Mehed, kas teate kuidas naisi Õnnelikus teha ?!
40, Tartu, Estonia

Meestel pole põrmugi keeruline oma naist õnnelikuks teha. Mees peab olema üksnes sõber, partner, armuke, vend, isa, õpetaja, kasvataja, pihiisa, usaldsisik, kokk, mehaanik, kodumasinate paigaldaja, elektrik, autojuht, koristaja, kammerteener, torumees, puusepp, modell, sisustusarhitekt, seksuloog ja psüholoog.

Ka iseloomuomadused on tähtsad. Mees peab olema ainult meeldiv, stortlik, intelligentne, jõuline, heade kommetega, range leebe, hell otsusekinel, romantiline, mehelik, hea huumoriga, lõbus, tõsiseltvõetav, väärikas, vapper, kaisukaru, energiline, hoolitsev, loov, ideerikas, osav, tagasihoidlik, mõistev, elegantne, järjekindel, soe, jahe, kirglik, salliv, põhimõtteline, austusväärne, üllas, praktiline, pragmaatiline, õiglane, valmis saatma naise heaks korda mida tahs (näiteks pangaröövi), meeletu (armastusest), talitsetud, sarmikas, stabiilne, lojaalne, terane, unistav, auahne, usaldsväärne, auväärne, ohvrimeelne, maksujõuline.
Samas peab mees jälgima, et ta poleks armukade, ent oleks siiski huvitatud; saaks hästi läbi oma suguvõsa liikmetega, kuid ei pühendaks neile rohkem aega kui kaasale; annaks naisele vabadust, ent ilmutaks ometi hoolivust; riietuks elegantselt, olles sealjuures valmis kandma naist kätel läbi põlvini ulatuva muda; minema rõdu kaudu puppa, kui kaasa on võtmed koju unustanud, kinni püüdma ja ohutuks tegema varga, kes on näpanud naise käekoti eluliselt vajalike esemete, nagu peegli ja huuleläike.
On tähtis, et mees ei unustaks naise sünni- ja nimepäeva, teie pulmapäeva, teie esimese suudluse aastapäeva, naise igakuiseid rarkeid päevi ja hambaarsti aega, tema parima sõbranna ja lemmik tädi sünnipäeva.
Paraku ei taga isegi eelnimetatud juhendite veatuim järgimine edu. Naine võib olla näiteks väsinud mehe ideaalsusest, tunda end sellest ahistatuna ning panna seepärast putku eimese ettejuhtuva kitarrimängijaga.
Ja nüüd medali teine külg.
Meest õnnelikuks teha on tunduvalt raskem. See tuleneb sellest, et mees vajab seksi ja süüa. Suuremale osale naistele tnduvad need nõudmised ääretult orjastavad ning nende täitmine üle jõu käiv. Järeldus: harmooniliselt kooselu on lihtne saavutada, kui mehed lõpuks aru saavad, et peavad oma sobimatuid nõudmisi piirama.

6 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes