Midagi seaalsest elust ;)
45, Tallinn, Estonia

Tere siis teile NORMAALSED inimesed !!!!
 

Olete mõelnud kunagi, et me võime oma elu ise korraldada suurepäraseks?
Aga mis meid takistab? Miks mõned inimesed on teistest edukamad ja õnnelikumad? Mida saab inimene teha selleks, et parandada oma elukvaliteeti?

Meie edukus ei sõltu meie sünnipärastest eeldustest. Kaugeltki mitte. See sõltub pigem sellest, kuidas me mõtleme.

Need seitse tegurit on ootuspärase elu kujundamisel olulised teada:


Juhtimise ja kontrolliseadus – Inimene tahab oma elu kontrollida, olla elu peremees. Kui kontrolli-kese peitub inimese sees, on ta õnnelikum ja teadlikum. Kui kontroll tuleb aga väljast, viib see pikapeale meelerahu, sest siis ei sõltu miski meist. Selleks, et olla oma elu võtmeisik, tuleks kontrolli alla võtta oma mõtted.

 Juhuse seadus – Paljud inimesed elavad printsiibil, olla õigel ajal õiges kohas – seega juhuslikult. Nad triivivad elumerel nagu tüürita laevad. Edu tagamisel, tuleb vältida liigset juhuslikkust.

Põhjuse ja tagajärje seadus - Kõigel siin maailmas on oma põhjus. Ebaõnnestumine ja edukus ei ole kaugeltki juhuslikud. Mõtted on alati aluseks (põhjuseks) ja olukorrad on tagajärjeks. Tuleks muuta mõtteid, et muuta olukordi.

 Uskumuste seadus - Inimene võtab vastu vaid seda infot, mida usub. Kui usud, et suudad, siis suudad, kui usud, et mitte, siis on Sul ka õigus. Tihti me ei näe oma võimalusi, vaid oleme kindlaid, et neid ei ole. See on nagu elevandiga, kes on kaua köie otsas olnud ja vaid ümber ühe teiba ringi tatsanud. Kui nüüd elevant vabastada, käib ta endiselt ümber vaia, sest ta ei usu endal olevat rohkem võimalusi. Valed uskumused on need, mis meid ahistavad: ma ei oska müüa, avalikult esineda, oma aega planeerida jne. Kui muudaksime oma uskumusi, looksime pinnase õnnestumisteks.

Ootuste seadus - Inimene on niisugune nagu ta oma südames usub end olevat ja saab seda, mida ootab saavat. Ootustest kujunevad iserealiseeruvad tunded. Kui oodatakse lootusrikkalt midagi head, siis ka läheb hästi ning kui oodata halba, järgneb tõenäoliselt halb. Seega, oota alati parimat. Kohe pärast ärkamist korda endale - täna juhtub mul midagi meeldivat, täna juhtub mul midagi meeldivat. Loodusseaduste kohaselt nii lähebki.

 Külgetõmbe seadus - Inimene on elav magnet, tõmmates ligi inimesi ja olukordi, mis on kooskõlas tema peamiste põhimõtetega. Mõtted on üks energiavorm. Inimene tõmbab enda poole just seda, millele ta järjekindlalt mõtleb, seega tuleb mõelda sellele, mida soovitakse, mitte sellele, mida ei soovita.

 Vastavuse seadus - Koor vastab reeglina sisule. Et muuta maailma enda ümber, tuleks muuta oma sisemaailma. Kui tahetakse olla edukam ja saavutada rohkem, tuleb oma sisemaailmaga tööd teha. Parimaks peegelduseks isiksuse kvaliteedist on tema inimsuhted, kui need on korras, on tagatud ka meelerahu.




Edukat elu ja mõttelaadi kujundamist! :)
Nii,et,kes te olete depresiooni podevad lambad-yksikemad vot teie peaks seda kindlasti jargima,kas teate ,elu muutub hoopis paremaks !!!

28 views
 
Comments
ylage 24.10.2010

uskumatult tore, et ka sina oled tõe tundmiseni nii lähedale jõudnud...:)

Mister T Mister T 24.10.2010

ohohhh

moneyRT 11.09.2008

99%

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes