Tumedad varjud (173)
37, Kuressaare, Estonia

No ma loodan, et piisab kahest.. (Jaja, tean, kunagi pole küll..)Eelmises osas:
"Tarmo teab kindlasti, et sa nümfomaan oled," kõkutasin tüdruku blondi juuksesalguga mängides ning oma soovidele järele andes veelkord tundlikku kaelaõnarusse sukeldudes. Liis-Andra niheles kõditusest, jätkates rahulikult oma hommikusöögi hävitamist, asudes seekord ahjukartuli kallale ning kulistas selle apelsinimahlaga alla.
"Mh, Risto, võta nüüd natuke hoogu maha. Ta on mu faking sugulane. Ma ei kavatse teda ette kujutada Mariliiniga seksimas või veel hullem minu oigeid kuulmas," porises tüdruk pahaselt, tõmbudes mu hellituste eest kaugemale voodiservale.


Järgnesin talle jonnakalt, pannes nüüd mängu ka käed ja asudes veelkord lina ta ümbert ära sikutama. Sellele järgnes arusaamatu mõmin, protestivad liigutused ja kahvlikolksatus, mis märkis neiu hommikusöögi lõppemist.
"Sina kuradi kiimakott. Sinu pärast ma selline.. selline.. noh, olengi. Nüüd lähen mina dušši alla ja sina pargi oma kere täis, sest ma kavatsen täna ikka kooli jõuda, olenemata sinu mehelikest soovidest," ühmatas Liis-Andra püsti hüpates ja lina paremini oma keha ümber sättides. Tõusin samuti püsti, võttes tal kätega ümbert kinni ning ta huultele üht tugevat musi vajutades.
"Muide, meie näitemäng sai eile läbi. Nüüdsest oleme jälle täiesti tavaline paar," sosistasin nina ta juustesse peites ning sügavalt sisse hingates end puuviljaaroomidest uinutada lastes.
"Juba läbi? Sind siis ei häiri, et ma Richiga maganud olen?" päriti ääretult tõsine küsimus, mis mu ülevoolavalt joovastavat tundetulva pisut vähendas. Tõmbusin veidi temast eemale, jäädes poolsuletud laugude alt talle otsa vaatama.
"Ma ei taha sel teemal ühtki sõna kuulda. Vähemalt mitte praegu, sest hetkel on kõik nii, nagu ta on. McKenzie on lihtsalt üks kõhetu lollpea."
Lannu kuulas mu endale omase huvitatud ilmega ära, näitamata hetkekski, et tal midagi mu ettepanekute vastu oleks. Lõpuks noogutas ta nõrgalt, lüües oma käed ümber mu kaela. Lina vajus toestuseta põrandale, võimaldades meie kehadel kokku puutuda.
"Anna mulle kõige pärast andeks, ma olen nii loll olnud," pomises ta mulle kõrva sisse. Mõmisesin midagi nõusoleku märgiks, suudeldes teda õrna tundepuhanguga. Lõpuks ometi oli kõik nii, nagu pidi. Lõpuks ometi oli see tüdruk minu.
"Kao dušši alla, naine," muigasin pilguga üle tüdruku keha libisedes. Lannu põsed lõid lõkendama, nähes, et lina kasutult jalge ees lebab. Säilitades oma printsessilikust väärikusest veel, mis võimalik, suundus ta pead kõrgel hoides vannituppa, heitmata hetkekski pilku tagasi. Seega ei näinud ta ka mu ihast nõretavat pilku, mis ta puusade õõtsumist igatsevalt saatis. Ma teadsin, et ei saa kunagi üle faktist, et Richard mu tüdruku saanud on, kuid ma suutsin sellest mööda vaadata veendumusega, et Lannu armastas jäägitult mind. Mina seisin närusest pärismaalasest kõrgemal, mina, Risto Kruusmets, olin parem, kui Richard McKenzie.
Naeratusega sikutasin jalga oma kortsus püksid. Kõik saab korda, igaveseks, kinnitasin veelkord rõõmustavas teadmises kümmeldes.

"Ma ei kujuta ette, mida see mammi ütleb, kui minust ja Mariliinist teada saab. Kindlasti topib plika siis kusagile nunnakloostrisse või mõnda internaatkooli," hõõrus Tarmo mu ees väsimusest silmi. Mina saatsin oma vihase pilguga McKenzie selga, mis riietusruumide poole kaugenes. Kümnendikel oli kehalise kasvatuse tund, seega olid ka meie tüdrukud teel võimlasse.
"Üks kuradi keretäis on sel pärismaalasel igal juhul soolas," urisesin ma Tarmo sõnu kuulmata. Kiviloo heitis minuga samas suunas pilgu, märgates mu vihaobjekti. Heites mulle üllatunud pilgu, jäi ta ootama selgitusi äsjase vihaväljundi koha pealt. Mulle meenus alles nüüd, et keegi ei tea McKenzie-Lannu-minu vahelistest asjadest. Tahtsin Tarmolt saada objektiivset arvamust oma viha kohta, et teada, kas varblase klobimine oleks õigustatud. Seepärast otsustasin ka rääkida.
"Indiaanlane püüdis Liis-Andraga vahepeal liini ajada, meelitas ta linade vahele, valetades midagi kokku," toppisin kogu probleemi ühte lausesse. Tarmo sünkmustad kulmud kerkisid pealae lähedale, kui ta mind imestunult jõllitama jäi. Seedinud seda infot veidi aega, püüdis ta nähtavasti kogu teemat ammutada, sest küsimused, mis järgnesid, näitasid tema huvi ilmselgelt.
"Kus sa tead, et seal midagi enamat ei ole?"

446 views
 
Comments
cry- 11.11.2008

(YYYY)

Kaie Kaie 13.11.2008

Ja tänan sind.. :)

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes