Tokio Hoteli fännidele
32, Tallinn, Estonia

Teavet teile .. :) valjutage loe edasi.   
Artikkel  Delfi Noortekast (noortekas.delfi.ee)

Veetes aega erinevates foorumites olen avastanud ühe kummalise fenomeni teemad nimega Kas sulle meeldib Tokio Hotel? Kõige kummalisem on kogu asja juures see, et neid näib olevat nagu seeni pärast vihma ja kõikjal muusikafoorumites, mängufoorumites ja sõbranna väitel isegi ilufoorumites.

Emakeeleõpetajad, katke silmad!

Taoliste teemade algatajad näivad tavaliselt olevad teismelised fännitarid, kes lausa ootavad, et keegi kirjutaks midagi negatiivset, et siis neile tuliselt vastu vaielda. Kõrvaltvaatajana on kogu seda Tokio Hotel sakib-ei saki-sakib küll-jama päris lõbus, aga vahel ka lihtsalt piinlik pealt vaadata. Tulge mõistusele inimesed, see on kõigest üks bänd ja nii palju, kui maailmas on erinevaid inimesi, on ka arvamusi.

Muidugi pole ilus öelda teismelistele tüdrukutele, et nende androgüünne ideaalmees on jobu, aga ega ka bändi fännid ise erilised inglid pole. Nii näiteks kirjutas üks Eesti naisteajakiri eelmisel aastal bändi albumi kohta negatiivse arvutuse, mille peale tõusis fännide seas tõeline torm. Üks hingepõhjani solvunud ja vapustatud fänn kirjutas neile oma manifestis (kirjapilt muutmata toim.): kuidas te julgete!!!!tahate tokiohoteli fännidelt üle tati saada we???neid on kusjuures palju ma hoiatan!!!!kes seda lehte toimetab raisk??kes selle artikli kirjutas??tapaks ära tead!!!nii et hakake aga aegsasti palvetama,sest et minuga te kohtuda ei taha.miks te selle kirjutasite??see kui teil on päevad ja paha tuju siis ei pea igast jura lehte panema!!!kas te aru ei saa et see on avalik mõnitamine ja teid tuleks kohtusse anda.noi mis see teile nüüd andis ah??kusjuures lehed peaks olema erapooletud ja kirjutama fakte mitte mõjutama lugejaid!!!!õppige ajakirjandust ja saksa keelt enne kui tead mölisema kukute!!!kui te olete penskarid ja te ei ole ajudega siis võtke teadmiseks et SEE MUUSIKA ON NOORTELE JA VANAMUTID EI PEAGI SELLEST ARU SAAMA!!!!mida teie teate armastusest ja enesetappudest ah???
Ma mõtlesin siia veel midagi kommentaariks lisada, aga eelnevad read kõnelevad ilmselt juba iseenda eest piisavalt.

Amet: Billi pruut

Mõned kommentaarid on aga lausa nii ropud ja labased, et ma ei hakanud neid üldse siin artiklis kasutamagi, lihtsalt liiga häbi oli lugeda, mida Eesti noored sõnavabaduse sildi all suust välja ajavad ning kirja panevad. Näiteks proovivad mõned noored oma täiskasvanulikkust taolisel viisil väljendad (kirjapilt muutmata): tokio hotel ple pubekatebänd..no mida fukki??!!! teate mida..minge p*tsi oma ajakirjaga!!
Jah, tõepoolest äärmiselt täiskasvanulik ja mõistlik lähenemine asjale.

Kuid ega vastasleer maga, nad ärritavad mõnuga leili aetud fänne, ironiseerides kohati päris korralikult ja kasutades ära noorukite mõistmatust taolist huumorit tajuda. Kuid vahel teravmeelitsetakse ka täitsa avalikult -- näiteks on nad andnud bändile hellitava hüüdnime Tokio Bordell. Samal ajal on mõned tõelised fännid pannud Rate.ee suhtlusportaalis enda elukutseks ''Billi pruut'' (Bill on bändi laulja toim.). Asja juures on kurb see, et viimasel juhul polnud huumor tõenäoliselt taotluslik.

Tohutut poleemikat on tekitanud ka bändi laulja androgüünne välimus. Näiteks tunnistab keegi: See tuli suure üllatusena, kui sain teada et laulja meessoost on :D.Veider .
Teine kasutaja küsib aga samuti puhtsüdamlikult: Miks sellel tüdrukul on poisinimi?

Kusjuures tõeline paradoks on see, et vastumeelsust tolle bändi vastu tekitavad just nende puberteediga maadlevate inimesehakatiste kommentaarid, mis oma labasusega panevad arvama, et ega see muusikagi parem saa olla. Aeg-ajalt on mõned lapsevanemadki proovinud sellele tähelepanu juhtida, näiteks on ühes kommentaariumis kirjutatud: Praegu jääb Tokyo Hoteli fännidest teie pärast mulje nagu karjast poolearulistest, kes ainult ropendavad. Kas te üldse saate aru, et teie ise rikute oma kommentaaride stiiliga oma lemmikbändi maine!? Aga üldiselt jääbki selline mõistlikkus kõigest hüüdja hääleks kõrbes ning suur debatt jätkub sama hooga.

 

 

44 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes