Spinglo - liitu ja võida, see on imelihtne!
32, Tallinn, Estonia

Iga päev antakse Spinglos ära 1x MacBook Air , 9x iPhone4/iPadi , 20x iPod Nano 6Gen 8GB

Liitu, jaga oma linki sõpradele ja võida, allpool on Spinglo süsteemi olemus natuke rohkem lahti seletatud.

Minu link on:

1. Detsembrist kell 02.00 läheb lahti võistlus. Iga päev parimatele punktikogujatele 1 MacBook Air , 9 iPhone4/iPadi , 20 iPod Nano 6Gen 8GB

Liitujad, ühendage kindlasti spinglo pealehelt oma spinglo konto facebooki omaga. Seejärel Likege spinglot samuti pealehelt. see annab teile kohe 200 punkti ekstra!

Spinglost lähemalt:

Spinglo on Esimene boonusplaan kogu sotsiaalmeedidiale.
Maailma parimate sotsiaalmeedia kanalitega koostöö tagab maksimaalsed tulemused.
Olles ühenduses Facebooki, Twitteri, Youtube, Flickr ning paljude teiste sotsiaalmeedia kanalitega on meil võimalus areneda ja kasvada uskumatult kiiresti ja võimsalt.

Spinglo unikaalne platvorm on hindamatu, sest edendab liikmeid ning aitab hallata meie era-, sotsiaal-ja äri elu internetis!

Liitumine Spinglo keskonda toimub ainult üle kutsete, mis on ühekordsed ja mida saavad jagada ainult Spinglo liikmed.
Spinglo täiendab end pidevalt huvitavate ja väärtuslike võistlustega ning eksklusiivsete pakkumistega. See on keskkond, kus juba praegu on tohutul hulgal liikmeid, olenemata soost, vanusest või rahvusest.

Spingloga liitumine täiesti Tasuta ja Sa võid olla selle liige nii kaua, kui on soovi.

Spinglo sisaldab unikaalsest süsteemi kus liikmed saavad kaasata uusi liikmeid, ning tänu sellele kvalifitseeruda boonustele ja auhindadele!

Süsteem on lihtne -

Olles liitunud Spingloga ja kutsud sõbra, saad 100 punkti ja kui sinu sõber kutsub sõbra saab tema 100 punti ja sina 30 punkti. Ja nii Viis levelit, alljärgneva tabeli alusel.

Sinu kutsud 100 punkti

2. Level – 30 punkti

3. Level – 20 punkti

4. Level – 10 punkti

5. Level – 5 punkti

Ehk siis Sina kutsud sõbra ja võidad. Sinu sõbrad kutsuvad sõpru, võidavad nemad ja Sina võidad veelkord!

Spinglo jagab iga päev välja tasuta hinnalisi Apple tooteid. Iga päev anatakse ära kolm iPhone4 ja seitse iPod Nanot. Kõik, kes mahutavad end iga päevt top saja sisse saavad oma kontole punkte mis kvalifikatseeruvad Finaal punktidena ja võetakse arvesse nädalastel punktivõistlustel, kus nädala Parim ehk esimene garanteerib endale kohaGrand Finaalis ja lisaks saab ka reisi kahele soojale maale! Nädala punktiarvestuses 2-100 koha omanikud saavad loteriipiletid, millega neil on võimalik võita koht Grand Finaali, kus siis jagatakse tublisti hinnalisi auhindu nagu iPhone/iPad, iPod Nanod, Apple Laptopid, reisid jne.

- - -

Kõige selle auhindade jagamise juures on tegelikult ka hoopis suurem pilt. Nimelt uuest aastast 2011 käivitub Spinglo Life.

Spinglo Life on üks eksklusiivne osa kogu sellest keskkonnast, kus uusi põnevaid asju pakutakse kõigile Spinglo sõpradele. Ainulaadseid teenuseid, tooteid, kogemusi, mis hõlmavad meie igapäevaelu. Spinglo life pakub kõike võimaliku millest me unistada oskame. Kuna meid on juba seal väga- väga palju ja tuleb aina juurde, siis Spinglo life teeb võimalikuks selle, et me saame suurel hulgal tooteid, teenuseid ja palju muud enne, kui need jõuavad hulgmüüki, ning samuti väga suurepärase hinnaga! Mis veelgi suurepärasem, kõik need sõbrad keda me kutsunud oleme, ning selle ees auhindu ja punkte saanud jäävad need punktid meile alles. Nende eest saame me soetada just sealt, Spinglo lifest kõike seda, mida seal pakkuma hakatakse!


Valmis tegutsema? Kiire 350 punkti toob sulle, kui Sa:

1. 50 punkti, Kui teen endale konto (Ja iga päev sisse logides saab 1x 50 punkti)

2. 100 punkti , kui Connectid oma facebooki konto spinglo omaga, spinglo pealehelt. (ühekordne)

3. 100 punkti, kui 'Liked' Spinglot facebookis. Seda saad teha Spinglo pealehel, all kastikeses. (ühekordne)

4. 100 puntki - Spingo menüüribal Competitions - My Points alt võtate ühe 15st lausest ja copyd selle oma facebooki seinale. (Iga päev 1x)

A) Loomulikult annab punkte kui kutsud oma sõpru sinna. Iga sõbra pealt 100 punkti

B) Kui sinu sõber connectib oma spinglo konto facebooki kontoga saab tema 100 puntki ja saad sina 100 puntki.

Tegutse kohe ja saa samutit sellest osa!

PS: Telefoni numbrile saadetakse esmane sms-parool, millega siseneda. Soovitan see koheselt välja vahetada millegi kergema vastu, kuna sms-parool on tähtede ja numbrite kombinatsioon. Raha teie telefonilt ei lähe. Kui teil on isegi tühi kõnekaart ja te ka kunagi seda laadida ei kavatse, sisi tuleb ikka teile sms kohale. Sms saatmiskulu katab Spinglo!

LIITUMISLINK:

http://bit.ly/fxwA8b

115 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes