Iialgi, ma ei arvanud seda, et sellel kõigel ilusal lõpp tuleb ja veel nii kiirelt, nagu see tuli seekord. Arvasin, et oleme õnnelikud ning keegi ei suuda meid lahku ajada, sa olid ise ka selles veel nii kindel. kuid nagu näha kõik läks vastupidi!!!

Ütlesid, et armastad mind....Sain sulle koguaeg loota, sa kuulasid mind kui vaja, sa olid kõik, mida oli vaja. Sa olid täiuslikkus ise, ma uskusin kõike, mida laususid. Su välimus oli lummavalt kaunis ja su naeratus. Meil oli veel unistusi kuid las need jäävad sinna, kus nad olema peavad .. " minevikus. "

Kuid, kuna ma ei suuda ilma sinuta elada. Peaasi, et sina oled õnnelik nüüd muu pole enam tähtis. Mina ütlesin sulle, et armastan sind igavesti, siis see jääbki nüüd nii.kuigi sa ei kuulu enam mulle!!!

Loodetavasti, on minu õnn seal kõrgemal, pilvepiiride taga. Minu unistused täituvad seal

58 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes