midagi huvitavat :P
34, Paide, Estonia

Elas kord tšikk, kelle nahk oli valge nagu lumi, huuled punased nagu veri ja juuksed pruunid nagu tammepuu. Seetõttu kutsuti teda Lumivalgukeseks. Lumivalguke oli väga ilus ja meeldis paljudele. Ta elas koos enda isa ja tema uue eidega. Lumivalgukese enda ema oli surnud. Isa uus naine oli samuti väga ilus, aga ka uhke ja kade. Ta oli reidis alati topis. Iga tunni aja tagant käis see eit reidis enda skoori tšekkamas. Ta oli alati esimesel kohal.

Kuid lumivalguke sirgus suureks ja muutus kaunimaks. Ta tõusis reidi topis järjest kõrgematele kohtadele.

Ühel päeval, kui Lumivalgukese kasuema jälle reiti läks, avastas ta, et esimesel kohal on hoopis Lumivalguke. Eit läks kadedusest kollaseks, siis roheliseks. Lõpuks kutsus ta enda tuttava maffiabossi ja ütles talle:Kle, võta see nõme Lumivalguke endaga kaasa ja valva, et ta, enam mitte kunagi reiti ei saaks! Tõestuseks pead mulle näitama tema, viimaseid sisselogimisi! Siis tõttas ta reiti Lumivalgukese piltidele ühtesid panema.

Maffiaboss viis Lumivalgukese küll endaga kaasa, aga tal hakkas tšikist kahju ja lasi tal endale reiti uue konto teha. Tropile eidele näitas maffiaboss aga Lumivalgukese eelmise konto sisselog

10 views
 
Comments
Karina 18.05.2008

vihjad kellegile ? :D:D

-myrtille- -myrtille- 01.06.2008

ikka jah :D

Karina 12.05.2010

Mulle vihjatakse, kaidi :D:D .

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes