Jeremy Clarksoni 25 teravmeelseimat tsitaati
44, Tartu, Estonia

Planeedi parimaks autokriitikuks tituleeritud Clarksoni ütlemiste seas on kindlasti igaühel oma lemmik. Tema stiil on nii äratuntav, et Clarksoni sententseid levib sama ohtralt kui Chuck Norrise nalju. Vaata, milline neist veerandsajast sulle enim rõõmu valmistab!

1. – Ferrari on minu jaoks nagu väike mudel Jumalast endast.


2. – Porsche Boxter ei suudaks põrsa tagumikust õlist roigastki välja sikutada.

3. – SLRi mootorihäälele nimetust otsides arvasid briti McLareni insenerid, et see kõlab nagu Spitfire. Sakslased ütlesid aga nein! nein! – ikka nagu Messerschmitt! Õigus polnud kummalgi. See kõlab nagu äikesejumal kuristaks kurgus naelu!

4. – Vabandage väga, ent kui teil on Aston Martin DB9 lihtsalt maja ees hoidmiseks, mitte sõitmiseks, siis on see sama hea, kui teil on Keria Knightley oma voodis, ent ise magate diivanil. Sellist asja lihtsalt ei juhtu, isegi kui teil on vaid üks munand.

5. – Kiirus pole kunagi kedagi tapnud. Hetkega seisma jäämine – see on saanud saatuslikuks.

6. – Koenigseggi sõnul on CCX mugavam. Mugavam millest? Pussitada saamisest?

7. – Jumal võis ju luua maailma kuue päevaga, ent seitsmendal, mil ta puhkas, tuli kohale põrguprints Beezlebub ning lõi selle koha – Detroidi!

8. – Vanasti oli TVRi omamine umbes nagu karu omamine. See oli vägev, kuni ta sul pea otsast ära hammustas. Mida ta tegemata ei jätnud.

9. – Renault Clio V6 probleem on vist see, et ta on prantslane – konnasööja.

10. – Helistasin Jay Kay’le ja küsisin, kas ma tohin laenata tema Ferrari Enzot ja ta vastas, et muidugi – juhul, kui ma laenan talle vastu oma tütart. Sest need on umbes sama tähtsad asjad.

11. – Porsche Cayenne’i aadressil – Ma olen näinud sellest kenamaid gangreenihaavu!

12. – Lamborghini kliimaseade kujutas endast vanasti astmaatikut armatuuri sees, kes köhis sulle läbi kõrre näkku.

13. – Alati, kui mul und ei tule, heidan pilgu korraks Toyota Camry pildile ning jään kohe magama.

14. – Kui otsustad tõesti 6. seeria BMW soetada, soovitan lahkuda sõprade hoovist tagumise käiguga, et keegi selle auto pära ei näeks.

15. – Oh seda Pagani Zondat! See on nagu oranžides tunkedes lõvi. Raevunud ja naeruväärne ühekorraga.

16. – Chevrolet Corvette’ist - Ameeriklased peavad tervele maailmale loenguid demokraatiast, aga stabiilsussüsteemi ei luba ikkagi välja lülitada!

17. – Alfa Romeo Brerast mõtle nagu Angelina Jolie’st. Räägitakse, et ta on hull ja sööb ainult tapeediliimi. Aga sa tahaksid teda ikka, eks?

18. – Turbo põhimõte on järgmine: heitgaasid lähevad turbolaadijasse, ajavad selle pöörlema ja auto liigub nõia väel kiiremini edasi.

19 . – See on Renault Espace, tõenäoliselt parim mahtuniversaal. Mitte, et see midagi rõõmustavat oleks. Sama hästi võiksid tunda rõõmu süüfilisest, sest see on ju sugulisel teel levivatest haigustest parim!

20. – Vanasti näis mulle, et TVR ehitas auto, pani selle müüki ja alles siis sai teada, milline on selle juhitavus. Reeglina pärast seda, kui hulk kliente kaebas neile, kui surnud nad on.

21. – CLS55 AMG kõlab nagu Barry White vapsikuid kugistamas!

22. – Läheksin tööle parema meelega neljakäpukil kui Ford Galaxy’ga. Need istmekatted disaininud isikul oli küll võimas lillkapsa fetiš. Galaxy’le eelistaksin seemnejuhakatkestust!

23. – Tavaliselt on foori alt startides Range Roverist kiirem ka diislit täis aiakäru.

24. – Tänavakõlbulikuks muudetud ringrajaautod ei õigusta end kunagi. Nagu teeks harcore pornofilmi ning monteeriks selle siis kokku taoliseks materjaliks, mida kõlbab ka briti hotellides näidata. Tulemuseks on pooletunnine suur plaan mingi higise tüübi näost.

25. – Ma ei mõista ühissõidukiradasid. Miks peavad vaesed inimesed jõudma sihtkohtadesse varem, kui mina?
 

 

7 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes