Tumedad varjud (172)
37, Kuressaare, Estonia

Õhtul võib-olla veel..Eelmises osas:
Pesutükid lendasidki peagi viimseni põrandale, nii minu kui tema omad. Kuumavad kehad üksteise vastas, suutsin vaid tormilisel kiirusel alustatut jätkata. Kiirusel, mis mind lõpuks hirmutas, kuid Lannu iha nähtavasti vaid suurendas, sest ta kaevas oma sõrmed mu juustesse ja suudles mind sügavalt, iharalt, ürgse tundejõuga.
Õndsus liikus üha kõrgemale, koos meie hingeldamise, ülikiire tempo ja pulbitseva verega, mis higised kehad kõrbekuumaks küttis, saavutades lõpuks väikese karjatusega oma kulminatsiooni.


Lebasin näoli padja sees, hingates kuuma õhku, mida tekitas mu omaenese hingamine. Kobasin käega voodi paremat poolt see oli tühi. Venitasin silmad lahti, tõustes aeglaselt ja pöörates end näoga toa poole. Televiisor töötas, näidates pilti moekanalilt. Voodi otsas istus lina sisse mässitud sassis peaga blondiin, kes lasi hea maitsta valge linaga kaetud teeninduskärul asetseval hommikusöögil.
Nihutasin end tüdruku selja taha, libistades käed üle ta lina sees peituvate kumeruste. Lannu jätkas saia mugimist, mõmisedes midagi mu tegevuse vastuseks.
Järjekindlalt sikutasin lina ta ümbert ära, et paljastada veelkord seda ihu, mis mu alati pööraseks ajas. Lannu protesteeriv hääl ning käsi, mis lina uuesti ümber mätsisid, katkestas mu tegevuse.
Ohkega nihkusin ta kõrvale, kahmates vaagnalt paar viinamarja, mille koheselt alla kugistasin.
"Sa täna kooli ka lähed?" päris Liis-Andra saia mäludes ning oma vallatut pilku üle mu poolpalja keha libistades. Lina kattis kõik siivsalt kinni, just nagu temalgi, kahjuks.
"Sõltub sellest, mida mu printsess õigeks peab," vastasin ta kätt haarates ja musirida käelabast õlani vajutades. Lannu kihistas naerda, haarates liualt uue saia, et ka sellel hea maitsta lasta. Jälgisin ta huuli, millel peesitas üks äraeksinud saiakübe. Pilk kinnitunud telekasse, ilmus väike roosa keeleots kübemele järele, sikutades selle meelate huulte taha. Neelatasin peaaegu kuuldavalt, taipamata, kui veider ma oleksin iseendale tundunud oma tegevust teadvustades. Kuidas saab ühe saia söömine olla nii erutav?
"Kujutan ette, milliseks printsessiks sa mind pead pärast tänaöist voodimaratoni," pomises tüdruk hajameelselt kahvliga puuviljasalatit sorkides.
Naeratasin ta ülihingestatud soovi peale taas tibi mängida. Tema meelest oli tänane öö siis hoogsalt lõkkele löönud armastuse asemel lõtvade elukommete esitlemine või?
"No kuule, miks sa arvad, et Mariliin ja Tarmo või Ardo oma kulla Keiliga midagi sama sportlikku ei teinud?" vastasin talle kerget musi huultele vajutades, enne kui ta need mossitavalt prunti lükkas ja kahvliga mulle oma puuviljasalatist ampsu pakkus. Võtsin pakutu vastu, tundes, kuidas magus puuviljasuhkur maitsmismeeled tööle paneb.
"Kuhu nad üldse läksid? Ma ei mäletagi enam," pomises Lannu kahvliga taldrikult juba uut ohvrit jahtides, milleks seekord langes kaks õhukest singiviilu.
Torganud ühe viilu mulle suhu ning ise teist mäludes, heitis ta üheainsa pilgu segipööratud voodile meie selja taga. Roosakas vari libises üle ta näo, märkides eilsele mõtlemist.
"Nad läksid siiasamasse kõrvaltubadesse," meenutasin ma Tarmo ja Mariliini ennastunustavat suudlust liftis, millest ka Keili ja Ardo koheselt tuld võtsid, kuigi veidi tagasihoidlikumal tasandil. Vein oli kõigi pead romantikast segi löönud.
Minul ja Lannul lisaks veinile ka šampus, mille me oskuslikult ära kaanisime.
"Issand, äkki nad kuulsid midagi," lõi Kiviloo-preili oma suured ehmunud silmad mu näole. Naersin nüüd juba täiesti varjamatult Lannu ülipüüdlikku soovi korralik maine säilitada. Maine, mis tal teiste silmis niikuinii juba papa rahakeste tõttu taevani kerkinud oli. Sõprade ees oma reputatsiooni hoida oli sama hea, kui neile ema mängida.
"Tarmo teab kindlasti, et sa nümfomaan oled," kõkutasin tüdruku blondi juuksesalguga mängides ning oma soovidele järele andes veelkord tundlikku kaelaõnarusse sukeldudes. Liis-Andra niheles kõditusest, jätkates rahulikult oma hommikusöögi hävitamist, asudes seekord ahjukartuli kallale ning kulistas selle apelsinimahlaga alla.
"Mh, Risto, võta nüüd natuke hoogu maha. Ta on mu faking sugulane. Ma ei kavatse teda ette kujutada Mariliiniga seksimas või veel hullem minu oigeid kuulmas," porises tüdruk pahaselt, tõmbudes mu hellituste eest kaugemale voodiservale.

660 views
 
Comments
cry- 10.11.2008

(YYY)

Kaie Kaie 11.11.2008

Aitäh ka sulle.. :)

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes