Mr. Freeman (3. osa)
32, Aseri, Estonia


Mr. Freeman (3. osa)

Sa oled liiga blondiin.



Täna kullakesed, ei tule mingeid sentimente ja ei mingit tati närimist. Ainult julmus ja tõde puhtas ilmes. Kes ei taha või kardab, on vaba! Mitte kedagi ei hoia! Nägemist ja minge minema! Ma olen tüdinenud teie koguaegsest pillimisest ja väsinud intonatsioonist. Mida te jõllitate? Ma ütlesin VÄLJA SIIT!!! SEE ON MINU TERRITOORIUM!!!
Minu ümber on tuhandeid kommentaare. "Seda ma juba nägin!" "Mee mee mee." "Kui äge see on!" "Teismeline maksimalism!" "Bee bee bee." "Lemmikutesse. Kohe lemmikutesse!" "Vana kui maailm." Öelge mulle! Mida kõik need kommentaatorid tegid enda elus uut ja huvitavat? Kas on nad üldse selles maailmas midagi LOONUD!!!??? PRAEGU AINULT NÄEN, ET MUL ON SITUTUD KOMMENTAARIDES JA MUUD MITTE MI-DA-GI!!! On ju inimestel käed, pea, perse. MIDA nad tegid nendega peale SITA! Mis püsivalt läheb peldiku potti ja internetti. Peldiku potti ja Internetti. Peldiku potti ja INTERNETTI. Mis jääb peale teid teie lastele ja laste lastele? Mh!? Võõrad itsitamised mugavates nätsutamistes!?
Või siis selline positsioon. "Noo seda olen ma juba näinud! See juba oli. Andke mulle midagi uut, et ma Irnuksin!" Ha ha ha ha...Aaahahahahahahaaa.....
Zombo-karbis on juba nii palju kanaleid sünnitatud! Et mitte millestki mõelda, vaid õgida IRNUMIST!!! Nüüd võib jobuneda terved päevad, ilma et lülitada sisse oma AJUD!!! Süüa, sittuda, irnuda!
Süüa, sittuda, irnuda!
Süüa, sittuda, irnuda!
Süüa, sittuda, irnuda!
Süüa, sittuda, irnuda!
Süüa, sittuda, irnuda!
Süüa, sittuda, irnuda!
Inimesed! Auuu! Vaadake ennast. Tuhanded kommentaarid terve neti vahel. Ja mida me näeme? Kõikjal sitt, sitt, sitt. Ja ainult üksikud püüdsid kinni Message (sõnumi). Kitsalt imete sisse härrased. Kitsalt imete sisse. Aga kui kõik on kõike juba näinud? Siis miks ei muutnud midagi enda elus? Mh? Ma vaatan, et te kõik olete nii külmad ja kõvad. Aga üks kõik keda pane käeraudadega radiaatori külge kinni. Seisa tema ette käes kurikas. Ja kuhu kaob kogu tema külm kõvadus? Ah? Püksi? Koos ADRENALIINIGA!!!???
Hahahahahaaa!!! Ei jõudnud kummardada!? Hahaaa!!! 7:0!!! Rohkem liikuv peab olema kallikesed! Räägitakse, et ma olen samasugune mats nagu ka kõik teised. Kallid härrased. Suurema osa inimeste väärtussüsteemi jaoks, olen mina mitmekordselt HULLEM!!!
Huvitav mida te nüüd mulle kirjutate? Või siis ikkagist tasub vahetada süsteemi?



P.S: Originaali leiab siit http://www.youtube.com/watch?v=Wg4DNA-DMrE

3 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes