Head mehed miks teid maha jäetakse
58, Tartu, Estonia

"Head mehed", tahate teada, miks teid maha jäetakse?


Jaga sõpradega
Too esile
loodud: Neljapäev, 07. november 2013 Kell 09:18.
muudetud: Reede, 08. november 2013 Kell 21:29.
...olen tüdinud sellest, et kommentaariumis ja foorumis halavad mehed pidevalt sellest, et olgu nad nii tublid ja usinad kui tahes, jäetakse nad ikka põnevamate ja huvitavamate tõttu maha.Mehed peavad “headeks meesteks” neid, kes lähevad hommikul tööle, tulevad pärast lasteaiast läbi, võtavad lapse ja toovad ta koju. Võib-olla käivad poes ka ära, ostavad paki hakkliha ja liitri piima ning istuvad siis tublisti ja truult õhtu läbi kodus. Peamiselt arvutis või telekat vaadates. Nad võib-olla mängivad oma lapsega, panevad ka mõne riiuli või kapi kokku ja jalutavad koera. See on kõik. Ja pealtnäha ongi kõik väga vahva — mees on kogu aeg olemas, justkui tegeleb perega, mängib lapsega, ei käi väljas joomas või lantimas, ei peta.

Ideaalne!

Ei ole ideaalne, sest ühelegi naisele sellest ei piisa. Teate, need romantilised komöödiad, juveelipoed, lillekullerid ja südamekujulised šokolaadikarbid ei ole päris niisama ka välja mõeldud. Jah, meile, naistele, räägitakse iga päev, et ei tohiks eeskuju võtta romantilistest filmidest ja seebikatest, sest need on ülepingutatud. Me kõik teame seda, et see ei ole päriselu. Ükski tavaline naine ei ootagi igal tööpäeval roosikimpu oma lauale või ülevoolavaid armastusavaldusi viiendal kooseluaastal. Me teame, kuidas elu käib — liblikad lendavad minema ning sellega koos ka 99% romantikast, kui seda üldse on kunagi olnud. Me lepime sellega. Aga seda 1%, mis alles jääb, tahame me näha, tunda ja kogeda!!!

Kahjuks, mehed, peate sellega leppima, et ükski naine ei suuda elada koos mehega ja oma tundeid elus hoida lihtsalt paki piima või vahetatud lambipirni eest. Mehed armastavad teistmoodi kui naised ja me teame seda, aga teie, mehed, võiksite samamoodi aktsepteerida ka seda, et naised armastavad teistmoodi kui mehed. Mehed tahavad mugavat ja rahulikku elu nagu eespool kirjeldatud ja seda naised suuremal osal ajast seda ka võimaldavad. Me loome teile head, soojad ja mugavad kodud, kuhu teil on hea ja mugav pärast tööpäeva tulla. Kuid suhted on alati kahepoolsed ja eeldavad mõlema osapoole pingutust. Ole sa nii truu ja ustav kaaslane kui tahes, aga kui sa oma naisele pole aasta jooksul kordagi komplimenti teinud, teda välja viinud, mantlit selga aidanud, lilli või lemmikšokolaadi toonud, sünnipäeval tantsitanud või kasvõi õhtul diivanil masseerinud, teda kuidagi positiivselt üllatanud, siis tunneb naine end mõttetu ja ebaatraktiivsena. Naine tunneb, et on ainult ema või koduperenaine, aga mitte ilus ja naiselik naine. Ja siis läheb kas meelega või kogemata otsima kedagi, kes ta naiseliku poole jälle välja tooks.

See ei tähenda, et naised ei oskaks hinnata sellist meest, nagu eespool kirjeldatud. Muidugi oskavad. Aga ainult sellest kuumade tunnete üleval hoidmiseks ei piisa, et mees käib õhtul poest läbi ja istub siis tuima näoga arvutis kuni magamaminekuni. Piisab paarist väiksemast tähelepanuavaldusestki oma kõige kallima mehe poolt, et naisel ei tekiks vajadust seda tähelepanu mujalt otsida!

57 views
 
Comments
sass44 16.11.2013

*ROSE* üllata meest ja ta üllatab vastu kui on õige mees *YES* *BYE*

Anreeta 29.11.2013

100 protsenti nöus!!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes