Naistele (5 viga, mis hoiavad sind vallalisena )
34, Tsirguliina, Estonia

ÕHTULEHT

18. aprill 2011, 17:47

Vallalised naised teevad tihti teatavaid vigu, mis ei annagi neile võimalust kellegagi tõsisemat suhet luua. Marie Claire reastas suurimad vead, mis hoiavad sind vallalisena.

Oma eksi küljes kinni olemine. On võimatu luua uuesti normaalset suhet, kui sa oled oma eksi küljes kinni. See on vale, kui mõtled endise armsama peale, kui sul on võib-olla (ilmselt) veel parem mees silmapiiril.

Juba võetud meestega väljas käimine. Tavaliselt ei vii see mitte kuhugi. Nad on natuke aega sinuga koos, kuid lõppude lõpuks lähevad ikka oma naise juurde tagasi. Isegi kui te meeldite teineteisele väga, ei ole kuigi tõenäoline, et sellest pikemas perspektiivis midagi välja tuleks.

Nõmedate meestega kohtamas käimine ja hiljem arvamine, et kõik on sellised. Kõigepealt ei tunne sa ära, millised nõmedad mehed on, hiljem sa aga arvad, et kõik mehed on sellised. Püüa neid enne tundma õppida ja siis otsusta.

Kaugsuhe. See variant on talutav, kui te olete mõnda aega juba koos olnud. Pidevalt koos. Aga kellegi uuega kaugsuhtesse hüppamine on väga libe tee. Teil jääb puudu füüsilisest lähedusest.

Harjumus üksi olla. Niimoodi sa ei leiagi kedagi. Sa lihtsalt ei taha kedagi enda maailma lasta. Loomulikult on hea, kui ennast ka üksi hästi tunned, kuid lõpuks võid sa lõpetada üksikuna.

8 views
 
Comments
lilleneiu1230 29.04.2011

Vihje kellelegi?:D

leenin0 leenin0 29.04.2011

Ei vihjanud kellelegi, lihtsalt huvitav artikel oli. :9

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes