Tumedad varjud (213)
37, Kuressaare, Estonia

No tänaseks küll ju.. :DEelmises osas:
"Mu vanemad ei tea, Risto. Richard võltsis vanemate nõusoleku. See kviitung.. on seal maas.. ma tegin selle noaga katki," nuuksatas ta käega põrandale viibates. Paberinutsakas oligi see, mis ta käest maha kukkus.Niisiis oli see kuradima punanahk kõik viimseni läbi mõelnud. Pannud Lannule pähe mõtte, et ilma lapseta on parem ja meelitanud ta aborti tegema, võltsinud isegi selle kuradima paberi.

McKenziel olid siiski mõrvarlikud kalduvused olemas, nagu näha. Teoreetiliselt võttes oli ta hävitanud minu järeltulija.
"Miks sa mulle midagi ei rääkinud?" pärisin nüüd juba küsimuse, mida arvatavasti poleks pidanud küsima. Lannu hüppas vihaselt istuli, põrnitsedes mind oma äranutetud silmadega.
Keerasin end aeglaselt selili, et ta vastust kuulda. Rõhkside kaitses mind üleliigsete liigutuste eest, kuid sellegipoolest läbistas rindkeret taas valu. Haiglast äratulek polnud arvatavasti väga hea mõte.
"Ma ju ütlesin, et sa oleksid seda last vihkama hakanud, sa oleksid mind vihkama hakanud, just nagu sa nüüd Richardit jälle vihkama hakkad, aga tema polnud süüdi. See oli minu otsus, ainult minu."
Raev tõstis minus pead, nähes selle tütarlapse naiivsust McKenzie manipulatsioonide suhtes.
Aeglaselt ajasin end püsti, et ülakeha mitte liialt vaevata, tõustes täpselt Lannu ette ning jälgides teda tõsise näoga.
"Lannu, sa ei mõista. Kogu probleem seisnebki selles, et sa ei mõista. Richard mängib su tahtega. Ta paneb sulle pähe mingi mõtte ja räägib selle sinu omaks. Tema ongi selle kõige taga. Tema käskis sul aborti teha. Tema on see, kes meid lahku ajab."
Liis-Andra jälgis mind voodiserval istudes, pilgutades arusaamatusest silmi. Ta pidi mõistma, ta pidi aru saama, et McKenzie ei ole mingisugune paipoiss, kes teda aidata tahab. Varblasel olid oma eesmärgid, oma plaanid ja üheks neist oli kindlasti Tauno tütre tagasivõitmine, kasvõi kaastunde abil. Ma teadsin seda, olgugi, et mul ei olnud tõestust mitte kusagilt võtta.
"Mida sa räägid? Kas sa ise ka tead, mida sa räägid? Richard on mind nii palju aidanud. Ta oli mulle seal haiglas toeks ja aitas mul pabereid täita. Kuidas sa saad väita, et ta on südametu närakas, kui sa ise seda oled. Sina klobisid teda ja ütlesid, et tema järglased ei vääri elu. Sina oled see närakas."
Viha Lannu sinisilmsuse ja McKenzie vastu süvenes, kuid ma ei kavatsenud sellele järele anda. Otsustasin hoopis teema muutmise kasuks, sest eelnevatest kordadest oli juba teada, et preili Kivilooga vaidlemine viib mind vaid hullumeelsuse piirile. Targem oli tal ise lasta veenduda selles, et McKenzie tõbras on. Küll ta siis nägema hakkab, kui ükskord kõige üle järele mõtleb.
"Sa pead oma vanematele kõik ära rääkima," tekitasin uue teema. Seekord tõusis Lannu püsti, raputades mu ees ägedalt pead. Põrnitsedes mind, nagu segast, sammus ta aknale, põrnitsedes sealt peaaegu hullununa välja.
"Risto, sa oled lollakas. Kui ma oma emale kõik ära räägin, lobiseb ta papsile ja siis me enam koos olla ei saa. Kas sa seda tahadki? Kas sa tahad meid lahku ajada?"
Ohhkuramus, ta pea oli ikka väga segi aetud. Abipakkumisest midagi sellist välja lugeda suutis arvatavasti vaid väga Kiviloolik inimene, nagu Lannu. Kuid ta vanemad pidid teadma, pidid kõike teada saama, nii suvest kui kaotatud lapsest. Liis-Andra vajas abi ja kaitset selle pagana McKenzie eest. Ma teadsin, et Tauno kaitseb teda, kasvõi Soomest.
"Ei, sa pead rääkima oma vanematele. Lannu, abort ei ole mõni tühine koolimure või väike tüli sõbrannaga. See on inimelu kaotamine. Otsus, mida sinuvanune veel üldse teha ei tohiks, olenemata sellest, kelle laps see oli."
Liis-Andra silmad lõid põlema, kui ta end minu poole keeras. Jälle suutsin midagi ära vussida või? Ahjaa, ta vanus, sellele ei tohtinud kunagi rõhuda, meenus mulle nüüd.
"Mida sina ka tead? Mida? Sina ei olnud mu kõrval, kui ma teada sain. Sind ei olnud siin, aga Richard oli. Tema jaoks pole ma kunagi liiga noor või liiga laps."
Tundsin end kohutavalt väsinuna. Teekond siia oli juba piisavalt pikk olnud ja nüüd asus tüdruk vihase fuuriana kaitsepositsioonile, sülitades kõik sõnad topeltmürgiga mulle tagasi. Millal ta mõistma hakkab, et Rich kasutab teda ära. Kasutab ära ta nõrku kohti, et oma tahtmist saavutada.

467 views
 
Comments
inksu15 06.12.2008

uskumatu!!!! krt kas Risto võiks nagu juba aru saada et lannu ei vääri tema armastust enam! sest ausalt seee kuidas lannu Ristoga käitub see on nõme ju!
Risto koguaeg on see paha siin Ristole saab küll vastuhakatud aga ameeriklasel laseb endaga teha mida tahab??? Lannu lasi ameeriklasel endale selgeks teha et abort on õige ja ainus lahendus!!! Ja siis julgeb ka veel Ristole öelda et aga Sina ütlesid et tema lapsed ei vääri elu!!!! uskumatuuuu!!!!!!!

jään ootama aega kui Ristol saab lõplikult lannust siiber sest ausalt mina ei usu enam et lannu teda armastaks! või äkki ongi seee risto arust armastus. minu arust on see nõmedus kuubis! ja Risto laseb end jalamatina kasutada!

Ristol muidgi muresid millele keskenduda nagu tema ema!

Kaie Kaie 08.12.2008

Vot siin on just see koht, kus armastus tuleb mängu. No hästi, kui tundub, et ka Lannu ei armasta teda, kuigi tegelikult muidugi teeb, aga korra Risto juba kaotas ta ja teab, et ei suuda ilma Liis-Andrata elada. Seega, kannatab ta ära kõik, et vaid oma tüdrukut õigele teele juhtida..
Küll lõpuks tuleb ka aeg nii Richardi, Liis-Andra mõistvuse ja Risto õnne jaoks..
Natukene kannatust vaid.. :)

cry- 06.12.2008

(YYYY)

Kaie Kaie 08.12.2008

Aitäh ka sulle.. :)

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes