16.12.2008
In memoriam.
55, Tallinn, Estonia

Inimesed elavad ja surevad. Lõpuks tuleb kõigil meil minna... Lõppev aasta võttis paljudelt kellegi ära,minult viis ta isa. Kui olin noorem siis kartsin ja ei osanud seda ettegi kujutada,et ta peaks minema. Homme saab 40 päeva tema minekust-siis lahkuvat ka hing maa pealt... Kuhu? Kõiksusse? Taevasse? Kuhugi mujale? Keegi ei tea. Kõik on ainult oletused. On üksainus päris kindel koht-mälestustesse jääb ta alati... Hoiame siis neid,kes läinud on ,alati oma mälestustes. Ja minule meeldib ikkagi mõelda,et on olemas üks teine maailm,kus me kunagi kohtume...

65 views
 
Comments
--kellamees-- 20.12.2008

Kas just lapsed, kes siia ilma sünnivad, valivad ise omale vanemaid? Ei arvan, et nii siiski see pole. Kas näiteks mõni laps, kui ta sünnib, saab või tahab valida endale joodikutest või vaeseid vanemaid või neid, kes hiljem seda last hülgavad, annavad näiteks lastekodusse? Ei usu seda! Iga laps tahab armastust, hoolitsust ja mida siin parata paremat elu, nagu ka täiskasvanudki. Sel juhul sündiksid lapsed ainult headesse peredesse või rikaste vanemate juurde, kuid tegelikkus on hoopis teine. Sageli vaestes peredes sünnib rohkem lapsi. Rikkad naised, kes jäävadki rasedaks sageli teevad aborti! Kuidas siis sinu arvates lood on abortiga? Sündides me ei saa valida kedagi. Kui mingi valik ongi, seda otsustab Jumal Ise.

hellkivi hellkivi 23.12.2008

Me uskumised on erinevad. Ja vaidlemisel pole mõtet. Mina näiteks usun karma võlga. Miks mõni hing ei saagi elada? Miks mõnele hingele on siin elus kingitud kõik ja teisele ainult häda ja viletsus? Ja kas naine,kes vägistati, peab kurjusest sündinu oma elu hinnaga ilmale tooma?

Ivo Grenman 16.12.2008

Hei Hellkivi! Aga küll on hea,
et me kõike ei tea...

hellkivi hellkivi 17.12.2008

Maailm on nii korraldatud,et me ei saa kunagi kõike teada...
Ja küllap nii ongi kõige parem-meile endile.

--kellamees-- 20.12.2008

Väga filosoofiline mõtisklus. Olen samuti väga palju mõelnud elu ja surma müsteeriumile. See kõik on müsteerium, kuna me ei tea ja inimestele polegi täpselt Jumala poolt teada antud, mis juhtub pärast surma, miks me sünnime sellistena, nagu oleme. Samuti me ei saa valida ,sündides, aja ega ka koha ja ning ei saa valida vanemaid. Olen kindel, et igal ühel siin elus on oma ülesanne. Tähtis on see ülesanne ära tunda, ehk kuulda, mida Jumal meie käest tahab. Jumal kõneleb meiega Piibli, ehk Tema Sõna kaudu, kuid seal, Piiblis, on antud üle see, mida me vajame kõige rohkem siin ja praegu, maa peal elades, ehk lunastuse Tema Poja Jeesuse Kristuse kaudu. See lunastus on oma moodi võti teispoolsusesse.

hellkivi hellkivi 20.12.2008

Aga mina usun siiski,et lapsed,kes sünnivad, valivad omale vanemad.
Mingil teadmatul põhjusel on peaaegu kõik siin ilmas ette määratud ja oma saatust saame muuta vähe. Kui-siis ainult valikuvõimalused...

yxz 16.12.2008

Tead sa hellkivi minu poolt südamlik kaastunne ja arvan et, ta läks taevASE TEINE VARIANT PALJU HULLEM ET TA LÄKA PÕRGUSE SINA EI SOOVITA MINNA SEE ON ÕUDNE KOHT KUS POLE RAHU SEAL PIINELDAKSE IGAVESTI TULE JÄRVES!! MINU EMA LAHKUS KA IGAVIKU 23 JUUNIL KELL 04.00 MAAPEALT KODUS OLES MA ISE OLIN SIIS VEEL TÖÖL KUI KOJU SAIN SIIS OLI TA SURNUD . SOOVITAN TEILE LUGEDA JUMALIK ILMUTUS PÕRGUST SEAL KIRJUTAB ÜKS AMEERIKANA OMA ELAMUTEST KUS TA KÄIS KOOS JEESUSEGA SEAL JA NÄGI KÕIKE ISE JA SAI TUNDA ÜKSINDUS TA JÄETI VAHE PEAL ÜKSINDA KUS SAATAN JA TEISED PÕRGU DEEMONIT TEDA PIINASID AGA JEESUS TULI TEDA VABASTAMA NING KÄSKIS SELLE KIRJA PANNA ET.INIMESI HOIATADA ET,VÕTKE JEESUS OMA PÄÄSTJAKS VASTU.

hellkivi hellkivi 17.12.2008

Tänan kaastunde eest.

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes