06.01.2011
Jutt blogis!
29, Kambja, Estonia

Vabandan lugejate ees, aga ma ei kirjuta hetkel enam jutte rates.
Uus jutt on üleval mu blogis: http://www.iflookscankill.blogspot.com/
"Lesly Carlson" - räägib teismelisest tütarlapsest nimega Lesly. Tema ema otsustas hüljata oma tütred ning saata nad tädi juurde, keda nad pole kunagi kohanud. Renate, kes on Lesly õde, on alles neljane ning tema ei saa asjast veel päris hästi aru. Kuid mingil ajal avastab Lesly, et ehk oligi parem kolida. Hakkavad juhtuma erinevad juhtumid, mida peategelane poleks osanud ettegi kujutada. Ühel hetkel muutub kõik nii raskeks ja ta ei tea, kas suudabki enam vastu pidada. Kuid noormees, keda ta armastab, head sõbrad ning ainsad lähisugulased aitavad tal raskustest üle saada. Kuidas Lesly'l läheb ning mis kõik temaga juhtuma hakkab? Sellest saate lugeda mu blogis! :)
PS! Nüüd on üleval ka KÜMNES osa!
Kel soovi järjepidevalt lugeda, lisage end jälgijaks, saate paremini infot uute osade kohta. Ei pea omama bloggeri kontot, võivad olla ka muud google'i kasutajad (orkut, youtube, gmail, jne..) :)
Kui soov, siis võin ka rates teatada uute osade kohta. Lihtsalt kirjutage siia kommentaaridesse või mulle postkasti ja ma saadan teile iga uue osa kohta kirja. :)
Palju lund & päikest,
Ronda. (#)

45 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes