Minu sõnavõtt .!
32, Tallinn, Estonia

Jah.. kirjutan teile nüüd jälle.
Kirjutan lihtsalt lambist ühe tõsielulise loo..
Pange siis rohelisi näppe kui meeldib ja kui ei meeldi, siis punaseid.
Selle sissekande eesmärk: saada nii palju kriitikat, kui annate!
Kindlasti kommenteerige =)
Ma täiega tahaks suve, mulle meeldib suveõhtul kuskil suvilas grillida, tantsida ja inimestega suhelda. See on lihtsalt nii eriline värk, et kui seda ei tea, siis tuleb proovida ja kui ei taha proovida, siis ise tead, millest ilma jääd.

Mingit suuremat däänssi tahaks ka.. muidu igav koguaeg liikuda köögist -> arvuti juurde. Ausõna pointless shit! Lõigu surnuks ennast nii nohh..

Üleskutse tüdrukutele: ÄRGE JÄÄGE RASEDAKS! Kasutage kaitsevahendit, sest vastasel juhul ei juõua me nii mitte kuskile. Säästke ennast.. :)

Kopp on ees ka igasugustest narkouimas noortest (MA EI NIMETA TEID NARKOMAANIDEKS!!!). Mis point sellel narkol on? Mingi ojee olen nii kõva mees eksole. Noh proovid 1 kord okei, oled kõva.. a milleks veel ja veel.. ma ei saa üldse aru. Te raudselt ütlete midagi alkoholi kohta jne, aga ma ennetan teid ja jõuan sinna kohe. :)

Alkohol on nii lahe asi! Jood täis ja oled häppi. Ärge lapsed palju jooge, muidu tuleb pohmakas. A sööge burksi ja pohmakat ei tule. Ja palju ärge ka sööge, sest muidu tuleb robi (i)

Tobist ma ei räägigi ja ärge küsige mult tobi     !!!

Kokkuvõtteks: ma tahtsin kirjutada midagi geniaalset, natuke kahtlast (loodan, et tuli välja) ja midagi sellist, mis tekitab mõnes mingisuguseid mõtteid ja nad kirjutavad mulle tagasisidet ja kommentaare. Lõpetuseks esitan veel ühe küsimuse: mis päästab maailma? (ärge küsige millest.. kirjutage ise, millest on vaja maailma päästa ja kribage, mis aitab seda päästa.)

Ma tänan kõiki lugejaid ja ootan tagasisidet .! Tänx .!

23 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes