Fakte Neitsi tähtkujus olevatest meestest.
34, Tsirguliina, Estonia

Üldiselt

Abielu ei ole Neitsile loomulik ja vajalik olek. Samas on üllatav, kuivõrd nad suudavad abielus olles pühenduda perekonnale.Nad on töökad, praktilised inimesed ega haara tähtede järele. Tihti jääb mulje, et Neitsi lahendab mõttes mõnd tõsist probleemi või muretseb salaja millegi pärast. Tõenäoliselt see nii ongi. Lahke naeratus ja lõbusus näib varjavat mingit salajast muret. Neitsid on kahtlematult väga usaldavad ja siirad. Sellele vaatamata võivad nad näiteks teeselda, et on haiged kui ei taha kuhugi minna või midagi teha. Üldiselt on nad aga nõudlikud ja täpsed nii töös, armastuses kui kõiges muus. Neitsi võib sinu seisukohti kritiseerida äärmise teravusega, kuid sa oled lausa ummikus, püüab ta asjad jälle korda ajada. Kui sa töös lööd käega tüütute detailide peale., käärib Neitsi käised üles ja asub tegutsema. See pole tema ego, vaid loomus, mis nõuab igas asjas selgust, korda, täpsust. Talle meeldib likvideerida igasugust kaost. Ta on üks neist külalistest, kes aitab perenaisel pärast pidu koristada, kuid ühtlasi märkab ka igat apsu. Neitsi on harva kirglikult armunud või raiskab hooletult raha. Ta on ettevaatlik ja tagasihoidlik. Tema armastus on vaikne ja kindel, ilma demonstratsioonideta. Kummaline, et Neitsi, kes suurima heameelega annab tõhusat abi teistele, tunneb lausa neurootilist vastumeelsust teiste abi kasutamise vastu. Nad ei taha mitte kellelegi kunagi midagi võlgu olla. Aga need, keda armastab ja austab, võivad alati loota tema suuremeelsusele. Laisklejaid ja kerjuseid ei kannata ta silmaotsaski. Neitsile meeldib väga hoolitseda oma tervise eest, paljud neist on isegi taimetoitlased. Nad armastavad kasse, linde, igasuguseid väikesi, abituid olevusi, samuti tõde, täpsust, kokkuhoidlikust, diskreetsust. Vihkavad tundepurskeid, mustust, laiskust, vulgaarsust.

Neitsi-Mees

See mees elab kainet, praktilist ja arvestavat elu. Pole just väike vaev tuua temas esiplaanile mehe-naise suhted. Ta pole seda tüüpi, kes sulle akna all serenaadi laulaks. Ta armastus pole Romeo tüüpi. Ta võib oma elu pühendada omakasupüüdmatult perekonnale, sõpradele, endast nõrgematele, seda küll. Ta on sündinud intensiivse armastusega töö, kohuse, distsipliini vastu. Kuid ta sulab, kui temperatuur on paras, kuigi näib koosnevat rauast ja jääst. Neid huvitab armastuses rohkem kvaliteet kui kvantiteet. Neil on üldse vähe armulugusid ja sageli on nad määratud kurvale lõpule üksinduses. Neitsi-mehed võivad elada ilma naisteta kergemini, kui ühegi teise märgi mehed.
Kuid neil võib olla oma vaiksel moel mõni väga õrn ja poeetiline armulugu. Neitsi- mehel on terav intellekt ja tugev reaalsustaju. Ta oleks võimeline oma rahulikku, osava flirdiga murdma palju südameid. Kuid tema kriitiline analüütiline mõistus laseb tal harva lahkuda platooniliselt areenilt. Peab põlema puhta, vaikse leegiga, et äratada Neitsi iha. Kui sa aga temaga abiellud, pole sul iial põhjust armukade olla. Ka lahendab ta edukalt kõik materiaalsed probleemid. Ta jääb kõigutamatuks, kuni sa oled tema kõrval. Kui elu on sulle liiga teinud või sul on närvid läbi, ei leia sa õrnemat, hoolsamat austajat ja toetajat. Neitsi-mehe mõtteviis ja mälu on sellised, et peavad kinni kõik need naistele nii tähtsad pisiasjad. Ta ei tee iial armukadedusstseene, ent kui lähed liiale, leiad ühel päeval koju tulles maja tühjana. Neitsi tähelepanu köidab vaid naine, kes on puhas nii kehalt kui hingelt, kes riietub hästi, kuid liialdusteta. Neitsil on oma tujud, aga las ta kurvastab natuke, see on talle kasulik.
Ja lõppude-lõpuks, paljud naised siis leiavad endale korralikud, töökad mehed, kes peavad meeles
kõik tähtpäevad, riietuvad hästi, käivad nii vähe väljas kui võimalik. Ei vaata teisi naisi.

31 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes