07.10.2012
Aforismid
24, Rakvere, Estonia

Ma vihkan sinu ilusat välimust, sinu piltilusaid silmi. Ma vihkan sinu nalju, sinu omapärast huumorimeelt. Ma vihkan sinu sõpru. Ma vihkan kui keegi sind vaatab, seda kuidas ta sind vaatab. Ma vihkan su häält, mis ei lähe mul meelest. Ma vihkan et ma ei suuda pilku sult ära pöörata. Ma vihkan et näen sind oma unenägudes. Ma vihkan su armsaid näoilmeid. Ma vihkan neid hetki kui ma olen sinuga koos ja veel rohkem neid kui sa oled must kaugel. Ma vihkan mälestusi sinust, nii häid kui halbu. Ma vihkan seda, et ma sind vihkan.Aga ülekõige ma vihkan seda et ma ei suuda sind mitte kunagi vihata....


Sa küsisid minult, mida ma tahan.Tegelikult Sa ei küsinud, aga ma lugesin selle küsimuse Su silmist välja.Ma ei osanud vastata, sest siis ma ei teadnud, et ma tahan KÕIKE.Kõike ei saa saada, aga kõike tahta on lubatud küll.Mina tahan Sinu armastust ehkki tean, et ei saa.Ma saan ju aru ja lepin sellega, ent ma tahan, TAHAN oma tahtmist!!! Sa tahad teada,mis on elu?Ma ütlen sulle.See on seesama müstiline ime,millest sa oled juba aimu saanud.Elu on kirg.See on lõputu võitlus olemasolu nimel.Elu on see,kui sa tunnetad iga oma hingetõmmet ja tahad alati ühe korra veel hingata.Elu on see,mida sa tunned kui päike tõuseb.Elu on vapustav,orgastilne miski,mis kulmineerub pidevalt iseendas ja leiab ometi taas võimaluse uueks kulminatsiooniks.Elu on öö ja tähed.See on elu,kui sa seda tundnud pole,pole sa elanud

Kui mind ükskord enam siin pole.. Kui mind ükskord enam ei tule..Ei näe mu nime ekraanil Ei kuule mu häält vastamas. Kui valid mu numbri Kui vaatad mu pilti ja see on tuhmunud. Ja silmad mis sealt vastu vaatavad On kauged ja võõrad. Kui hüüad mu nime. Ja sellele ei reageeri keegi. Kui püüad meenutada möödunud tutvust Inimest kellele olid SA nii tähtis. Nii vajalik..Nii kallis..Kui tunned hinges igatsust ja tühjust ise nüüd. Siis tea-Mind enam siin pole. Olen läinud...Olen läinud siit kaugele ära. Kuhugi kus mul nüüd hea...Kuhugi kus pole seda valu. Pole igatsust-Sest keegi ei tule sinna niipea veel järele. Kuhugi kus on palju minusuguseid. Kes taga nutavad sinusuguseid. Olen läinud, Lihtsalt ära !

Alles eile sain teada, kui kohutavalt palju sa mulle tegelikult tähendasid. Alles eile sain teada, et sind kaotades ma murdun täielikult. Alles eile sain teada, kui valus see kõik on ja ma ei lepi sellega kunagi.

Võibolla ei tunne sa mind piisavalt. Võibolla ma polegi sinujaoks. Võibolla ei arvesta sa minu arvamustega. Võibolla ei olegi mina kõiges süüdi, Võibolla olen põikpäisem, kui arvad. Võibolla ei oska sa mind hinnata.Võibolla on parem kui me ei suhtlegi . Võibolla polegi sellel kõigel vahet.


10 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes