horoskoop (sõnn)
32, Märjamaa, Estonia

SÕNN

21.aprill - 21.mai

ÜLDHOROSKOOP:

Oma olemuselt meenutab Sõnn Gibraltari kaljut- midagi püsivat, kindlat jäävat. Tüüpiline Sõnn on rahulik ja kaalutlev, võõrastega mitte eriti jutukas. Teda on raske tasakaalust välja viia, enamik asju siin maailmas ei suuda tema rahu häirida. Kui ta on kord oma positsiooni sisse võtnud, siis sellele ta ka jääb. Kui Sõnn soovib, et teda ei häritaks, tuleb seda ka teha. Igasugune surve ja pealekäimine muudab ta jonnakaks ja kangekaelseks. Ta ei talu ka narritamist. Kuude ja aastate kaupa võib ta end valitseda, andmata märku oma tõelistest tunnetest. Ühel päeval lisab aga keegi viimase tilga ja ta plahvatab. Siis jookse, kui elu sulle armas on. Kui sõnn läheb marru ( mida üldiselt juhtub väga harva) , siis hoidku ennast kõik, kaasa arvatud Skorpion. Ta on võimeline hävitama ja purustama kõik oma teel. Pärast on taas rahu majas. Mõnel Sõnnil on nii tugev enesekontroll, et selline plahvatus juhtub vaid kord või paar elu jooksul. Meestel väljendub see teravamani kui naistel. Tühjade asjade pärast ta ennast ei ärrita. Neist õhkub rahu ja kindlust.

Sõnn on tavaliselt tugevasti seksuaalne, kuid ülemäärane lõbu ja agessiivsus vastassoo suhtes ei kuulu tema kommete hulka. Talle meeldib kui tema isiksus lihtsalt mõjub inimestele. Sõnni käitumine on küllalt passiivne, ta on tüüp, kellele meeldib näha oma jalgeette viskunud vasassoo esindajaid, kes surevad armastusest. Kui sa teda vajad, kutsu teda ja ta tuleb. Ise ta vaevavalt hakkab sind mööda linna taga ajama. Ole tema suhtes sõber või armuke, ta võtab su vastu kui sa teda huvitad. Sõnn teab kuidas kunagi käituda, mida ei saa öelda enamiku teiste tähtkujude kohta. Kui midagi halvasti läheb, siis hädaldab ja närvitseb Sõnn harva. Ta on lihtsalt veidi süngem. Ta on realist, kes võtab asju nii nagu need on. Sageli on maaelu nende jaoks tugev külgetõmme. Armastavad väga looduses viibida.

Sõnn pole kangekaelne nagu Jäär, ta on lihtsalt kannatlik, nii kannatlik kui üks inimene üldse võib olla. Tihti on nad aga oma arvamuse küljes nii kinni, et neid ei kanguta sealt keegi lahti. Nende sisemised kired ja läbielamised on enamasti hästi peidetud. Seda seni kui kaas lõpuks pealt lendab.

Sõnni huumor on soe ja terve, selles puudub satiir, õelus, kahjurõõm. Nad on harva julmad v.a. juhul kui esineb tugev Jäära mõju. Nende kahe märgi segu pole soodne.

Sõnnid oskavad raha teha, neile meeldib tunnetada oma võimu ja edu. Seejuures ei meeldi neile kombineerida, kaubelda, spekuleerida. Neile ei meeldi ka oma võimu ja rahaga hoobelda. Ta tahab seda lihtsalt tunnetada ja tajuda, et teisedki seda teavad. Tema süda ja rahakott on sõpradele alati lahti.

Nad on tundlikud muusika ja maalikunsti suhtes. Tema ideed ja plaanid on üldiselt mõistlikud, kaalutletud, tema jaoks pole midagi kerget, üürikest, mööduvat.

0 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes