Love you, it's good #5
26, Elva, Estonia

NB: HINNAKE KA, MITTE ÄRGE AIND LUGEGE LÄBI ! KUI SKOOR TÄIS EI TULE SIIS EI TULE KA UUT OSA ! POLE JU RASKE (Y) VÕI (N) VAJUTADA !

Eelmises osas:

Poest välja tulles ütles Sigrit: "Äkki ma kutsun Kevvu ka?" Kevvu ( Kevin ) on Siku poiss.(15.a) Kõik olid muidugi nõus. Siis ütles Eha, et ta siis kutsub Tafka (Taavi,16.a) ka. Jällegi olid kõik nõus. Sigrit helistas Kevvule ja Eha Tafkale. Nad olid ka nõus ja olid 15. minuti pärast kohal. Algul ujuti niisama, aga pärast läksid kõik torni. Siis juhtus aga midagi jubedat.

Uus osa:

Ma kõndisin torni trepist ülesse. Mõtlesin, et võtan natukene hoogu ka. Alustasin hoo võttu, kuid äkki tundsin, kuidas mu pea vastu äärt käis ja pilt silme ees mustaks läks.

___

Püüdsin silmi avada, kuid valgus oli ere ja lõhn oli ka ebameeldiv. Ma ei saanud aru, kus olen. Enda kõrval tooli peal nägin istumas mingit võõrast poissi. Köhatasin korra ja koheselt oli poiss ärkvel. Ta tuli kohe minu juurde ja küsis: "Kuidas sul on? Sa magasid nii kaua." Kuna ma ei teadnud mis oli juhtunud ja kes see poiss üldse on, tahtsin kõigepealt temalt seda küsida. "Kes sa oled üldse? Mismõttes ma kaua magasin? Miks ma siin olen?" Näha oli, et poiss oli vägagi ehmunud. Ta tõmbas tooli mu voodi kõrvale ja nägin kuidas ühest ta silmanurgast pisar voolas. "Sa ei mäleta mind?" Raputasin pead. Järgmine pisar voolas mööda poisi põske alla. Ootasin endiselt temalt vastuseid oma küsimustele. Poiss pühkis pisara ja alustas juttu. "Ma olen su poiss, Mattias. Me olime rannas, kuid sa libastusid tornis ja lõid pea vastu platet ära. Sa magasid täpselt nädal aega. Kuna sa midagi ei mäleta, on sul järelikult mälukaotus," ütles poiss kurvalt. "Ma kutsun arsti," sõnas ta veel juurde.

Hetke pärast saabus arst ja küsis mult küsimusi. "Kas sa tead, mis sinu nimi on?" Pingutasin oma ajurakke ja küsisin: "Elisabeth?" Arst naeratas pisult ja ka see Mattias või kes ta oligi naeratas natukene. Arst küsis veel paar küsimust, mis olid natukene raskemad ning ma ei osanud enamusele vastata. Arst kirjutas samal ajal, kui mulle küsimusi esitas kõik asjad üles ja tegi lõpus kokkuvõtte.

Just sai arst oma küsimused küsitud, kui sisse astusid üks mees ja üks naine. Arst ja Mattias lahkusid ning mees ja naine tulid mu kõrvale. "Kes te olete?" küsisin ma. Naine puhkes nutma. Mees aga ütles: "Me oleme su vanemad." Pingutasin korra oma ajurakke, kuid silme ette ei tulnud, kes need olla võiks.

___

Järgmisel päeval pidin hakkama käima taastusravis. Loodan, et mu mälu taastub täielikult. Esimene tund näitas doktor mulle tavalisi pilte. Näiteks autosid ja lilli jms. Neid ma teadsin. Iga tunniga läks mul aina raskemaks, kui pidin meenutama igasuguseid mälestusi ja muid pere ning sõpradega seotuid asju.

NB: HINNAKE KA, MITTE ÄRGE AIND LUGEGE LÄBI ! KUI SKOOR TÄIS EI TULE SIIS EI TULE KA UUT OSA ! POLE JU RASKE (Y) VÕI (N) VAJUTADA !

Teate saamiseks kommenteerige. Igale kommentaarile vastan uue osa lingiga.

49 views
 
Comments

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes