If you want something , go for it #5 pisike juuubel :)
27, Tallinn, Estonia

Poisid eraldusid üksteisest ning ma läksin Kerli juurde. Tal oli telefon käes. "Mis sa siin siis teed?"küsisin. "A, ei midagi. Niisama jälgisin mis toimub." vastas ta mulle otsides kedagi teiste seast.


"Ah nii. Anna korra oma mobla. Mul pole kreda ja ma pean empsile hellama. Tuli meelde, ühe sõpsi sünna." ütlesin ma Kerlilt kavalalt. Ta ulatas mulle telefoni ja ma läksin temast ja teistest eemale. Ma lugesin ta sõnumeid. Need olid päris huvitavad. "Kus sa oled? xoxo Kellu" Kerlile : "Kallikene, ma hetkel Kleidimängukal. Sa? - Karl" Ma ei hakanud rohkem lugema ning valisin ema numbri ja katkestasin kohe ära. Et ta ei hakkaks kutsuma.

Läksin tagasi Kerli juurde ja andsin talle telefoni. "nii, et siis otsid Karli jah?" küsisin Kerlilt vaikselt. "Sa lugesid sõnumeid jah? Sa oled vastik" ütles ta mulle vihaselt. "Rahune. Ta on raudselt nende poolelt, aga kui sa väga tahad, siis ma võin sind temaga kokku sebida. Või tahad, et su õde oleks ühes krupis koos sinuga ja saad ainult salaja temaga kohtuda?" ütlesin ma talle kavalalt. Ta vaatas mulle leebema näoga otsa ja küsis:"Mis sa siis plaanid?" Ma jäin mõttesse.

"Mm, noo." ütlesin ma kahtlevalt ning jätkasin:"Ma räägin Kerdiga ja sa räägi Karliga. Ma usun, et me saame kaks erinevat gruppi, kui nii võib öelda, üheks teha. Või mis sa arvad?" küsisin ma Kerlilt, kui Kert mu seljataha ilmus, minult ümbert kinni võttis ja küsis:"Mis kes arvama peab?" "Ai kallis. Sa ka siia tulnud. Aa muidu tema selle kohta, et nad võib-olla siia elama." vastasin ma üpris ebakindlalt. Kert tegi suured silmad ning ütles:"Sa teed nalja." Me hakkasime Kerliga naerma.

"Muidu ei tee nalja, aga me võiksime midagi teha. Muidu läheb igavaks siin." ütlesin ning ootasin, mis Kert vastab. Ta ei vastanud midagi, vaid hoidis kindlalt minult ümbert kinni.

"Teate mis? Mul tuli mõte. Me peame nendega rääkima, aga võiksime luurekat mängida. Sega tiimid, sest muidu võib üks tiim lihtsalt lesta tõmmata." pakkusin välja ja lisasin:" niikuinii paremat ju pole teha." Kerlile otsa vaadates sai kohe aru, et talle see mõte meeldib.

Kuna Kert ja Kerli olid vait, siis ma läksin teiste juurde ja tegin ettepaneku:"Mul on mõlemale poolele jutt, isegi ettepanek. Et kuna nii kui nii pole erilist midagi teha, siis ma mõtlesin, et teeks luureka. Sega tiimid mõlemast poolest. Kummagi poole üks inimene valib ja sohki ei tee. Aega on pool tundi otsida ühte tiimi, kui ei saa hakkama, siis on kaotanud. Teeme punktide peale. Piirid paneme ka paika. Kes nõus?"

Ootasin minut või isegi kaks ning siis tuli teiselt poolelt mingi (suht kena) tüüp ja ütles:"Mul savi, nii kui nii pole midagi teha, et mina olen sees." Ma anaeratasin ning ütlesin:"Väga tore, keegi veel?" Järgmisena tuli Kerli ning siis ka Kert. Lõpuks tulid kõik ning me valisime tiimid.

Kummagil tiimil oli kümme inimest. Osad meie poolelt ja osad nende. Minu ja Kerdi tiim alustas. Kerli sai oma Karliga koos olla. Me jooksime kõik erinevatesse kohtadesse laiali. Leppisime kokku, et peidame ennast kindlatesse kohtadesse ära.

Me mängisime kokku oma neli tundi ning siis leppisime kokku, et tuleme ka järgmisel päeval sinna mängima(kui juhuslikult tuju on ja meelde ei tule vahepeal, et tegelikult me kumbki tiim ei salli üksteist.

Koju liikudes saatis Kert mind ning Kerli oli koos oma Karliga. Enda maja ees sain ma kirgliku, tugeva, karmi, pehme ja pika suudluse. Ma naeratasin Kerdile ning kallistasin teda.

Ma läksin sisse ja võtsin endalt välis riided ära. Ma suundusin enda tuppa. Seal olles võtsin enda läpaka ja panin selle tööle. Läksin veel korra kööki ja võtsin piima ja õuna. Tegin veel paar võileiba. Läksin kogu kupatusega enda tuppa. Ma logisin msni sisse, kuid panin "appear offline", et keegi minuga rääkima ei tuleks.

Ma liikusin alla, et taldrikut ja klaasi ära panna. Ema tuli enda toast närvilisena ära ning ütles:"Pane ennast riide, me läheme haigla." Ma tormasin enda tuppa panin teksad jalga ja pusa selga ning jooksin alla tagasi. Ema võttis auto võtmed ja me läksime kõik koos autosse:mina, ema, isa ja Laura.

Me sõitsime viisteist minutit ning olime kohal. Ma ei saanud aru mis toimub. Isegi autos ei räägitud midagi. Ema jooksis regristratuuri laua juurde ja küsis:"Kus asub Kerli Joa palat?" Sealne õde ütles emale palati numbri ning kõik koos tormasime kolmandal korrusel asuvasse palatisse. Üksik palat.

Sisenedes oli kohutav vaatepilt. Kerlil oli jalg kipsis, käsi kipsis ning näost täiesti valge. Lisaks veel pea sidemetes. "Mi..Mi..Mis juhtus?" küsisin ma kokutades. " Talle sõideti otsa. Meilt küsiti, ega me ei tea poisi vanemaid. Poiss oli saanud suuremad vigastused ja on hullemas seisus." seletas isa.

Ma hakkasin nutma. Ma nutsin ennast magama. Kella kümne ajal äratas ema mind ülesse. "Liisa, me peame minema. Sul on homme kool ja sa pead ära ka õppima." ütles mulle ema ning ma käratasin:"Mind ei koti see kool. Mind huvitab praegult ainult Kerli. Ma olen tema juures, kuni ta ärkab. Ma ei lahku ta kõrvalt minutikski. Võtku see aega palju võtab. Sa pista see kool endale persse. " Ma kukkusin istukile ning hakkasin nutma.

Ema läks Laura juurde ja küsis:"Sa ei tea, mis ta poisi number on? Helistaks talle ja kutsuks siia. Liisa on väga endast väljas sellepärast, mis Kerliga on." Laura võttis oma telefoni ja helistas kellegile. Ma tegin nägu nagu ma poleks kuulnud.

Mõne minuti pärast helistas mulle Kert. m-mina , k-Kert.
m: Kuulen
k: Musi on sinuga kõik korras?
m: ei ole (nuuksudes)
k: Tahad ma tulen sinna?
m: saaksid tulla?
k: muidugi saan. Ma tulen sinna. Ma olen poole tunni pärast seal eks kallis?
m: Okei musi, ma ootan.
K: tsau.

Ma hakkasin veel rohkem nuuksuma ning mu isa tuli minu juurde, kallistas mind ja ütles lohutavalt:"Liisa, kõik saab korda. Ta ärkab juba homme hommikul. Isegi enne sind. Eks?" Ma noogutasin ning kallistasin teda vastu.

Pool tundi läks suhteliselt kiirelt ning Kert jõudis palatisse. Ma jooksin temaining kallistasin teda. ma hakkasin veel rohkem nutma. Ka Kert lohutas mind. Me istusime Kerli juurde. Kert toolile ja mina Kerdi sülle.

Eneselegi märkamatult Kerlit vaadates tuli hommik. Kert läks vahepeal diivanile istuma ning magas seal. Ühel hetkel hakkasid aparaadid piiksuma ning arstid jooksid palatisse. Õde saatis meid välja ning me ootasime ukse taga. Kert lohutas mind. Isa lohutas nii ema kui ka Laurat.

Laura telefon helises ning ema võttis selle vastu. hiljem helistati ka Kerdile. Ta pidi ära minema ning lubas, et tuleb kohe peale kooli tagasi.

Arstid ja õed väljusid palatist. Ma jooksin koheselt Kerli juurde. Arst jäi veel vanemate ja Lauraga rääkima. Ma kuulsin kui ema hakkas hüsteeriliselt nutma ja ütles:"Ei see pole võimalik. Nii ei tohi." Ka Laura nuttis lohutamatult.

Erik jõudis viieteist minuti pärast ning oli suureks toeks Laurale. Ma istusin Kerli juures ning sosistasin talle:"Ma luban, et ma ei lähe siit ära. Ma luban, et ma olen siin. Ma olen sulle toeks. Sa pead ärkama. Kerli, sa pead. Ma ei suuda sind veel kaotada. Ma armastan sind. Palun ärka. Palun Kerli." Mu ema kuulis seda ning tuli minu juurde. "Liisa... Ta ei pruugi enam mitte kunagi ärgata. Ta sattus kooma... Raskesse kooma." ema hakkas nutma ning ma ütlesin talle väga kurja hääle ja pilguga:"Ta võib koomas olla, ta võib väga raskes koomas olla, kuid ta ärkab. Ta ärkab, kuna ta peab. Ta ei jää selliseks. Lihtsalt ei jää. Kui sulle see ei meeldi, siis mine minema. Sind pole siia vaja, kui sa temast ei hooli. Lihtsalt mine minema." ma tõukasin ta palatist välja ja panin ukse pauguga kinni.

Mõne minuti pärast helistas Kert.
mina nuuksudes: jaa
Kert murelikult: Juhtus midagi?
Mina nutma hakkates: Jaa, ta on koomas.
Kert veel murelikumalt: Olgu, ma olen kohe varsti seal. Teised tervitavad. Tiina tahab ka tulla. Kas ta võib? Ta hetkel minuga.
Mina nuuksudes: Mhmh, aga tulge kiirelt. Vähemalt sina tule kiirelt.
Kert: jaa ma juba liigun. kohe varsti seal. tsau musi.

Ma ootasin ning vaatasin Kerlit. Ma ei pööranud isegi korraks pilku ära, kui Laura minuga rääkima tuli. Ma ei teinud temast välja, sest see on teada, ta tahtis sõimata, et ma emaga nii käitusin.


Loodan , et meeldib :)
Rohelisi ?
Punane? - Põhjus ka palun .
Teatan meelsamini siin : http://www.rate.ee/clubs/53181 , kui komentaarides :)
Kuidas meeldis? Arvamused oodatud :)

42 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes